Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2011

ΑΕΛ - Ολυμπιακός Βόλου 1-2 (3 VIDEOS)

 Πάρτι μέσα στο AEL FC Arena έκανε ο Ολυμπιακός Βόλου. Οι Βολιώτες επικράτησαν με 2-1 της Λάρισας βυθίζοντας τους «βυσσινί» ακόμα περισσότερο. Πεντάδα βλέπει η ομάδα του Σάκη Τσιώλη που είχε ως μεγάλο πρωταγωνιστή τον Μπρέσκα που σκόραρε και τις δύο φορές.
Η μία ομάδα, η Λάρισα, πάλευε για την σωτηρία της. Η άλλη, ο Ολυμπιακός Βόλου, για την έκπληξη της εισόδου στην πεντάδα, αλλά και για το γόητρο. Παρότι η σωτηρία είναι σαφώς μεγαλύτερο κίνητρο, αυτό δεν φάνηκε στο AEL FC Arena. Οι Βολιώτες πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση επικράτησαν με 2-1 των «βυσσινί» με τους φιλάθλους τους να έχουν έναν επιπλέον λόγο να πανηγυρίζουν. Εκτός των τριών πολύτιμων βαθμών, είδαν τους παίκτες της ομάδας τους, να ρίχνει ακόμα πιο χαμηλά την Λάρισα, που πλέον για να μπορέσει να σωθεί θα πρέπει να πετύχει ένα θαύμα.


ael volos 0-1 bresca
Ανέβηκε από pklora7. - Δείτε κι άλλα αθλητικά και extreme sports video. Μεγάλος πρωταγωνιστής του αγώνα ο Μάριο Μπρέσκα που σκόραρε δύο φορές και ανέβασε τον Ολυμπιακό στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Ο Μετίν μείωσε με πέναλτι, αλλά δεν έφτανε για τους Λαρισαίους, που όπως αναφέραμε και πριν, πλέον ελπίζουν μόνο σε ένα θαύμα.
Στο πρώτο ημίχρονο το θέαμα που παρουσίασαν οι δύο ομάδες είχε σκαμπανεβάσματα. Αρχικά και οι δύο μπήκαν δυνατά, με τον ρυθμό να είναι αρκετά γρήγορος.


ael volos 0-2 bresca
Ανέβηκε από pklora7. - Ανακαλύψτε τα πιο καινούρια και καλύτερα αθλητικά βίντεο.

Στην συνέχεια και μετά την πεντάλεπτη διακοπή υπήρξε μια περίοδος χωρίς φάσεις, ενώ προ το τέλος και πάλι το θέαμα ήταν καλύτερο. Η αλήθεια είναι πάντως πως δεν υπήρξαν οι μεγάλες φάσεις, ενώ ο Τριτσώνης ξεσήκωσε και τις δύο ομάδες με τις αποφάσεις του. Αρχικά στο 27 ο Τσιμπάμπα φάνηκε να ανατρέπεται από τον Ντολεζάι, χωρίς ωστόσο ο διαιτητής να δώσει το πέναλτι, ενώ στο 45 ο Ούμπιντες σκόραρε αλλά κακώς υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ.


ael volos 1-2 metin me penalti
Ανέβηκε από pklora7. - Βίντεο από μπάσκετ, μπέιζμπολ και πάλη.
Οι συνθέσεις:
ΑΕΛ (Κωστένογλου): Τσοντοφάλσκι, Μελίσσης, Νταμπίζας, Κολοβέτσιος, Μελίσσης, Αμπουμπακάρι(Ρέτζας 70'), Ρομέου, Σίμιτς(Κούλιτς 46'), Μετίν, Μπλάζεκ, Τσιμπάμπα
Ολυμπιακός Βόλου (Τσιώλης): Γιακούποβιτς, Ντολεζάι, Σανκαρέ, Σελέζι, Ζαραδούκας, ’λβαρες, Καπετάνος (Ρόκας 88'), Μπόνχε, Ουμπίδες, Μπρέσκα (Τόμας 75'), Μάρτιν (Ροντρίγκες 90')
Πηγή: www.gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...