Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2011

O Πανιώνιος χάλασε τη γιορτή του Παναιτωλικού!

Οι «κυανέρυθροι» με την βοήθεια και της τύχης προστάτευσαν μέχρι το τέλος το γκολ που πέτυχε ο Κούτσι και έφυγαν με μεγάλο διπλό (0-1) από την κατάμεστη από 7000 Αγρινιώτες έδρα των νεοφώτιστων.

Η γιορτή στο Αγρίνιο μετατράπηκε πολύ γρήγορα σε «παγωμάρα». Οι παίκτες του Μπάμπη Τεννέ ξεκίνησαν δυνατά την αναμέτρηση όμως η λάθος εκτίμηση της φάσης του Αναστασιάδη έφερε τον Κούτσι σε θέση βολής και εκείνος δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη, ανοίγοντας το σκορ.

Αυτό το γκολ «βραχυκύκλωσε» για τα καλά τους γηπεδούχους, οι οποίοι ήθελαν αλλά δεν μπορούσαν. Η μοναδική αξιόλογη στιγμή ήταν όταν ο Θεοδωρίδης εκτέλεσε φάουλ και η μπάλα βρήκε στο δοκάρι του Ελευθερόπουλου. Από την άλλη πλευρά ο Πανιώνιος πέτυχε αυτό που ήθελε πολύ νωρίς και αρκέστηκε στο να «χαλάει» το παιχνίδι των Αγρινιωτών και να «κρυφοκοιτάει» την κόντρα επίθεση, αφού το κεντρικό αμυντικό δίδυμο των γηπεδούχων δεν ενέπνεε καμία εμπιστοσύνη.

Το δεύτερο ημίχρονο βρήκε τον Παναιτωλικό να έχει εγκατασταθεί μπροστά από τα καρέ του Ελευθερόπουλου και να προσπαθεί να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα. Αυτό δεν έγινε ούτε στις πολλές προσπάθειες του Καραμαλίκη, ούτε στην μεγάλη ευκαιρία του Ρότσα, ούτε και σε τουλάχιστον άλλες τρεις περιπτώσεις. Αντίθετα οι παίκτες του Πανιωνίου, εκτός από το συμβόλαιο με την τύχη, είχαν την ευκαιρία να τελειώσουν το παιχνίδι με τον Κουμορτζί, αλλά το εκπληκτικό σουτ του σταμάτησε στο δοκάρι.

Το τελικό σφύριγμα της λήξης βρήκε τον κόσμο του Παναιτωλικού να αποθεώνει τους ποδοσφαιριστές παρά το στραβό ξεκίνημα στην Σούπερ Λίγκα.


Παναιτωλικός (Μπάμπης Τεννές): Τζενάμο, Κουτρουμάνος, Άντι (85’ Γκόλιας), Αναστασιάδης, Εντζεγκέλε, Μουμίν (46’ Σιόντης), Ρότσα, Μπουμάλ, Καμαρά (46’ Καραμαλίκης), Θεοδωρίδης, Χαριστέας.

Στο πάγκο: Μπλάζιτς, Παλαιολόγος, Κούσας, Σέγε.

Πανιώνιος (Τάκης Λεμονής): Ελευθερόπουλος, Κβιρκβέλια, Γιόνσον, Όμο, Κούτσι, Κουμουρτζί, Γουνδουλάκης (93’ Κολοβός), Σάμαρης (65’ Πετκάκης), Σιόβας, Τσότσαλις, Μιλοβάνοβιτς (65’ Αναστασόπουλος).

Στο πάγκο: Σιδεράκης, Μπούζας, Σταμάτης, Κούρντι.

Διαιτητής: Κύρκος
Βοηθοί: Τάτσης, Γούκος

skai.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...