Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2011

Βραζιλιάνος «χασογκόλης» αστοχεί μπροστά σε άδειο τέρμα (video)

match of Liberators Cup of 2005 between São Pa...Image via WikipediaΔικαιολογημένο «κράξιμο» από τον προπονητή του έφαγε ο επιθετικός της Gremio Porto Alegre, Andre Lima, ο οποίος κατάφερε να αστοχήσει μπροστά σε κενή εστία, στο ματς με τη Liverpool της Ουρουγουάης για τα προκριματικά του Copa Libertadores.
Ο Βραζιλιάνος φορ βρέθηκε φάτσα με το τέρμα, με τον αντίπαλο τερματοφύλακα και τους αμυντικούς εξουδετερωμένους, αλλά πλάσαρε βιαστικά και έστειλε την μπάλα έξω, νομίζοντας ότι είχε υποδειχθεί σε θέση οφσάιντ. Ευτυχώς γι’ αυτόν, το λάθος του δεν είχε συνέπειες για την Gremio, που νίκησε 3-1 και εξασφάλισε την πρόκριση σε συνδυασμό με το ισόπαλο 2-2 του πρώτου αγώνα.
Μετά το παιχνίδι, πάντως, ο τεχνικός της βραζιλιάνικης ομάδας, Renato Portaluppi, δήλωσε πως «αυτό το γκολ δεν χάνεται ούτε με κλειστά μάτια», προκαλώντας την αμήχανη αντίδραση του «χασογκόλη» επιθετικού, ο οποίος την επομένη δήλωσε: «Αφού ο προπονητής είπε έτσι, εγώ δεν θα του πάω κόντρα. Μάλλον θα μου μιλάει γι’ αυτό το χαμένο γκολ όλη την εβδομάδα!»
 
Δείτε το βίντεο με το απίστευτο χαμένο γκολ, καθώς και τις δηλώσεις του Andre Lima:
 
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...