Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2011

Γκέλαρε ο ΠΑΣ Γιάννενα

Πλησιάζει ο Παναιτωλικός
Στο 1-1 έμεινε ο πρωτοπόρος της Β’ Εθνικής ΠΑΣ Γιάννενα στην Κατερίνη, στο παιχνίδι με τον Πιερικό, με αποτέλεσμα ο Παναιτωλικός (που κέρδισε εκτός έδρας τον Θρασύβουλο 1-0) να μειώσει τη διαφορά στους 5 βαθμούς.

Οι Γιαννιώτες γνώριζαν καλά εξ’αρχής ότι η αποστολή τους στην έδρα του Πιερικού δεν θα ήταν εύκολη, όπως και αποδείχθηκε. Το παιχνίδι ήταν ένα από αυτά που σπάνια παρακολουθούμε, όχι λόγω του θεάματος, αλλά εξαιτίας της εξέλιξης που είχε, αφού μέχρι το 87’ σκορ δεν υπήρχε, όταν ο Μπακαγιόκο σκόραρε για τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι μετά από δύο λεπτά είδαν τον Μιλόσκοβιτς να φέρνει και πάλι το ματς στα ίσια!!!
Πιερικός (Σταύρος Διαμαντόπουλος): Γουμάγιας, Παπαγεωργίου, Γιαζιτζόγλου, Δήμου, Πέτρου, Χατζής, Πουρτουλίδης, Γκουγκουλιάς, Λόπεζ, Μιλόσκοβιτς, Πουλάκος (74' Κωνσταντινίδης)
ΠΑΣ Γιάννενα (Στεφάν Ντεμόλ): Κηπουρός, Ντάσιος, Βάντερσον (81' Ντε Βινσέντι), Πάντος, Κώτσιος, Κεϊτά, Ανδράλας, Πατσατζόγλου, Τζάνης (74' Μιχαήλ), Σιαλμάς (74' Φουρτάδο), Μπακαγιόκο

Το γκολ του Γκούρμα στο 6ο λεπτό της συνάντησης ήταν αρκετό για τους Αγρινιώτες, προκειμένου να πάρουν το τρίποντο μέσα στη Φυλή, αφού οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν σε κανέναν σημείο να πιέσουν σοβαρά την ομάδα του Μπάμπη Τεννέ.


Σταθερά σε ανοδική τροχειά συνεχίζει ο Λεβαδειακός, ο οποίος με δυο τέρματα του Λισγάρα στο 7' και στο 61' επικράτησε της Δόξα Δράμμας με 2-0, ανεβαίνοντας στην 4η θέση.
Αλλού, η Ηλιούπολη έκαμψε με 1-0 την αντίσταση της Αναγέννησης Καρδίτσας, ενώ ο Πανθρακικός με γκολ του Ούλμερς στο 60' έσπρωξε ακόμα πιο μέσα στην επικίνδυνη ζώνη τον Ιωνικό.

Το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της 22ης αγωνιστικής:
Σάββατο (12/02)
Αγροτικός Αστέρας  Βέροια 3-2 (5', 15' Γέσιτς, 9' Στεφανίδης  39' Μπάρμπας, 90+1' Κουτσοσπύρος)
Τρίκαλα - Εθνικός Αστέρας 1-0 (80' Κοντογουλίδης)
Κυριακή (13/02)
Θρασύβουλος - Παναιτωλικός 0-1 (6' Γκούρμα)
Πιερικός - ΠΑΣ Γιάννενα 1-1 (89' Μιλόσκοβιτς - 87' Μπακαγιόκο)
Λεβαδειακός - Δόξα Δράμας 2-0 (7', 61' Λισγάρας)
Ηλιούπολη - Αναγέννηση Καρδίτσας 1-0 (90' Λαμπρόπουλος)
Ιωνικός - Πανθρακικός 0-1 (60' Ούλμερς)
Δευτέρα (14/02)
Διαγόρας - ΟΦΗ (18:00)
Εθνικός - Καλλιθέα (19:00)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...