Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2011

Γερμανία : Νέο γκολ του Γκέκα

Εχει "ζεσταθεί" για τα καλά ο Φάνης Γκέκας.

Για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική και τέταρτη συνολικά στο πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας της Γερμανίας, ο Λαρισαίος επιθετικός βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα, γεγονός που σίγουρα δεν περνά απαρατήρητο μετά την κλήση του στην εθνική ομάδα της Ελλάδας για τα ματς με Κροατία και Γεωργία.

Αυτή τη φορά ο Γκέκας άνοιξε το σκορ για την Αϊντραχτ Φρανκφούρτης στο νικηφόρο 3-1 επί της Ουνιόν Βερολίνου, ενώ αντικαταστάθηκε στο 87΄ από τον Χόφερ.

Ο Γιώργος Τζαβέλλας ήταν εκτός αποστολής.

Εύρώλίγκα : Πάλεψε ο ανέτοιμος ΠΑΟΚ

PAOK Thessaloniki BC logoImage via Wikipedia Ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε στην πρεμιέρα των προκριματικών της Ευρωλίγκας και αποκλείστηκε από τη διεκδίκηση ενός «εισιτηρίου» που θα τον οδηγούσε στους ομίλους της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης. Οι Θεσσαλονικείς, που ηττήθηκαν 77-64 από την Γαλατασαράι στη «Siemens Arena» του Βίλνιους, μπορεί να είδαν την πόρτα της Ευρωλίγκας να κλείνει, αλλά αυτή των ομίλων του EuroCup ανοίγει, καθώς ο ΠΑΟΚ θα συνεχίσει στη δεύτερη τη τάξει διοργάνωση της ULEB.

Τα δεκάλεπτα: 18-15, 32-34, 51-60, 64-77

Με πιεστική άμυνα και επιθετική άνεση, οι Τούρκοι προηγήθηκαν στο 6’ με 6-11. Προβάδισμα που εξανεμίστηκε σε δύο λεπτά, με τον ΠΑΟΚ να κάνει σερί 8-0 (14-11 8’), βελτιώνοντας τη δική του άμυνα και έχοντας επιθετικά εκφραστές τους Ράιτ (ένα τρίποντο, ένα δίποντο), Γκόρι (τρίποντο). Ολοκλήρωσε, δε, το δεκάλεπτο έχοντας τα ηνία στα χέρια του (18-15) και τους Γκόρι, Ράιτ να εξακολουθούν αποτελούν... εγγύηση στο έργο του.

Το τρίλεπτο της δεύτερης περιόδου βρήκε τη Γαλατασαράι να «τρέχει» δικό της σερί 6-0, εκμεταλλευόμενη λάθη των ΠΑΟΚ, κύρια με τον Στίγκερς, και να παίρνει εκ νέου το προβάδισμα (18-21). Διαδοχικά καλάθια του Γκόρι διαμόρφωσαν στο 22-21 (15’), με τον Αντριτς να παίρνει την κατάσταση στα.. χέρια του και να επιβάλλει το αγωνιστικό «θέλω» της ομάδας του στο παρκέ (26-29 1.30’ πριν το ημίχρονο).

Με ένα τρίποντο στο 19’, στην εκπνοή της επίθεσης του ΠΑΟΚ, από τον Καλαμπόκη και ένα ακόμη από τον Ντικούδη (με τον Αντριτς να σκοράρει επίσης στο ενδιάμεσο), έγινε το 32-31 δευτερόλεπτα πριν φύγουν οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια.

Ο ΠΑΟΚ είχε την ευκαιρία να κρατήσει το προβάδισμα, έχασε αιφνιδιασμό με τον Τσακαλέρη και με το άκουσμα της κόρνας για τη λήξη, ο Αρσλάν ευστόχησε σε τρίποντο και «έγραψε» το 32-34 για το ημίχρονο.

Όπως τελείωσε, έτσι άρχισε το τρίτο δεκάλεπτο, με τρίποντο του Αρσλάν (32-37), με τη Γαλατασαράι να συντηρεί προβάδισμα γύρω από τους 5 πόντους, ως το 24’ όταν και ο ΠΑΟΚ μείωσε με τρίποντο του Στίγκερς (41-43).

Οι Τούρκοι από εκεί και πέρα άρχισαν να ξεφεύγουν, έχοντας, χωρίς να το έχουν ανάγκη, και την εύνοια των διαιτητών. Στο 29’ η διαφορά υπέρ τους έφτασε τους 9 (43-52), με τον Αρσλάν να αποτελεί το... σταθερό επιθετικό χέρι τους. Στο 1.20’ πριν το τέλος της περιόδου «έπιασε» τους 12 (46-58) και με τρίποντο του Καλαμπόκη, στη λήξη, ο ΠΑΟΚ μείωσε στους 9 πόντους (51-60).

Η... χαρά δεν κράτησε για πολύ για τον «Δικέφαλο». Με την έναρξη του τέταρτου δεκαλέπτου οι τυπικά φιλοξενούμενοι απέκτησαν «αέρα» 13 πόντων (51-64). Λίγο αργότερα, με τρίποντο του εξαιρετικά αποτελεσματικού στο δεύτερο ημίχρονο, Λούκας, προηγήθηκαν με 14 (53-67 33’).

Ο ΠΑΟΚ επιστράτευσε πιεστική άμυνα σε όλο το γήπεδο, μείωσε στο 34’ στους 11 πόντους, με γκολ φάουλ του Ντικούδη (αγωνίστηκε έχοντας πάρει αντιπυρετικά), 56-67 και στους 10 στο 35’, με τρίποντο του Καλαμπόκη (59-69). Η αντίπαλός του, ωστόσο, είχε τον... τρόπο σε κάθε περίπτωση να μη χάνει τη συγκέντρωσή της.

Στο 37’ η Γαλατασαράι προηγήθηκε με 15 πόντους (59-74) και κάπου εκεί τελείωσε το ματς.. Η μέγιστη τιμή της διαφοράς για τους Τούρκους ήταν το +18 (59-77).

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ: Γκίντενς, Στίγκερς 6 (2), Αράπης, Γκόρι 17 (1), Ντικούδης 10 (1), Καλαμπόκης 16 (4), Αντριουσκεβίτσιους, Ράιτ 11 (1), Γιαννακίδης, Καλλές 4, Τσακαλέρης

ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΙ: Σιπ 4, Λάκοβιτς 2, Σούμπερτ 2, Ασίκ 3 (1), Αντριτς 15, Αλντεμίρ 11, Λούκας 21 (2), Σονγκάιλα 5, Αρσλάν 14 (2), Οζέρ
Enhanced by Zemanta

Στη Football League ο Αστέρας!

2006–07 Beta EthnikiImage via WikipediaΣτη Football League υποβιβάζεται ο Αστέρας Τρίπολης αφού σύμφωνα με πληροφορίες η Πειθαρχική Επιτροπή της Superleague έκρινε βάσιμες τις κατηγορίες για απόπειρα δωροδοκίας. Παράλληλα, επιβάλλεται ποινή απαγόρευσης κάθε ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο στον Γιώργο Μποροβήλο για τρία χρόνια. Αθώοι ο ΟΦΗ και ο ΠΑΣ Γιάννινα.

Αναλυτικά η απόφαση:

Α) Γ.Μποροβήλο (Πρόεδρο), ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης: «Βάσει των αναφερομένων στην από 22/9/2011 πειθαρχική δίωξη του Ποδοσφαιρικού Εισαγγελέα της ΕΠΟ, η οποία σας συγκοινοποιείται, καλείσθε ενώπιον μας την Παρασκευή, 30-9-2011 και ώρα 13:00, προς απολογία για όσα περιλαμβάνονται στην ως άνω πειθαρχική δίωξη». «Δέχεται ότι ο 1ος εγκαλούμενος τέλεσε (σε απόπειρα) την αποδιδόμενη σ΄ αυτήν πράξη (δωροδοκία) και επιβάλλει σ΄ αυτόν τις εξής πειθαρχικές ποινές α) απαγόρευση εκτέλεσης απ΄ αυτόν οποιασδήποτε δραστηριότητας που σχετίζεται με το ποδόσφαιρο για τρία (3) χρόνια, β) χρηματική ποινή τριάντα χιλιάδων (30.000,00) ευρώ και γ) απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για τρία (3) χρόνια.

Δέχεται ότι η 2η εγκαλουμένη τέλεσε την αποδιδόμενη σ΄ αυτήν πράξη και επιβάλλει την ποινή του υποβιβασμού στην αμέσως κατώτερη κατηγορία και χρηματική ποινή τριακοσίων χιλιάδων (300.000,00) ευρώ.»

Β) ΠΑΕ ΟΦΗ, Η.Νυχτάρη (Μεγαλομέτοχο και αφανή ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΟΦΗ), Ν.Μαχλά (Πρόεδρο) : «Βάσει των αναφερομένων στην από 22/9/2011 πειθαρχική δίωξη του Ποδοσφαιρικού Εισαγγελέα της ΕΠΟ, η οποία σας συγκοινοποιείται, καλείσθε ενώπιον μας την Παρασκευή, 30-9-2011 και ώρα 13:00, προς απολογία για όσα περιλαμβάνονται στην ως άνω πειθαρχική δίωξη». «Κρίνει ατιμώρητο τον 1ο εγκαλούμενο ελλείψει δικαιοδοσίας λόγω του ότι δεν απεδείχθη η ιδιότητα του ως αφανούς εταίρου της 3ης εγκαλουμένης. Απαλλάσσει τον 2ο εγκαλούμενο διότι δεν απεδείχθη η συμμετοχή του στις αποδιδόμενες σ΄ αυτόν πράξεις. Απαλλάσσει την 3η εγκαλουμένη διότι δεν απεδείχθη συμμετοχή της στις αποδιδόμενες σ΄ αυτήν πράξεις».

