Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2011

Στον ΠΑΟΚ ο Ντικούδης - Χαμός για τον Μαγκέτι

Με την φανέλα του “δικέφαλου του Βορρά” θα αγωνίζεται τη νέα αγωνιστική περίοδο ο 34χρονος Λαρισαίος φόργουορντ

Στον ΠΑΟΚ θα συνεχίσει την καριέρα του ο Δήμος Ντικούδης. Ο 34χρονος Λαρισαίος συμφώνησε σε όλα με τους Θεσσαλονικείς και θα φορά την ασπρόμαυρη φανέλα τη νέα αγωνιστική περίοδο. Η συμφωνία των δύο πλευρών αφορά συμβόλαιο διάρκειας ενός έτους.

Την περασμένη αγωνιστική περίοδο, ο έμπειρος φόργουορντ αγωνίστηκε στην ΑΕΚ. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί επίσης σε Περσέα Λάρισας, Ολύμπια Λάρισας, Βαλένθια, Παναθηναϊκό, Πανιώνιο και Άρη.

 
 Χαμός για τον Μαγκέτι

Περισσότεροι από 1000 φίλοι του ΠΑΟΚ έδωσαν το παρόν στην πρώτη προπόνηση του Αμερικανού σούπερ σταρ στο Παλατάκι.

Ο Κόρεϊ Μαγκέτι έβαλε την ασπρόμαυρη φανέλα και έκανε την πρώτη του προπόνηση στην «PAOK Sports Arena» με τους φίλους του “δικεφάλου του βορρά” να τον αποθεώνουν.

Μάλιστα, στο διπλό της προπόνησης ο Μαγκέτι έδειξε κάποια δείγματα του πλούσιου ταλέντου του σημειώνοντας 17 πόντους, ενώ την πρώτη του προπόνηση με τον ΠΑΟΚ έκανε και ο Μαρτίνας Αντριουσκεβίτσιους.
Λίγο νωρίτερα ο Κόρεϊ Μαγκέτι δήλωσε:


"Είναι τιμή μου που βρέθηκα εδώ και γνώρισα τον ΠΑΟΚ. Χαίρομαι που θα γνωρίσω και την υπόλοιπη ομάδα. Το βασικό είναι τι θα γίνει με το NBA, ήδη υπάρχουν κάποιες συζητήσεις. Δεν έχω αποφασίσει ακόμη τι θα κάνω. Θα γυρίσω στην Αμερική αύριο και θα δω τι γίνεται. Οι εντυπώσεις μου από την Θεσσαλονίκη είναι μόνο θετικές. Ευχαριστώ όλους όσους με έφεραν εδώ.
 
Για μένα το πρωταρχικό είναι το μπάσκετ, για το μάρκετινγκ μιλάνε οι μανατζέρ μου. Οι συζητήσεις από ότι ξέρω είναι σε καλό δρόμο. Πρώτα για μένα είναι το μπάσκετ. Το πιο βασικό στην απόφασή που θα πάρω είναι τι θα γίνει με το lock out.
 
Είναι πολύ θετική εμπειρία που βρίσκομαι εδώ. Βέβαια, το NBA για μένα είναι όνειρο ζωής, τα πράγματα δεν είναι καθόλου καλά τώρα εκεί. Μου αρέσει η Ευρώπη και το περιβάλλον του ΠΑΟΚ, νομίζω ότι μπορώ να βελτιωθώ και μπασκετικά αν γνωρίσω μια άλλη κουλτούρα.
 
"Από ότι ξέρω στο NBA ήμαστε σε πολύ αρχικό στάδιο, δεν ξέρω πότε θα καταλήξουν σε συμφωνία, πρέπει να γίνουν αμοιβαίες υποχωρήσεις. Οι δικοί μου άνθρωποι δεν μπορούν ακόμη να πιστέψουν ότι βρίσκομαι στην Ελλάδα. Θεωρώ ότι είναι πολύ τιμητικό που βρίσκομαι δίπλα σε δύο θρύλους του ευρωπαϊκού μπάσκετ, τους Πρέλεβιτς και Σταυρόπουλο. Ηταν πολύ σημαντική η παρουσία μου στο Δημαρχείο παρόλο που πληροφορήθηκα ότι ο Δήμαρχος είναι οπαδός του Άρη.
 
Δεν ήξερα πολλά πράγματα για την Ελλάδα. Πρώτη φορά βρέθηκα στην Ευρώπη πριν από ενάμιση μήνα, στην Γαλλία. Μου άρεσε η Θεσσαλονίκη και η κουλτούρα. Το ξέρω ότι η Ελλάδα δεν βρίσκεται στην καλύτερη οικονομική της στιγμή, αλλά ούτε στις ΗΠΑ είναι καλά τα πράγματα. Πάντως εδώ είναι ιδανικό το περιβάλλον για να παίξεις μπάσκετ και αυτό είναι το σημαντικό".

Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...