Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2011

ΠΑΟ: Το... στοίχημα του Ζοτς

Ο Παναθηναϊκός πήρε τον... Αλέξη Κυρίτση από τον Ηλυσιακό και μακάρι ο Ζοτς στο να τον κάνει τον παίκτη που περίμεναν όλοι να δουν πριν φτάσει τα 30.

Ο τριαντάχρονος γκαρντ είναι και φέτος παρών στην προετοιμασία του «τριφυλλιού», αλλά αυτή τη φορά θα συνεχίσει μέχρι το τέλος της χρονιάς! Ο «Ζοτς» έμεινε εντυπωσιασμένος από τη μέχρι τώρα παρουσία του στο Ζλάτιμπορ και με την απομάκρυνση του Μιλένκο Τέπιτς να είναι στα σκαριά, αποφάσισε να ανάψει το «πράσινο» φως για την απόκτησή του! Μάλιστα στο πλάνο αρχικά υπήρχε κι ο Δημήτρης Τσαλδάρης, πριν γίνει διαφορετική επιλογή.

Ο άλλοτε διεθνής γκαρντ έχει φτάσει τριάντα χρονών και δεν είχε την εξέλιξη που όλοι περίμεναν. Πέρυσι, πάντως, είχε 13,9 πόντους, 3,1 ριμπάουντ και 1,9 ασίστ με τον Ηλυσιακό, τον οποίο βοήθησε να παραμείνει στην Α1. Αν μπορεί να προσφέρει στους πρωταθλητές Ελλάδος κι Ευρώπης; Ο προπονητής έτσι πιστεύει. Και συνήθως αυτός ξέρει καλύτερα. Αν και στο άκουσμα της είδησης όλοι αυτομάτως αναρωτιούνται αν ισχύει ή είναι ράδιο αρβύλα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...