Γ) ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα, Γ.Χριστοβασίλη (Πρόεδρο) : «Βάσει των αναφερομένων στην από 22/9/2011 πειθαρχική δίωξη του Ποδοσφαιρικού Εισαγγελέα της ΕΠΟ, η οποία σας συγκοινοποιείται, καλείσθε ενώπιον μας την Παρασκευή, 30-9-2011 και ώρα 13:00, προς απολογία για όσα περιλαμβάνονται στην ως άνω πειθαρχική δίωξη».
«Κρίνει εαυτήν αναρμόδια προς εκδίκαση της υπόθεσης ως προς τους 1ο (Κωνσταντίνο Χαραλαμπίδη), 2ο (Χρήστο Κανελλάκη) και 5η (ΠΑΕ ΙΩΝΙΚΟΣ) και παραπέμπει την υπόθεση ως προς αυτούς στον αρμόδιο Ποδοσφαιρικό Εισαγγελέα για την εισαγωγή της υπόθεσης στην αρμόδια Πειθαρχική Επιτροπή της κατηγορίας στην οποία αγωνίζεται η 5η εγκαλουμένη ΠΑΕ. Απαλλάσσει τον 3ο εγκαλούμενο διότι δεν απεδείχθη συμμετοχή του στις αποδιδόμενες σ΄ αυτόν πράξεις. Απαλλάσσει την 4η εγκαλουμένη λόγω του ότι δεν απεδείχθη συμμετοχή της στην αποδιδόμενη σ΄ αυτήν πράξη»
Enhanced by Zemanta

Απέρριψε πρόταση της Σουόνσι ο Μόρας

«Όχι» σε πρόταση που του έκανε η Σουόνσι είπε ο Βαγγέλης Μόρας. Σύμφωνα με το βρετανικό SkySports, ο 30χρονος Έλληνας αμυντικός, αν και ελεύθερος, απέρριψε την προσφορά του ουαλικού συλλόγου γιατί και δεν ικανοποιούσε τις απαιτήσεις του.

Ο Μόρας είχε βρεθεί στις εγκαταστάσεις του συλλόγου και είχε δοκιμαστεί από το τεχνικό των νεοφώτιστων στην Premier League, εντυπωσιάζοντας τους με τις ικανότητές τους. Παρόλα αυτά, όπως όλα δείχνουν, δεν θα υπάρξει συμφωνία μεταξύ των δυο πλευρών, αφού το συμβόλαιο διάρκειας ενός έτους, που του προσέφερε η Σουόνσι ,δεν φαίνεται να τον ικανοποιεί.

Το σχετικό ρεπορτάζ κάνει λόγο για ενδιαφέρον ιταλικών, γερμανικών, αλλά ακόμα και κινεζικών συλλόγων για τον Έλληνα άσο, ο οποίος έχει μείνει ελεύθερος από την Μπολόνια από το περασμένο καλοκαίρι.

Ανακοίνωσε Γιάννου ο ΠΑΟΚ

Paok fans in Toumba.Image via WikipediaΠοδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ και με τη βούλα είναι ο Απόστολος Γιάννου, ο οποίος υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με τον «δικέφαλο» του Βορρά.

Ο 21χρονος επιθετικός είχε μείνει ελεύθερος από την Καβάλα μετά τον υποβιβασμό των «αργοναυτών» και δεν άργησε να βρει τη νέα του ποδοσφαιρική στέγη.

Οι άνθρωποι του «δικεφάλου» προχώρησαν στην επισημοποίηση της συμφωνίας και έτσι το απόγευμα της Παρασκευής ο νεαρός άσος αναμένεται να βρεθεί στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας για να προπονηθεί για πρώτη φορά με τη νέα του ομάδα.

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι ήρθε σε συμφωνία με τον 20χρονο (γεν. 25/1/90) επιθετικό Απόστολο Γιάννου. Ο διεθνής με την Ελπίδων ποδοσφαιριστής υπέγραψε συμβόλαιο έως τις 30/6/2014», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του ΠΑΟΚ.
Enhanced by Zemanta

Ναυτικός Όμιλος Σύρου: Έναρξη ακαδημιών water polo για αγόρια & κορίτσια Δευτέρα 3 Οκτώβρη.

Ο Ναυτικός Όμιλος Σύρου ανακοινώνει την έναρξη ακαδημιών για την αθλητική περίοδο 2011-12 για αγόρια και κορίτσια των 7 ετών και άνω υπο την καθοδήγηση των πτυχιούχων προπονητών Κεφαλά Βασίλη και Λάγιου Κρίστυ.

Πληροφορίες στα τηλ. 2281088666(καθημερινές 10.00-14.00) & στο 6982555707.

Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2011

Το πούρο του κοσμαγάπητου σπόνσορα του ελληνικού (παρα)κράτους κ. Μάκη…

[ή αλλιώς: βάλτε το τώρα εκεί που ξέρετε, εντιμότατοι κύριοι – φύλακες της νομιμότητας και σωτήρες της δημοκρατίας μας…]

Μάκαρος, όπως «δικός μας άνθρωπος» δηλαδή. Μην τον είδατε, τον φαντομά καλόγερο-βασανιστή –από χόμπι!– του ΕΑΤ-ΕΣΑ, τον άλλοτε οιονεί πρόεδρο της ΑΕΚ, της Καβάλας και της μαφίας του ελληνικού ποδοσφαίρου, τον φιλοπαίγμονα σαδιστή και εφευρετικότατο τιμωρό των απείθαρχων συνεργατών του, τον συκοφάντη εκδότη (που καταδικάστηκε για την υπόθεση Λαλιώτη αλλά βγήκε πάραυτα με … ανήκεστο!), τον λαθρέμπορο χρυσού, τον ευεργέτη του παρακράτους, του παραδικαστικού και της γνωστής παράγκας, τον σπόνσορα «οργάνων» και δημοσίων λειτουργών του ελληνικού κράτους…

Δεν έχει καμία σημασία εντέλει αν ο κοσμαγάπητος Μάκαρος συλληφθεί σε δυο μέρες, σε δυο βδομάδες, σε δυο χρόνια ή σε δυο τέρμινα. Δεν έχει καμιά σημασία αν κάποια στιγμή αποδοθεί «δικαιοσύνη». Αυτό που μένει είναι ο εμπαιγμός, η χλεύη και το τσαλαπάτημα κάθε έννοιας ισονομίας, δικαστικής αμεροληψίας και κρατικής μέριμνας για τον πολίτη (εδώ γελάνε!!).

Καλά, τον αφήσανε που τον αφήσανε ελεύθερο πουλί, λόγω διαφωνίας των αρμόδιων δικαστικών λειτουργών (φαντάζομαι, αν ήταν στη θέση του κάνας φουκαράς που τον τσακώσανε με δέκα γραμμάρια φούντα, θα τον είχαν χώσει σούμπιτο – για να μην πούμε για τα σχεδόν ανήλικα-τρομοκράτες με τις κατσαρόλες ή τους διαδηλωτές της πλατείας Συντάγματος), του ορίσανε και 600.000 ευρώ εγγύηση (καλά, ρε καλόπαιδα, δεν αναρωτηθήκατε πού τα βρήκε με τις μηδενικές δηλώσεις του στην εφορία;) και μετά; Δεν περίσσευε κανείς, μα κανείς μπατσάκος, να τον έχει από κοντά, βρε αδελφέ, έτσι, να τον προσέχει μην κάνει καμιά αταξία… (αλλά πού να περισσέψει, ποιος θα φυλάει τα έρμα, το κοινοβούλιο και του λαοφιλείς κυβερνήτες μας, τους μεγαλοδημοσιογράφους και τους μεγαλόσχημους «παράγοντες»…)

Αν υπήρχε η παραμικρή τσίπα, το παραμικρό φιλότιμο (ξεχασμένες λέξεις θα μου πείτε, και με το δίκιο σας…), η παραμικρή αίσθηση προσωπικής ευθύνης απέναντι στους πολίτες αυτής της έρημης χώρας, θα είχαν κιόλας παραιτηθεί ο κατά τ’ άλλα λαλίστατος υπουργός ΠΡΟ-ΠΟ, ο υπουργός Δικαιοσύνης, ο αρχηγός της αστυνομίας, ο αρμόδιος για τους ανακριτές δικαστικός λειτουργός και πάει λέγοντας. Για να μην πω ότι η υπόθεση Ψωμιάδη εκθέτει –τι εκθέτει; ξεφτιλίζει!– σύσσωμη την κυβέρνηση, ναι, αυτή την εθνοσωτήρια κυβέρνηση που θυσιάζεται καθημερινά για να μας σώσει (αλήθεια, και παρεμπιπτόντως, ο κ. υπουργός Οικονομικών που θλίβεται και οδύρεται για τις περικοπές στο εισόδημα εκατομμυρίων πολιτών, μπορεί μήπως να μας πει πόσο υποβαθμίστηκε το δικό του επίπεδο ζωής, εξαιτίας των μέτρων που λαμβάνει, με τις ευλογίες της τρόϊκας και της υπόλοιπης κυβέρνησης, και βέβαια με την έγκριση του κοινοβουλευτικού λόχου του ΠΑΣΟΚ;)

Τώρα θα μείνουμε κι εμείς με την απορία: τι απέγινε η πουράκλα του Μάκαρου. Πού να ενθυλακώθηκε, άραγε, μαζί με το συνοδευτικό, «με αγάπη από τον Μάκη», αναμνηστικό πακέτο. Ό,τι κι αν απόγινε, ένα είναι βέβαιο: το ελληνικό κράτος και ένιοι λειτουργοί του γνωρίζουν πώς να ανταμείβουν τα άξια τέκνα της πατρίδας.

