Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2011

Έκανε το 6 στα 6 η γυναικεία ομάδα του ΠΑΣ

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΣΧΕΡΙΑ ΚΕΡΚΥΡΑΣ 55-21

Άλλη μια νίκη για το συγκρότημα του Χρήστου Βαχαρίδη που για πρώτη φορά αγωνίστηκε πλήρης φέτος (αναμένεται μόνο η επιστροφή της Ρέας Ντόκου). Στον αγώνα που διεξήχθη το Σάββατο το μεσημέρι στο κλειστό της Λιμνοπολας η γυναικεία ομάδα του ΠΑΣ στηριζόμενη κατά κύριο λόγο στο όπλο του αιφνιδιασμού επικράτησε άνετα με 55-21.Ξεκινώντας το πρώτο δεκάλεπτο ο ΠΑΣ ξέφυγε με 14-2 και διατήρησε ασφαλή διαφορά μέχρι το τέλος του αγώνα. Παρά το γεγονός ότι η ομάδα έχει να κάνει αρκετή προσπάθεια για εξασφαλίζει την ομοιογένεια που θα ήθελε το τεχνικό επιτελείο του ΠΑΣ, έχει δείξει σε όλους τους αγώνες πως έχει διαφορά επιπέδου από τις υπόλοιπες ομάδες της κατηγορίας.Για τον ΠΑΣ ξεχώρισε η Χριστίνα Τσιάρα και η Λίτσα Κουντουρά ενώ για την Σχερία η Γρίβα.

H εικόνα του αγώνα με αριθμούς:

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΣΧΕΡΙΑ ΚΕΡΚΥΡΑΣ: 55-21
Τα δεκάλεπτα: 14-2, 15-6, 16-7, 10-6
ΠΑΣ Γιάννινα (Βαχαρίδης,): Δασκαλοπούλου 12, Πλάκα, Κλείτσα, Τσακτσίρα 2, Τσιάρα 14, Λεοντίου, Καρπόνη 2, Βούλγαρη , Βαλάκου, Σακκά 4, Ζέρβα 11, Κουντουρά 10
Σχερία Κέρκυρας (Ίσσαρης,Γρηγορίου): Κροκίδη, Γκίκα 2, Σπίνουλα, Δριβα 7,, υ, Βοντετσιάνου 4, Κιου, Παναγιωτίδου 3, Παπακώστα 2 , Ντίνη 2.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...