Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2010

Η σέξι Patricia Fierro είναι οπαδός της Nacional και της… Λάρισας (video & photos)

Για την αγάπη της για τη Nacional Montevideo, αλλά και για την σχέση της με τον τερματοφύλακα της Λάρισας Sebastian Viera και τις εμπειρίες της από την Ελλάδα μίλησε στην πατρίδα της η Ουρουγουανή σεξοβόμβα Patricia Fierro.

Η ξανθιά καλλονή, η οποίοα έχει κάνει πολλές αποκαλυπτικές εμφανίσεις κατά καιρούς, παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα «El Pais» της Ουρουγουάης και αναφέρθηκε ιδιαίτερα στην σέξι φωτογράφηση που είχε κάνει πρόσφατα για το ετήσιο ημερολόγιο της Nacional, λίγο πριν συνάψει δεσμό με τον γκολκίπερ της Λάρισας.

«Ίσως πλέον να μην έκανα μια τέτοια φωτογράφηση, αλλά το αποτέλεσμα άρεσε πολύ στον Sebastian!», είπε η Patricia Fierro, που επισκέπτεται την Ελλάδα σε κάθε ευκαιρία: 

«Προσπαθώ να μάθω ελληνικά, αλλά είναι πολύ δύσκολη γλώσσα, που δεν μοιάζει με καμία άλλη. Κάθε φορά που πρέπει να φύγω και να τον αφήσω στεναχωριέμαι, όμως δεν γίνεται αλλιώς. Εδώ στην Ουρουγουάη έχω την 13χρονη κόρη μου, τη Valentina. Στο μέλλον, θα ήθελα να παντρευτώ με τον Sebastian και να αποκτήσω τουλάχιστον ένα παιδί μαζί του, ωστόσο δεν είναι εύκολο να γίνει αυτό στην παρούσα φάση, λόγω της καριέρας του».

Δείτε το backstage video από τη φωτογράφηση της Patricia Fierro με τα χρώματα της αγαπημένης της ομάδας:

 
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...