Ο Μάκαρος θα μείνει για πάντα στη συλλογική συνείδησή μας ως το απαύγασμα της νεοελληνικής λεβεντιάς, το αγλάισμα της νεοελληνικής καπατσοσύνης, το σύμβολο της διαχρονικής επιτυχίας, από τα μαύρα χρόνια της χούντας στα κατάμαυρα χρόνια της τρόικας και της σοσιαλιστικής διακυβέρνησης του Γεωργίου Α. Παπανδρέου.

Όχι παίζουμε!

Θέμης Δημητρακόπουλος
Γραμματέας της Οργάνωσης Οικολογίας, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής της Δημοκρατικής Αριστεράς

3 VIDEOS: ΑΕΚ - Στουρμ Γκρατς: 1-2


Η ΑΕΚ δεν κατάφερε να κρατήσει το 1-0 που είχε στα χέρια της από το 50 και έδειχνε ικανή να το διευρύνει. Η αποβολή του Δέλλα, τρία λεπτά αργότερα άλλαξε τις ισορροπίες, ο Χιμένεθ έκανε μια λανθασμένη αλλαγή και οι Αυστριακοί της Στουρμ Γκρατς κατάφεραν μέσα σε πέντε λεπτά (87-92) να πάρουν τη νίκη, σκορπίζοντας την απογοήτευση τις εξέδρες του ΟΑΚΑ.

Άδοξο φινάλε, λοιπόν, σε ένα ματς που η ΑΕΚ έμοιαζε ικανή να το κερδίσει και να διασκεδάσει τις εντυπώσεις από την ήττα της στην Τούμπα.

Οι συνθέσεις:

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Αραμπατζής, Κοντοές, Δέλλας, Κάλα, Γκερέιρο (55' Μπουγαίδης) Μπέλεκ (Λυμπερόπουλος 77'), Λεονάρντο (Κλωναρίδης 67'), Κάρλος, Λαγός, Βάργκας, Γκούντγιονσεν

Στουρμ Γκρατς (Γκρατς Φράνκο): Κάβλινα. Πόπκατζε, Βέμπερ, Σάμπις, Ντούντιτς, Μπεργκστέλερ, Καινζ (Χάας 75'), Στάντφεστ, Πόντουλ, Στραντλ (Σάουμελ 57'), Βολφ (Μπούκβα 40').

Σκόρερ: Χοσέ Κάρλος (50')/ Μπούργκσταλερ (87'), Χάας (90+2')

Ανασκόπηση αγώνα:

Ο Μανόλο χιμένεθ λόγω των απουσιών στον χώρο του κέντρου, κατέβασε την ΑΕΚ με σύστημα 4-2-3-1 και τους Βάργκας-Γκερέιρο, δίδυμο στον χώρο του κέντρου και τους Λεονάρντο-Κάρλος στις πλευρές. Στην αντίπερα όχθη ο Φόντα κατέβασε την ομάδα του με σύστημα 4-4-2 με διάταξη όμως που άφηνε μπροστά μόνο έναν επιθετικό γεμίζοντας την μεσαία του γραμμή.

Το πρώτο ημίχρονο ξεκίνησε εντυπωσιακά για την ΑΕΚ, με τον δικέφαλο στα πρώτα 15 λεπτά να πιάνει δαιμονιώδη ρυθμό και να χάνει τρεις σημαντικές ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ με τους Μπέλεκ και Γκούντγιονσεν.

Στη συνέχεια ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, με την ΑΕΚ όμως να ελέγχει το ματς και να προσπαθεί να πετύχει το γκολ. Στο 31ο λεπτό χάθηκε μια σημαντικήευκαιρία για την Ένωση, όταν ο Λεονάρντο, γύρισε τη μπάλα για τον Κάρλος στο ύψος της μεγάλης περιοχής, το σουτ του Ισπανού όμως κόντραρε σε σώματα.

Καθόλη τη διάρκεια του πρώτου 45λεπτου η Στουρμ αρκέστηκε σε ρόλο κομπάρσου, βλέποντας την ΑΕΚ να φτάνει στην περιοχή της και τον τερματοφύλακα των Αυστριακών να σταματάει τα όποια προβλήματα δημιουργούσαν οι κιτρινόμαυροι.
Μέχρι και την λήξη του ημιχρόνου η εικόνα δεν άλλαξε, με την ΑΕΚ να πιέζει πότε με τον Κάρλος από τα δεξιά και πότε με τον πολύ καλό Λεονάρντο από τα αριστερά, αλλά χωρίς αποτέλεσμα στην τελική προσπάθεια. Σίγουρα η Ένωση παρουσίασε ένα πολύ καλό πρόσωπο και αδικείται που δεν άνοιξε το σκορ στο πρώτο μέρος.

Στην επανάληψη η ΑΕΚ μπήκε στον αγώνα στον ίδιο ρυθμό και αφού έχασε μια πρώτη ευκαιρία με τον Λεοναρντο, ο ίδιος παίκτης στο 50' έδωσε ασίστ στον Κάρλος για να ανοίξει το σκορ και να κάνει το 1-0 (χάρη και στην παρέμβαση του Στάντφεντ που την έστειλε με κεφαλιά στα δίχτυα).


Τα δεδομένα όμως άλλαξαν στην αμέσως επόμενη φάση, όταν ο διαιτητής απέβαλε τον Δέλλα με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 53' με αποτέλεσμα η Στουρμ να βγει μπροστά προκειμένου να εκμεταλλευτεί την αριθμητική υπεροχή.

Έξω Γκερέιρο μέσα Μουγαίδης και στο 66' έξω ο καλύτερος παίκτης του αγώνα, Λεονάρντο και στη θέση του ο Κλωναρίδης, με τον Χιμένεθ να θέλει να προστατέψει το σκορ.

Ο τεχνικός της Στουρμ έριξε στο ματς ό,τι καλύτερο διέθετε από επιθετικά όπλα, με τους Αυστριακούς να χρειάζονται πάντως 80 αγωνιστικά λεπτά για να δημιουργήσουν την πρώτη μεγάλη τους φάση στο παιχνίδι (σουτ του Πόντουλ μέσα από την περιοχή έφυγε λίγο άουτ).

Στο τελευταίο δεκάλεπτο η Ένωση έδειχνε ικανή να κρατήσει το υπέρ της σκορ παρά το αριθμητικό μειονέκτημα, όμως στο φινάλε πλήρωσε ακριβά τα κενά που είχε στο κέντρο της άμυνάς της.

Το 1-1 έγινε στο 87ο λεπτό: Σάβιτς και Στάντφεντ κυκλοφόρησαν ωραία τη μπάλα, με τον αμαρκάριστο Μπούργκσταλερ να νικάει τον Αραμπατζή με δεξί πλασέ που έκανε (αμαρκάριστος) από πλεονεκτική θέση.


Η ΑΕΚ βγήκε μπροστά στα τελευταία λεπτά για να πετύχει το δεύτερο γκολ όμως όχι μόνο δεν το κατάφερε αλλά έγινε και θύμα απίστευτης ανατροπής, με τους Αυστριακούς να "χτυπούν" στο δεύτερο (από τα πέντε συνολικά) λεπτό των καθυστερήσεων.

Ο Σάμπιτς έβγαλε κάθετη πάσα για τον Χάας βλέποντας την τρύπα στο κέντρο της άμυνας, εκείνος βρέθηκε σε θέση βολής από το ύψος της μεγάλης περιοχής και με δυνατό διαγώνιο σουτ με το αριστερό έγραψε το τελικό 2-1.

sports24.gr

11 VIDEOS: ΠΑΟΚ - ΡΟΥΜΠΙΝ 2-2 Μπορούσε τρίποντο αλλά...

Όρθιος έμεινε ο ΠΑΟΚ στο παγωμένο Καζάν. Η ομάδα του Λάσλο Μπόλονι με γκολ των Αθανασιάδη και Φωτάκη, αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 κόντρα στην Ρουμπίν για την 2η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League.

Ο ΠΑΟΚ ο οποίος είναι αήττητος από τον περσινό Οκτώβριο στην Ευρώπη έχει πλέον δύο βαθμούς στον όμιλο, ενώ η Ρουμπίν έχει τέσσερις. Θα μπορούσε να φύγει με το "τρίποντο" ο "δικέφαλος του βορρά" αν ήταν πιο προσεκτικός.
 
