Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2011

Πρώτη ήττα για την Εθνική στο Ευρωμπάσκετ

Απρόσμενη και βαριά ήττα γνώρισε η Εθνική Ελλάδος από την αντίστοιχη των Σκοπίων στο πλαίσιο του Ευρωμπάσκετ της Λιθουανίας με 72-58. Σε πολύ κακή επιθετική βραδιά οι διεθνείς.

Παρά τη μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλλαν στην άμυνα οι παίκτες του Ηλία Ζούρου, βρέθηκαν από νωρίς πίσω στο σκορ και σε κανένα σημείο του αγώνα δεν κατάφεραν να πάρουν τον έλεγχο. Έτσι, η Εθνική μας έκλεισε το πρώτο ημίχρονο υπολειπόμενη ενός πόντου (29-30) των αντιπάλων της.

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν εφιαλτικό. Με εκνευριστική αστοχία και πολλά λάθη η Ελλάδα δεν μπόρεσε να ακολουθήσει τους Σκοπιανούς που με ηγέτη τον πολιτογραφημένο Σκοπιανό, Αμερικανό, Μακάλεμπ πήραν μια σημαντική διαφορά και τη διατήρησαν μέχρι το τέλος

. Αξίζει να σημειωθεί πως η ατμόσφαιρα ήταν ιδιαίτερα εχθρική για την ομάδα μας, μια και εκατοντάδες φανατισμένοι Σκοπιανοί φίλαθλοι δημιούργησαν με σφυρίγματα και κόρνες πανδαιμόνιο.

Αυτή ήταν η πρώτη ήττα για την Εθνική μας στο Ευρωμπάσκετ της Λιθουανίας σε έναν άκρως ανταγωνιστικό όμιλο. Επόμενος αντίπαλος το Μαυροβούνιο σε έναν αγώνα που θα διεξαχθεί αύριο, Κυριακή, 4/9, στις 18:00.

Τα δεκάλεπτα: 18-16, 29-30, 47-50, 58-72

Η βαθμολογία στον όμιλό μας διαμορφώνεται πλέον έπειτα από 3 αγωνιστικές ως εξής:
ΠΓΔΜ 5, Ελλάδα 5, Φινλανδία 4, Βοσνία- Ερζεγοβίνη 4, Κροατία 3 (2 αγ.), Μαυροβούνιο 3 (2 αγ.)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...