Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2011

Εργοτέλης-ΠΑΟΚ 2-1 σε ένα επεισοδιακό ματς

Σε ένα επεισοδιακό ματς με τρία γκολ, ανατροπή στο σκορ και αποβολή ο Εργοτέλης επικράτησε του ΠΑΟΚ με 2-1 στο Παγκρήτιο.
Το πρώτο μέρος μπορεί να μην ενθουσίασε όσους το παρακολούθησαν, όμως η επανάληψη κυριολεκτικά τα είχε όλα. Οι φιλοξενούμενοι κυριάρχησαν στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης, αλλά στο τέλος είδαν τους Κρητικούς σε ένα τρίλεπτο φωτιά από το 85' μέχρι και το 88' να φέρνουν τα πάνω-κάτω και να παίρνουν εκείνοι το ροζ φύλλο αγώνα.
Ο ΠΑΟΚ παρότι αγωνιζόταν με 10 παίκτες από το 54' μετά από αποβολή του Αρίας με ανόητη δεύτερη κίτρινη κάρτα, πήρε προβάδισμα στο σκορ στο 68' με κεφαλιά του Μπαλάφα σε κόρνερ και έδειχνε να έχει τον έλεγχο του παιχνιδιού.
Οι παίκτες του Νίκου Καραγεωργίου πίεσαν για την ισοφάριση και είχαν την κατοχή της μπάλας, όμως δυσκολεύονταν να βρουν το δρόμο προς την εστία του Κρέσιτς και έτσι, όλα συνηγορούσαν στο ότι οι Θεσσαλονικείς θα έφευγαν από το Ηράκλειο με τον τρίποντο στις βαλίτσες τους. Ο εκπληκτικός Λεάλ, όμως, δεν είχε πει την τελευταία του λέξη...
Ο Ουρουγουανός επιθετικός με εξαιρετικό χτύπημα φάουλ στο 85' νίκησε τον Κρέσιτς και έφερε το ματς στα ίσια, ενώ δυο λεπτά αργότερα έβγαλε συστημένη σέντρα για το κεφάλι του Κρέσιτς, ο οποίος έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για να χαρίσει τη νίκη στην ομάδα του.
Οι συνθέσεις:
Εργοτέλης (Καραγεωργίου): Πίρσον, Βίσιο, Χίμπλινγκερ, Γιαλούσης, Σαρρής (62' Ολίσε), Τζούνιορ, Γιοβάνοβιτς (79' Κουτσιανικούλης), Ρομάνο, Φραγκουλάκης (79' Μπέτο), Λεάλ, Μπούντιμιρ
ΠΑΟΚ (Μπόλονι): Κρέσιτς, Έτο, Μαλεζάς, Κοντρέρας, Λίνο, Μπαλάφας, Αρίας, Ίβιτς (88' Παπάζογλου), Βιεϊρίνια, Γεωργιάδης (60' Λαζάρ), Σαλπιγγίδης (71' Ρομπέρ)
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...