Η Ρουμπίν είχε την κατοχή της μπάλας στο πρώτο ημίχρονο και προσπάθησε να απειλήσει τον ΠΑΟΚ με μακρινά σουτ, καθώς ο Μπόλονι είχε στήσει πολύ καλά την ομάδα του και στις αντεπιθέσεις ήταν πολύ επικίνδυνη. Σε μια από αυτές ο Αθανασιάδης σκόραρε και έδωσε το προβάδισμα στον "δικέφαλο του βορρά.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο ΠΑΟΚ δεν παρουσιάστηκε όπως στο πρώτο, χάνοντας τις μάχες στον χώρο του κέντρου και αυτό είχε ως αποτέλεσμα η Ρουμπίν να ασκήσει μεγάλη πίεση στα καρέ του Κρέσιτς και όχι μόνο να ισοφαρίσει, αλλά να πετύχει και δεύτερο γκολ. Το καλό για την ομάδα του Μπόλονι, ήταν ότι δεν τα παράτησε και τουλάχιστον πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας με το γκολ του Φωτάκη που θα είναι χρήσιμος για την συνέχεια.

Γήπεδο: "Tsentralnyi Stadion"

Διαιτητής/Βοηθοί: Χάνσον (Σουηδία)/ Άντρεν (Σουηδία), Φλίνκ (Σουηδία), Λέρχεους (Σουηδία), Έκμπεργκ (Σουηδία)
4ος Διαιτητής: Κανέρβα (Σουηδία)

Ρουμπίν Καζάν (Μπερντίεφ): Ριζίκοφ, Κουζμίν, Νάβας, Μποτσέτι, Νέμοφ, Νάτσο, Νομπόα, Κασάεφ (90' Μπιστρόφ), Καραντενίζ, Βαλντέζ (77' Ριαζάντσεφ), Ντιαντιούν.

ΠΑΟΚ (Μπόλονι): Κρέσιτς, Μαλεζάς, Κοντρέρας (54' Τσιρίλο), Λίνο, Έτο, Γεωργιάδης, Φωτάκης, Λάζαρ (72' Ίβιτς), Αρίας (51' Μπαλάφας), Βιεϊρίνια, Αθανασιάδης.

Κίτρινες κάρτες: Κουζμίν (35', Ρουμπίν Καζάν), Κασάεβ (60', Ρουμπίν Καζάν), Νάβας (90', Ρουμπίν Καζάν)-Μαλεζάς (57', ΠΑΟΚ), Ετό (90', ΠΑΟΚ)

Σκόρερ: Βαλντέζ (52', Ρουμπίν Καζάν), Ντιαντιούν (66' Ρουμπίν Καζάν)-Αθανασιάδης (23', ΠΑΟΚ), Φωτάκης (80' ΠΑΟΚ)

Την "χτύπησε" στην αντεπίθεση

Η Ρουμπίν είχε την κατοχή της μπάλας στο πρώτο μέρος, με τον ΠΑΟΚ να απειλεί με αντεπιθέσεις. Στο 8' μια κεφαλιά του Βαλντέζ δεν ανησύχησε τον Κρέσιτς.

Στο 16' από λάθος του Λαζάρ, ο Κασάεβ έγινε κάτοχος της μπάλας, δοκίμασε και το σουτ με τον Κρέσιτς να διώχνει σωτήρια.


ΠΑΟΚ (Μπόλονι): Κρέσιτς, Μαλεζάς, Κοντρέρας (54' Τσιρίλο), Λίνο, Έτο, Γεωργιάδης, Φωτάκης, Λάζαρ (72' Ίβιτς), Αρίας (51' Μπαλάφας), Βιεϊρίνια, Αθανασιάδης.

Κίτρινες κάρτες: Κουζμίν (35', Ρουμπίν Καζάν), Κασάεβ (60', Ρουμπίν Καζάν), Νάβας (90', Ρουμπίν Καζάν)-Μαλεζάς (57', ΠΑΟΚ), Ετό (90', ΠΑΟΚ)

Σκόρερ: Βαλντέζ (52', Ρουμπίν Καζάν), Ντιαντιούν (66' Ρουμπίν Καζάν)-Αθανασιάδης (23', ΠΑΟΚ), Φωτάκης (80' ΠΑΟΚ)

Την "χτύπησε" στην αντεπίθεση

Η Ρουμπίν είχε την κατοχή της μπάλας στο πρώτο μέρος, με τον ΠΑΟΚ να απειλεί με αντεπιθέσεις. Στο 8' μια κεφαλιά του Βαλντέζ δεν ανησύχησε τον Κρέσιτς.

Στο 16' από λάθος του Λαζάρ, ο Κασάεβ έγινε κάτοχος της μπάλας, δοκίμασε και το σουτ με τον Κρέσιτς να διώχνει σωτήρια.


Τέσσερα λεπτά αργότερα (20'), από την επικίνδυνη σέντρα σουτ από αριστερά του Βαλντέζ, ο Κρέσιτς έδιωξε με υπερένταση σε κόρνερ.

Η Ρουμπίν συνέχισε να ασκεί πίεση, όμως ο ΠΑΟΚ ήταν αυτός που κατάφερε και βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα. Στο 23', λοιπόν, ο Γεωργιάδης έκανε μια ωραία ενέργεια από δεξιά μπήκε στην περιοχή γύρισε την μπάλα στον Αθανασιάδη και ο τελευταίος με πλάσε έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για να κάνει το 0-1 για τον ΠΑΟΚ.


Τρία λεπτά αργότερα (26'), ο ΠΑΟΚ είχε μια ακόμη καλή φάση, όταη από την σέντρα του Βιεϊρίνια από αριστερά, ο Αθανασιάδης δεν έπιασε καλά την κεφαλιά και η μπάλα έφυγε άουτ.

Στο 29', ο Βαλντέζ έκανε το σουτ, η μπάλα κόντραρε στον Κοντρέρας και κατέληξε κόρνερ. Η απάντηση του ΠΑΟΚ ήρθε στο 36', όταν ο Αθανασιάδης έκανε το σουτ, αλλά ο Ριζίκοβ έδιωξε σε κόρνερ.


Οι δύο τελευταίες καλές ευκαιρίες του πρώτου ημιχρόνου, ήταν για την Ρουμπίν. Στο 40', από την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Καραντενίζ, αλλά η μπάλα έφυγε δίπλα από το δεξί δοκάρι του Κρέσιτς, ενώ ο γκολκίπερ του ΠΑΟΚ, στο 44' έδιωξε το σουτ του Κασάεβ.


Πίεσε η Ρουμπίν στο δεύτερο

Στο δεύτερο ημίχρονο, η Ρουμπίν μπήκε πάρα πολύ δυνατά προκειμένου να φτάσει στην ισοφάριση. Στο 46' ο Μαλεζάς έδιωξε πάνω στην γραμμή την μπάλα, ενώ στο 47' οι γηπεδούχοι είχαν οριζόντιο δοκάρι σε σουτ του Κασάεβ.





Τελικά στο 52', η Ρουμπίν κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσια, όταν ο Νάτσο έκανες το σουτ, η μπάλα κόντραρε στον Βαλντέζ στην συνέχεια στον Μαλεζά και κατέληξε στα δίχτυα για να γίνει το 1-1.


Σαν να μην έφτανε αυτό, στο 66', ο ΠΑΟΚ βρέθηκε πίσω στο σκορ. Ο Κουζμίν έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή, ο Κρέσιτς έδιωξε, αλλά ο Ντιαντιούν από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για να κάνει το 2-1 για την Ρουμπίν.


Ο ΠΑΟΚ απείλησε στο 71', όταν από την σέντρα του Λίνο από τα αριστερά, ο Βιεϊρίνια πετάχτηκε στην πορεία της μπάλας, αλλά δεν κατάφερε να την βρει όπως θα ήθελε.

Στο 77', ο ΠΑΟΚ έγινε και πάλι απειλητικός, όταν ο Βιεϊρίνια έκανε το σουτ ο Αθανασιάδης προσπάθησε να μπει στην πορεία της μπάλας αλλά δεν την πρόλαβε.

Τελικά η ομάδα του Μπόλονι κατάφερε στην τρίτη της επίσκεψη στα καρέ της Ρουμπίν να φτάσει στην ισοφάριση. Στο 80' ο Ίβιτς έδωσε στον ο Ετό, ο οποίος από δεξιά έκανε την σέντρα και ο Φωτάκης με κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για να ισοφαρίσει σε 2-2 για τον ΠΑΟΚ.


Στο 83', ο ΠΑΟΚ είχε και άλλη ευκαιρία όταν ο Γεωργιάδης έδωσε στον Ίβιτς, ο Σέρβος έκανε το σουτ και ο Ριζίκοβ μπλόκαρε δύσκολα με διπλή προσπάθεια.

Στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης, ο ΠΑΟΚ έχασε μεγάλη ευκαιρία για να πάρει τη νίκη, όταν οι παίκτες της Ρουμπίν, απομάκρυναν διαδοχικά μέσα από την μεγάλη περιοχή τα σουτ των Τσιρίλο και Ίβιτς.
sports24.gr
Enhanced by Zemanta

Ο Λουκάς έπαιξε, η ποινή «ξεχάστηκε»


Ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης ντεμπούταρε με την Σπαρτάκ Αγίας Πετρούπολης στο Eurocup ακυρώνοντας ουσιαστικά την ποινή της ΕΟΚ για δίμηνο αποκλεισμό από την έναρξη των υποχρεώσεων της ομάδας του.

Ο Έλληνας φόργουορντ είχε τιμωρηθεί από την ελληνική ομοσπονδία εξαιτίας της άρνησής του να αγωνιστεί στην εθνική ομάδα με ποινή αποκλεισμού δυο μηνών από την έναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας του.

Κάτι τέτοιο, δεν προβλέπονταν ούτε από τον κανονισμό της ΕΟΚ (μιλά για ποινή δυο αγωνιστικών), ούτε από την Fiba (αναφέρει ότι δεν μπορεί να επιβληθεί τιμωρία για διάστημα μεγαλύτερο του ενός μήνα). Παρόλα, αυτά η ομοσπονδία επέμεινε παρά την αντίθετη γνώμη της Σπαρτάκ και του παίκτη, ότι δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής στα παιχνίδια της ρωσικής ομάδας του δυο πρώτους μήνες της σεζόν.

Στην πρεμιέρα των προκριματικών αγώνων του Eurocup όμως, ο Μαυροκεφαλίδης έπαιξε για 17 λεπτά ξεκινώντας μάλιστα στη βασική πεντάδα της Σπαρτάκ που επιβλήθηκε 60-59 της κυπριακής ΕΘΑ.

www.gazzetta.gr

Βασιλόπουλος και Σιαμανδούρας στην ΑΕΚ

Η ΚΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την συμφωνία της με τους καλαθοσφαιριστές Φώτη Βασιλόπουλο... και Άγγελο Σιαμανδούρα, διάρκειας ενός έτους.

Ο Φώτης Βασιλόπουλος (8/2/1986, 1.87μ.) αγωνίζεται στην θέση «1» και είναι γνωστός για την προσφορά του στην ομάδα την αγωνιστική περίοδο 2008-2009 αλλά και γενικότερα για τα «ενωσίτικα» αισθήματα του. Την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε με μεγάλη επιτυχία στο Παγκράτι και μάλιστα αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ και δεύτερος στις ασίστ στο πρωτάθλημα της Α2.

Ο Άγγελος Σιαμανδούρας (18/8/1980, 2.08μ.) αγωνίζεται στην θέση «5» και στο παρελθόν έχει παίξει για λογαριασμό των Αιγάλεω, Αμαρουσίου, Ηρακλή, Πανελευσινιακού και Περιστερίου.

Τσάμπιονς Λιγκ : Στάθηκε όρθιος ο ΑΠΟΕΛ!

Με τον Διονύση Χιώτη να πραγματοποιεί άλλη μία εξαιρετική εμφάνιση, ο ΑΠΟΕΛ άντεξε μέσα στο Ντόνετσκ και πήρε μία σπουδαία ισοπαλία 1-1 από τη Σαχτάρ, που τον κρατάει ζωντανό στο κυνήγι της πρόκρισης στην επόμενη φάση.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια της δεύτερης μέρας της δεύτερης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League, η Μπαρτσελόνα έκανε... πάρτι στη Λευκορωσία, επικρατώντας 5-0 της Μπάτε, η Μίλαν δυσκολεύτηκε μεν, πήρε δε τη νίκη με 2-0 κόντρα στην Βικτόρια Πλζεν, ενώ Βαλένθια και Τσέλσι έμειναν στο 1-1, με τις νυχτερίδες να ισοφαρίζουν στο 87` με πέναλτι του Σολδάδο.
Enhanced by Zemanta

4 BINTEO: Άρσεναλ - Ολυμπιακός 2-1

Ο Ολυμπιακός πραγματοποίησε σπουδαία εμφάνιση στο Λονδίνο, χάνοντας ένα κάρο ευκαιρίες (15-10 οι τελικές υπέρ των "ερυθρολεύκων"), αλλά δεν κατάφερε να αποφύγει την ήττα (2-1), καθώς τα τραγικά λάθη στην άμυνα του κόστισαν ακριβά. Γκολάρα από τον Φουστέρ, δοκάρι ο Τοροσίδης. Αρνήθηκε πέναλτι στους Πειραιώτες ο διαιτητής.

Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται και δυστυχώς η συγκεκριμένη φράση επιβεβαιώθηκε και στο Λονδίνο. Οι Πειραιώτες δεν ξεκίνησαν καλά, αφού στο 20' βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 2-0 και παρά την εξαιρετική τους εμφάνιση δεν κατάφεραν να γλιτώσουν την ήττα.

Πως φτάσαμε όμως στο 2-0; Πολύ απλά... Ένα λάθος κοντρόλ του Μαρκάνο και η αδράνεια των αμυντικών (Τοροσίδη, Μαρκάνο) στο δεύτερο τέρμα, έφεραν τον Ολυμπιακό με την πλάτη στον τοίχο.


Κι όμως οι παίκτες του Ερνέστο Βαλβέρδε δεν το έβαλαν κάτω και πάλεψαν μέχρι το τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης για να πετύχουν το θαύμα. Ενδεικτικό είναι πως οι τελικές ήταν 15-10 υπέρ των Πρωταθλητών Ελλάδας μέσα στο Λονδίνο! Οι συγκεκριμένοι αριθμοί τα λένε όλα...

Παρόλα αυτά, η τύχη δεν ήταν με το μέρος τους (ειδικά στο δοκάρι του Τοροσίδη) και παρά την υπερπροσπάθεια, την τρομερή εμφάνιση και την κατάθεση ψυχής το 2-1 έμεινε μέχρι το τέλος. Τα λάθη στην αρχή και η επιλογή του Βαλβέρδε να προτιμήσει τον Μαρκάνο αντί του Αβραάμ, δυστυχώς πληρώθηκαν ακριβά, αφού ο Ολυμπιακός είναι η μόνη ομάδα στον όμιλο χωρίς βαθμό. Είναι άδικο το ποδόσφαιρο πολλές φορές...

Πλέον, οι Πειραιώτες επιστρέφουν στη Ελλάδα υπερήφανοι για την εμφάνιση, δίχως όμως κάποιον βαθμό στις αποσκευές κάτι που έμοιαζε φυσικό πριν την σέντρα του ματς, όχι όμως και μετά το τέλος, όπου ο Ολυμπιακός ήταν το απόλυτο αφεντικό στο "Emirates". Αν συνεχιστούν τέτοιες εμφανίσεις στην Ευρώπη, τότε μπορεί να γίνει κάτι σπουδαίο.

Άρσεναλ (Αρσέν Βενγκέρ): Στσέζνι, Σανιά, Μέρτεζακερ, Σονγκ, Αντρέ Σάντος, Φρίμπονγκ, Αρτέτα, Ροσίτσκι, Τσάμπερλεϊν (68' Ράμσι), Αρσάβιν (83' Γκιμπς), Σαμάκ (71' Φαν Πέρσι).

Ολυμπιακός (Ερνέστο Βαλβέρδε): Κοστάνσο, Τοροσίδης, Μαρκάνο, Μέλμπεργκ, Χολέμπας, Ορμπάιθ (75' Μοδέστο), Φέισα, Ιμπαγάσα, Φουστέρ (80' Πάντελιτς), Μιραλάς (75' Αμπντούν), Τζεμπούρ.

Σκόρερ: 8' Τσάμπερλεϊν, 20' Αντρέ Σάντος / 27' Φουστέρ


Άρσεναλ - Ολυμπιακός / Ευκαιρία Φουστέρ στο 4' by pklora7


Άρσεναλ - Ολυμπιακός / Γκολ Τσάμπερλεϊν by pklora7


Άρσεναλ - Ολυμπιακός / Γκολ Σάντος για το 2-0 by pklora7



Άρσεναλ-Ολυμπιακός / Ο Φουστέρ μειώνει σε 2-1 by pklora7


http://www.sport24.gr

Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2011

Ο ελληνικός αθλητισμός αργοπεθαίνει….

Γράφει η 
ΝΑΤΑΣΑ  ΡΑΓΙΟΥ
Στέλεχος της Ν.Δ.
 
Εκατοντάδες επαγγελματίες αθλητές και αθλήτριες προστίθενται από τη μια μέρα στην άλλη στο μακρύ κατάλογο των ανέργων της χώρας και πρέπει να ψάξουν για άλλη δουλειά καθώς πολλές ομοσπονδίες κινδυνεύουν με λουκέτο .

Να είσαι πρωταθλητής Ελλάδος, να προπονείσαι ,να αγωνίζεσαι, να κερδίζεις, να κάνεις θυσίες, να συνδέεις της ζωή σου με ένα άθλημα, να είσαι επαγγελματίας όχι χομπίστας κι ένα πρωί να ξυπνάς με το φόβο μήπως το άθλημα δεν υπάρχει πια..

Ακόμα και στην Α1 μπάσκετ ανδρών η κατάσταση είναι αμφίρροπη. Πολλές ομάδες δεν εχουν καταθέσει πιστοποιητικά ώστε να μπορούν να πάρουν μέρος στο πρωτάθλημα λόγω οικονομικών προβλημάτων. Τα χρήματα που ήταν να δοθούν από τον ΟΠΑΠ και τα τηλεοπτικά κανάλια που προπληρώνουν τις μεταδόσεις, μέχρι στιγμής δίνονται με το σταγονόμετρο..

Στην Α2 ανδρών στο μπάσκετ , υπήρχε δέσμευση για την καθιερωμένη επιχορήγηση ύψους εκατό χιλιάδων ευρώ, για τη χρονιά 2010-2011, η οποία δεν έχει δοθεί και είναι αμφίβολο αν θα δοθεί ποτέ… Συνέπεια αυτής της κατάστασης είναι ότι και οι δεκαέξι ομάδες της Α2 αντιμετωπίζουν πρωτόγνωρες δυσχέρειες που αρχίζουν από τις μετακινήσεις για παιχνίδια σε άλλες πόλεις, των οποίων τα έξοδα δε μπορούν να καλυφθούν, μέχρι και τις…φανέλες των παικτών !

Όσο για τους αθλητές , στη διάρκεια της σαιζόν είναι πάνω από έξι μήνες απλήρωτοι…

Οπότε μπορεί να φανταστεί κανείς τι συμβαίνει στις άλλες κατηγορίες Β’ και Γ’ Εθνικής .. Το άθλημα , ειδικά στην ελληνική περιφέρεια , τείνει να εξαφανιστεί από τον αθλητικό χάρτη ..

Στο βόλεϊ, μόνο η Α1 ανδρών φαίνεται να διασώζεται..

Στην Α2 και στις πιο κάτω κατηγορίες καθώς και σε όλες τις κατηγορίες στο γυναικείο βόλεϊ , η κατάσταση είναι χειρότερη. Η ομοσπονδία υποστηρίζει ότι υπάρχουν τεράστια οικονομικά προβλήματα και δεν μπορεί να επιχορηγήσει τις ομάδες , αφού δεν υπάρχουν χρήματα ούτε για τους διαιτητές ώστε να ξεκινήσουν τα πρωταθλήματα.

Το ίδιο ισχύει και για όλες τις κατηγορίες στο χάντμπολ ανδρών και γυναικών

Μαύρα μαντάτα και για τους αθλητές του στίβου όπου , λόγω οικονομικής ανέχειας, δεν μπορούν να συμμετέχουν σε παγκόσμιες και πανευρωπαϊκές διοργανώσεις γιατί δεν μπορούν να εξασφαλίσουν ούτε τα ναύλα τους ..

Ανάλογη είναι η εικόνα και στην Ομοσπονδία του πινγκ πονγκ

Κι επειδή είναι φυσικό να σκεφτεί κανείς ότι με τόσους φόρους να γονατίζουν την ελληνική οικογένεια , ο αθλητισμός είναι το τελευταίο που θα πρέπει να μας απασχολεί, ίσως θα πρέπει να θυμίσουμε, ότι αυτή η χώρα έχει γνωρίσει μεγάλες δόξες που την έχουν κάνει περήφανη και της εχουν φέρει και οικονομικές απολαβές μέσα απ τον αθλητισμό κι έχει παροτρύνει τα παιδιά της να αγαπήσουν τα αθλήματα και να κυνηγήσουν το όνειρο του πρωταθλητισμού..

Τώρα τους γυρίζει την πλάτη και τους στέλνει στην ανεργία ..

Άλλη μια πέτρα στην οικοδομή της εθνικής κατάθλιψης..

Ένταση στην Επιτροπή Εφέσεων για τον Βόλο

Μέσα σε φορτισμένο κλίμα εκδικάστηκε από την Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ η προσφυγή του Ολυμπιακού Βόλου κατά της απόφασης της Σούπερ Λίγκας να μην ορίζει τους αγώνες του. «Ο συνεταιρισμός σας έχει διαγράψει προσωρινά», σημείωσε ο εκπρόσωπος της διοργανώτριας Αρχής, ενώ ο πρόεδρος της επιτροπής εξέφρασε την άποψη ότι η θεσσαλική ΠΑΕ δεν πρέπει να έχει παράπονο από τη Λίγκα.

Ο νομικός εκπρόσωπος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου επιτέθηκε στην ΕΠΟ, τονίζοντας ότι είναι άδικο να μένουν ελεύθεροι οι παίκτες της ομάδας πριν την εκδίκασης της παρούσας υπόθεσης και πρόσθεσε: "Ο Ολυμπιακός Βόλου δεν έχει υποβιβαστεί από κανένα αθλητικό όργανο και ανήκει στη Σούπερ Λίγκα. Μόνο αν το αποφασίσετε εσείς θα πάψουμε να ανήκουμε στη Σούπερ Λίγκα. Η UEFA μας έστειλε σήμερα κλήση για την έφεση που είχαμε κάνει κατά του αποκλεισμού μας από την Ευρώπη. Όλη η υπόθεση επανεξετάζεται την προσεχή Δευτέρα και απόφαση θα βγει αυθημερόν. Το επανεξετάζει τώρα διότι δεν είχε λάβει το σκεπτικό της απόφασης σας να μας αφαιρεθούν βαθμοί. Επίσης, στις 20 Οκτωβρίου εκδικάζεται στο Διοικητικό Εφετείο η αίτηση ακύρωσης που έχουμε υποβάλει κατά της απόφασης της ΕΕΑ".

Το λόγο πήρε στη συνέχεια ο δικηγόρος της Σούπερ Λίγκας, Γιάννης Οικονομάκης, για να ξεκαθαρίσει ότι προσωρινά Ολυμπιακός Βόλου και Καβάλα έχουν διαγραφεί από το συνεταιρισμό και εξήγησε: "Σύμφωνα με το καταστατικό μας, για να είσαι μέλος του συνεταιρισμού πρέπει να έχεις πιστοποιητικό από την ΕΕΑ. Δεν υπάρχει κανένας κανονισμός της ΕΠΟ ή κάποιο καταστατικό που να μην αναγνωρίζει τις αποφάσεις της ΕΕΑ. Αντιθέτως, η ΕΠΟ ενέκρινε το καταστατικό μας και φυσικά το άρθρο που αναφέρεται στην ΕΕΑ".

Σε εκείνο το σημείο τον διέκοψε ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βόλου, Παναγιώτης Μποτσιβάλης, υπενθυμίζοντας ότι στο τελευταίο συμβούλιο της Σούπερ Λίγκας η ομάδα του είχε δικαίωμα ψήφου. Τότε παρενέβη ο πρόεδρος της επιτροπής, Νίκος Λεοντής, και σημείωσε: "Κύριοι, η εκτίμηση μου είναι ότι ο Βόλος δεν δικαιούται να έχει κανένα παράπονο από τη Σούπερ Λίγκα".

Οι δύο πλευρές πήραν προθεσμία μίας βδομάδας για να καταθέσουν υπομνήματα και η απόφαση αναμένεται πριν την 6η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. 

O Ψωμιάδης για άλλη μια φορά ξεφτιλίζει τους πάντες.

O Ψωμιάδης για άλλη μια φορά ξεφτιλίζει τους πάντες. Δικαστικοί και αστυνομικοί  των ψάχνουν, αφού τον άφησαν όταν τον είχαν μέσα στα χέρια τους.

Ο Μάκαρος για άλλη μια φορά στην εππικαιρότητα αφού είναι άφαντος και οι αρχές που έπρεπε να τον παρακολολουθούν τον...ψάχνουν!

"Από ώρα σε ώρα θα παραδοθεί στις Αρχές ο Μάκης Ψωμιάδης", σύμφωνα με τα λεγόμενα του δικηγόρου του, Χρήστου Στάθη.
Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

FILA: Μόνο στην Ελλάδα το σούπερ παπούτσι DLS Nitrous

Έρχεται στην Ελλάδα, μόνη χώρα σε όλη την Ευρώπη, το DLS Nitrous, νέο μοντέλο από την Αμερικανική συλλογή της FILA με τη τεχνολογία Dynamic Landing System (DLS).

Η FILA με το παπούτσι αυτό κατακτά την κορυφή καθώς με την πρωτοποριακή τεχνολογία DLS έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα προϊόν με μέγιστη απορρόφηση κραδασμών, τέλεια υποστήριξη του πέλματος και απόλυτο έλεγχο κάθε κίνησης.

Πρόκειται για τεχνολογία προσαρμόσιμη σε κάθε σωματότυπο μια και ανακουφίζει το βάρος από το μετατάρσιο και ελέγχει την κίνηση του ποδιού όταν αυτό κτυπά στο έδαφος, οποιαδήποτε και αν είναι η αθλητική δραστηριότητα.

Διανέμοντας τον κραδασμό ομοιόμορφα ανάλογα με το βάρος, η τεχνολογία DLS εξασφαλίζει ανθεκτική και ελαστική προστασία του πέλματος καθοδηγώντας το κάθε πάτημα του ποδιού με ασφάλεια και ακρίβεια.

Η Ελλάδα είναι η μόνη Ευρωπαϊκή χώρα στην οποία είναι διαθέσιμο το συγκεκριμένο μοντέλο στην απίστευτη τιμή λιανικής των 65€, κόστος πολύ μικρό για παπούτσι τεχνολογίας.

Τα FILA DLS Nitrous, με τη τεχνολογία Dynamic Landing System, είναι τα πιο εξελιγμένα παπούτσια για τρέξιμο και περπάτημα, με εύκαμπτη και ανθεκτική εξωτερική σόλα rubber για σταθερότητα σε κάθε επιφάνεια. Παράλληλα, έχει πλέγμα συνθετικού, διαπερατού mesh στο εξωτερικό πάνω μέρος και στην εσωτερική επιφάνεια επαφής με το πέλμα για σωστή «αναπνοή» του ποδιού, μείωση της θερμοκρασίας και λειτουργικότητα. Προσφέρει ενισχυμένη υποστήριξη πέλματος και ελαφριά ενδοσόλα, για καλλίτερη αντίσταση στη συμπίεση και εξαιρετικά μικρό βάρος.

Τα νέα υποδήματα της FILA θα τα βρείτε μόνο σε επιλεγμένα καταστήματα αθλητικών ειδών.

Στην Ελλάδα την FILA αντιπροσωπεύει η VETO A.E. ( Tηλ. 210 48.39.480).

Σούπερ ματς στο «Ολντ Τράφορντ»

Καταπληκτικό παιχνίδι στο «Ολντ Τράφορντ» όπου Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Βασιλεία πρόσφεραν θέαμα και πολλά γκολ (3-3)

Στα πλαίσια του 3ου ομίλου λοιπόν η Βασιλεία έχασε τη μεγάλη ευκαιρία να φύγει νικήτρια από το «Ολντ Τράφορντ».

Η Γιουνάιτεντ, προηγήθηκε 2-0 στο α' μέρος. Ο Γκιγκς «κέρναγε» και ο Γουέλμπεκ σκόραρε.

Με δύο ασιστ του Ουαλού λοιπόν, ο Γουέλμπεκ έδωσε σε δύο λεπτά (16' και 17' ) προβάδισμα στην ομάδα του.

Η Βασιλεία «απάντησε» όμως στο β' μέρος σχεδόν με το ίδιο νόμισμα, αφού ισοφάρισε σε τρία λεπτά, με τους Φαμπιάν Φραι (58' ) και Αλεξ Φράι (60' )!

Κι όχι μόνο αυτό, αλλά προηγήθηκε με πέναλτι που εκτέλεσε ο Αλεξ Φράι στο 76' . Το τελευταίο δεκάλεπτο εξελίχθηκε σε θρίλερ με τις δύο ομάδες να έχουν φάσεις για γκολ, αλλά τελικά, η Γιουνάιτεντ ισοφάρισε στο 90' με κεφαλιά του Γιανγκ!

Στο άλλο ματς: Οτελούλ Γκαλάτι-Μπενφίκα 0-1 (Σέζαρ 41' ).

Στον 4ο όμιλο, η Ρεάλ Μαδρίτης, νίκησε τον Αγιαξ 3-0 και έκανε το 2/2. Σκόραρε δύο φορές στο α' μέρος, με τους Κριστιάνο Ρονάλντο (25' ) και Κακά (41' ). Στο β' μέρος ήταν η σειρά του Μπενζεμά (49') να σημειώσει το 3-0

Στο άλλο ματς του ομίλου, η Λυών νίκησε 2-0 τη Ντυναμό Ζάγκρεμπ, με γκολ των Γκομίς (23' ), Κονέ (42' ).

***Στον 1ο όμιλο, ο Μάριο Γκόμεζ πέτυχε δύο γκολ για τη Μπάγερν στο α΄μέρος (38' και 45' ) και η ομάδα της Βαυαρίας επικράτησε 2-0 της Μάντσεστερ Σίτι σημειώνοντας τη δεύτερη νίκη της στη φάση των ομίλων.

Στο άλλο ματς, η Νάπολι νίκησε 2-0 τη Βιγιαρεάλ με γκολ των Χάμσικ (14' ), Καβάνι (17' πεν).

***Στον 2ο όμιλο,  Τραμπζοσπορ-Λιλ 1-1 (75' Κόλμαν πεν-,Σό 31'),  ΤΣΣΚΑ Μόσχας-Ιντερ 2-3.
Enhanced by Zemanta

Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2011

Το ΟΑΚΑ απειλεί με έξωση την ΑΕΚ

Athens Olympic Stadium during the Greece v Mal...Image via WikipediaΤο τελεσίγραφο της διοίκησης του Ολυμπιακού Σταδίου για τις οφειλές της “Ένωσης” ύψους 275.000 ευρώ έληξε την Δευτέρα, χωρίς να καταβληθούν τα οφειλόμενα και πλέον είναι αρκετά πιθανό το ενδεχόμενο οι “κιτρινόμαυροι” να μείνουν χωρίς στέγη.

Την προηγούμενη σεζόν η ΑΕΚ είχε εκχωρήσει μέρος των εσόδων της από την ΟΠΑΠ ΑΕ, ώστε να τακτοποιήσει το χρέος των 585.000 ευρώ που είχε προς την διοίκηση του Ολυμπιακού Σταδίου.

H ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ
Enhanced by Zemanta

Μισή η Άρσεναλ κόντρα στον Ολυμπιακό!

Arsenal v LiverpoolImage by toksuede via FlickrΜε πολλά προβλήματα θα παραταχθούν οι “κανονιέρηδες” το βράδυ της Τετάρτης κόντρα στον Ολυμπιακό, αφού στο απουσιολόγιο προστέθηκαν τα ονόματα των Γουόλκοτ, Ζερβίνιο, Μπεναγιούν και Κοσιελνί.

Ευχάριστα νέα για τον Ολυμπιακό προέκυψαν από την τελευταία προπόνηση της Άρσεναλ πριν το ματς των δύο ομάδων για την δεύτερη αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Αρσέν Βενγκέρ είδε να οριστικοποιούνται οι απουσίες των Γουόλκοτ και Μπεναγιούν και σαν μην του έφτανε αυτό τους Κοσιελνί και Ζερβίνιο να τίθενται εκτός μάχης λόγω μυικών τραυματισμών.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Αλσάτος τεχνικός δεν υπολογίζει ενόψει Ολυμπιακού ούτε τους Βερμάελεν, Τζουρού, Σκιλασί, Γουίλσιρ και Ντιαμπί, ενώ ο Γκιμπς να είναι αμφίβολος και αν επιβεβαιωθεί η ανετοιμότητα του οι απόντες θα φτάσουν συνολικά τους δέκα!
Enhanced by Zemanta

Παντρεύτηκε ο Σχορτσανίτης

Την εκλεκτή της καρδιάς του, Ειρήνη παντρεύτηκε ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης στο Δημαρχείο του Βύρωνα...

Ο Έλληνας διεθνής σέντερ μάλιστα, είχε πάρει ειδική άδεια από τον προπονητή του στην Μακάμπι Τελ Αβίβ, Ντέιβιντ Μπλατ, προκειμένου να μπορέσει να κάνει το ταξίδι για την χώρα μας. Αξίζει πάντως να αναφερθεί πως ο παίκτης θα αναχωρήσει σύντομα για το Ισραήλ, προκειμένου να επιστρέψει στις προπονήσεις.
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Στο Περιφερειακό ο Ηρακλής

Ο Ηρακλής δεν πήρε πιστοποιητικό συμμετοχής στα επαγγελματικά πρωταθλήματα. Αντίθετα, τα μέλη της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού άναψαν το «πράσινο φως» για συμμετοχή στην Super League σε Λεβαδειακό και Δόξα Δράμας.

Στο Περιφερειακό πρωτάθλημα θα αγωνίζεται τελικά ο Ηρακλής την ερχόμενη σεζόν. Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού δεν έδωσε πιστοποιητικό συμμετοχής του «Γηραιού» στις επαγγελματικές κατηγορίες, μην κάνοντας αποδεκτό το αίτημα διοίκησης Παντελή να δημιουργήσει νέο φάκελο ώστε να διεκδικήσει τη συμμετοχή του στα επαγγελματικά πρωταθλήματα.

Αντίθετα, κατά πλειοψηφία και όχι ομόφωνα τα μέλη της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού άναψαν το «πράσινο» φως στους Λεβαδειακό και Δόξα Δράμας. Εκτός των δύο προαναφερθέντων ομάδων πιστοποιητικά συμμετοχής πήραν τόσο η ΑΕΛ όσο και η ομάδα των Σερρών. Σε περίπτωση που τελεσιδικήσουν κάποιες υποθέσεις που αφορούν ΠΑΕ, τότε αν χρειαστεί η ΕΕΑ θα επέμβει για να προχωρήσει σε ανάκληση πιστοποιητικών.

Παράλληλα, σήμερα Τρίτη θαε κδικαστεί στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ η υπόθεση της Λάρισας και του Πανσερραϊκού, οι οποίες ζητούν να μείνουν στην κατηγορία, γιατί η εφαρμογή του ΚΑΠ έχει ανατραπεί από τη Super League έπειτα από τις πρόσφατες αποφάσεις για τον Αστέρα Τρίπολης και την Καλλιθέα.Αξίζει να αναφερθεί ότι ο Διαγόρας έχει πάρει παράταση, ώστε να καταθέσει ενημερότητα.

Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2011

Βγενόπουλος: Νέα επίθεση κατά του Γιάννη Βαρδινογιάννη

Νέα επίθεση εξαπέλυσε ο Ανδρέας Βγενόπουλος κατά του Γιάννη Βαρδινογιάννη. Ο τελευταίος δεσμεύτηκε ότι θα αναλάβει το όποιο οικονομικό άνοιγμα της ΓΗΠΕΛ, όμως ο διευθύνον σύμβουλος της MIG ισχυρίζεται, ότι αν ακολουθηθεί η πρόταση του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ, ο Παναθηναϊκός θα βγει ζημιωμένος.

Στη σχετική ανακοίνωσή του ο κ. Βγενόπουλος κατηγορεί τον κ. Βαρδινογιάννη για επικοινωνιακό παιχνίδι, τονίζοντας ότι ο ίδιος είχε ζητήσει να αναλάβει ο τελευταίος τις οικονομικές και νομικές ευθύνες της εταιρείας, που ασχολείται με το έργο του νέου γηπέδου του «τριφυλλιού» και όχι αυτή να λύσει τη σχέση της με την ΠΑΕ.

Αναλυτικά η θέση του Ανδρέα Βγενόπουλου ΕΔΩ

Γ. Βαρδινογιάννης: «Ο δρόμος ανοιχτός και τα σκυλιά δεμένα»

Απάντηση Γιάννη Βαρδινογιάννη στην πρωϊνή ανακοίνωση του Ανδρέα Βγενόπουλου. Μέσω αυτής προτείνει να μην υπάρχει πλέον, κανενός είδους διασύνδεση της ΓΗΠΕΛ με την ΠΑΕ λύνοντας τις μεταξύ τους συμβάσεις χωρίς αμοιβαίες αξιώσεις.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Σε απάντηση της σημερινής ανακοίνωσης του κ. Α. Βγενόπουλου περί της υποχρέωσης μου να αναλάβω πλήρως τις οικονομικές και νομικές ευθύνες της εταιρείας ΓΗΠΕΔΟ ΕΛΑΙΩΝΑ ΑΕ (ΓΗΠΕΛ), υπενθυμίζω τα ακόλουθα :

Α. Η ΓΗΠΕΛ είναι 100% θυγατρική της ΠΑΕ και συστήθηκε ως εταιρία ειδικού σκοπού για την κατασκευή του νέου γηπέδου στον Βοτανικό.
Β. Όλες οι ενέργειες της εταιρείας τελούσαν σε γνώση των μελών του ΔΣ και όλες οι συμφωνίες έγιναν κατόπιν ομόφωνης έγκρισης του Δ.Σ της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.
Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Ν.Νικολόπουλος - Ερώτηση για ΕΠΟ και Χ. Παπουτσή

«Αιχμηρός ο Νίκος Νικολόπουλος στην πρόσφατη συνέντευξη του στην εκπομπή “η Δίκη στο Σκάι”, σχετικά με το θέμα του Χρήστου Παπουτσή και τα πρακτικά της ΕΠΟ για τα στημένα του Ποδοσφαίρου!»

Με ηχηρή παρέμβαση μέσω συνέντευξης στον Θ. Μπλούνα για τη εκπομπή «η Δίκη στο Σκάι» του Κ. Θωμαϊδη, που θα μεταδοθεί τη Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου στις 21.00’, ο Νίκος Νικολόπουλος συνεχίζει την προσπάθεια για τη διαλεύκανση της περίεργης υπόθεσης που ήρθε στην επιφάνεια έπειτα από τη δημοσίευση των πρακτικών της συνεδρίασης του Δ.Σ. της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, όπου γίνεται επωνύμως αναφορά για φερόμενη σχέση του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, κ. Χρήστου Παπουτσή με διαιτητές ποδοσφαίρου!

Ο Αχαιός Βουλευτής επισημαίνει πως κατέθεσε νέα ερώτηση στη Βουλή (21.09.2011) προς τους Υπουργούς Προστασίας του Πολίτη Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, Πολιτισμού και Τουρισμού, Οικονομικών, Μεταφορών, Υποδομών και Δικτύων, αλλά και προς τους δύο Αντιπροέδρους κ.κ. Βενιζέλο και Πάγκαλο και προς τον Πρωθυπουργό της χώρας.

Αποκαλύπτει δε, στοιχεία-φωτιά και περιμένει εξηγήσεις από τους εμπλεκόμενους Υπουργούς για το πως για παράδειγμα, ο κ. Προύντζος, ενώ είναι ορισμένος από την ΕΠΟ, ως Πρόεδρος της Επιτροπής διοργάνωσης του Κυπέλλου Ελλάδος (στην οποία Μέγας χορηγός είναι η ΟΠΑΠ ΑΕ), την ίδια στιγμή ο ίδιος να φέρεται πως κατέχει θέση Συμβούλου στην ΟΠΑΠ ΑΕ!

Επισημαίνει πως με παρεμβάσεις του εδώ και πολύ καιρό ζητά επιτακτικά να ελεγχθούν τα «ΠΟΘΕΝ» και τα «ΕΧΣΕΣ» όλων των μελών του Δ.Σ. της ΕΠΟ από το 1996 έως σήμερα, αλλά απάντηση δεν παίρνει και ούτε οι Υπουργοί προβαίνουν σε σχετικές ενέργειες…

Στη συνέντευξη κάνει λόγο για άμεσες εξηγήσεις που πρωτίστως οφείλει να δώσει ο κ. Παπουτσής, καθώς όσα του καταλογίζονται στα πρακτικά είναι στοιχεία βαρύνουσας και ειδικής σημασίας, μιας και είναι ο αρμόδιος Υπουργός για την Ασφάλεια της Χώρας και της επιβολής των νόμων!

Το σίγουρο είναι πως ο Νίκος Νικολόπουλος παίζει σκληρό «μαν του μαν» στο Χρήστο Παπουτσή…

Θα επέμβει επιτέλους ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη το βράδυ στην εκπομπή ή θα δικαιωθεί ο Ν. Νικολόπουλος που επιμένει εντός και εκτός Βουλής να βρει την αλήθεια;

Στο... περίμενε 6 KAE για την άδεια - Κανονικά στην Α2 η ΑΕΚ

Συνολικά 8 είναι οι ομάδες που πέρασαν τα τεστ της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού ενώ άλλες έξι θα πρέπει να περιμένουν.

Ουσιαστικό πρόβλημα πάντως δεν φαίνεται να υπάρχει με την αδειοδότηση των Καβάλα, ΠΑΟΚ, Πανελλήνιου, Αμαρουσίου, ΚΑΟΔ και Πανιωνίου.

Άδεια έχουν πάρει οι Παναθηναϊκός, Άρης, Ίκαρος Καλλιθέας, ΑΓΟΡ, Ολυμπιακός, Περιστέρι, Κολοσσός Ρόδου και Ηλυσιακός.


Η ΑΕΚ κατάφερε να εξασφαλίσει το πιστοποιητικό και θα αγωνιστεί κανονικά στην Α2.

OΙ ΜΕΓΑΛΕΣ «ΜΑΧΕΣ» ΤΟΥ CHAMPIONS LEAGUE ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟ MEGA!

Champions League qualifierImage via WikipediaΤην Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου οι μεγάλες «μάχες» της δεύτερης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League είναι μόνο στο MEGA.

Στις 21:45, ο αγώνας «ΜΠΑΓΕΡΝ – ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ», σε απευθείας μετάδοση από το Μόναχο. Τον αγώνα περιγράφει ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος
Στις 00:15, ο άλλος μεγάλος αγώνας της βραδιάς, ΡΕΑΛ – ΑΓΙΑΞ, σε περιγραφή του Αλέξη Σπυρόπουλου.

Από τις 21:00 θα μεταδοθεί η εκπομπή «ΣΟΥΠΕΡ ΜΠΑΛΑ LIVE», με τον Γιώργο Θαναηλάκη, τον Μένιο Σακελλαρόπουλο και τον Γιάννη Θειακό. Αμέσως μετά τον αγώνα, στις 23:45, η εκπομπή θα έχει απευθείας συνδέσεις για το ματς του Μονάχου, αλλά και ρεπορτάζ για την κρίσιμη «μάχη» του Ολυμπιακού με την Αρσεναλ στο Λονδίνο, που θα γίνει την επόμενη μέρα. Eπίσης στην εκπομπή, θα μεταδοθούν τα γκολ και οι καλύτερες φάσεις από τους υπόλοιπους αγώνες της βραδιάς του Champions League.

Καλεσμένοι στο studio του ΜΕGA θα είναι ο πρώην άσος του Ολυμπιακού Τάκης Γκώνιας και ο δημοσιογράφος Ανδρέας Δημάτος.
Tην Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου, οι μεγάλες «μάχες» της δεύτερης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League, είναι μόνο στο MEGA.
Enhanced by Zemanta

"Είμαι μια άνεργη πρωταθλήτρια"

Mέσα στο γκρίζο τοπίο της οικονομικής κρίσης οι επιτυχίες του ελληνικού αθλητισμού δίνουν μια νότα εθνικής ανάτασης. Πρώτα με τα χρυσά κορίτσια του πόλο, ύστερα οι επιτυχίες του Γιαννιώτη και της Λυμπερτά στην κολύμβηση, οι διακρίσεις της Βούλας Παπαχρήστου, του Κώστα Φιλιππίδη και της Νικόλ Κυριακοπούλου στον στίβο, η καλή παρουσία της ανανεωμένης Εθνικής μπάσκετ στο Πανευρωπαϊκό, ήρθαν και τα μετάλλια στην κωπηλασία για να ολοκληρωθεί ένα πετυχημένο καλοκαίρι για τον ελληνικό αθλητισμό.

Δύο χρυσά κορίτσια της κωπηλασίας, η Αλεξάνδρα Τσιάβου και η Χριστίνα Γιαζιτζίδου κατάφεραν να ανέβουν στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου τόσο στο Παγκόσμιο όσο και στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στην κατηγορία του διπλού σκιφ ελαφρών βαρών. Η Αλεξάνδρα και η Χριστίνα μιλούν από καρδιάς για τις επιτυχίες τους, αλλά και για τα μεγάλα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι αθλητές.

ΟΙ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΑΘΛΗΤΡΙΩΝ ΕΔΩ

Συλλήψεις για τα επεισόδια πριν τον αγώνα Παναιτωλικού - ΠΑΣ Γιάννενα

Σε συλλήψεις προχωρά από σήμερα το πρωί σήμερα σύμφωνα με πληροφορίες η αστυνομία στο Αγρίνιο για τα επεισόδια που έγιναν χθες λίγο πριν τον αγώνα Παναιτωλικού –ΠΑΣ Γιάννενα.

Τα επεισόδια έγιναν έπειτα από επίθεση νεαρών φιλάθλων σε βάρος ομάδας αστυνομικών με αφορμή τους ελέγχους που γίνονταν κατά την είσοδο στο γήπεδο.


Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ
Enhanced by Zemanta
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...