Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2012

ΠΑΟ- Χάρης Μαυρίας: “Σταθεροί για να πάρουμε το πρωτάθλημα”

 
Για την μάχη του φετινού πρωταθλήματος (2011 -2012) της Superleague, το προβάδισμα που έχει ο Παναθηναικός για την κατάκτηση του τίτλου, την ερχόμενη εντός έδρας αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό στο ΟΑΚΑ αλλά και την εξέλιξη της ποδοσφαιρικής του καριέρας μίλησε ο ποδοσφαιριστής του Τριφυλλιού, Χάρης Μαυρίας.

Οσα δήλωσε στην NOVA:

-για το τι χρειάζεται για την κατάκτηση του πρωταθήματος: «Όπως έχω πει η σταθερότητα είναι το πιο σημαντικό για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Θα προσπαθήσουμε να αυξήσουμε τη διαφορά με τον Ολυμπιακό και με το αναβληθέν παιχνίδι που μας έχει μείνει για να είμαστε ένα βήμα παραπάνω».

-για το αν ο Παναθηναικός έχει την ευκαιρία στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό να πάρει μία βαθμολογική ανάσα: «Ναι, έχουμε αυτή την ευκαιρία να πάρουμε μία βαθμολογική ανάσα, αλλά δεν έχει σημασία και πέντε και έξι βαθμούς να φύγουμε μακριά πάντα πρέπει να είμαστε σοβαροί και να παίρνουμε τις νίκες».

-για το αν θεωρεί την ομάδα του ως φαβορί για το πρωτάθλημα: «Φυσικά θεωρώ την ομάδα ως φαβορί από αυτά που έχω δει στο γήπεδο και πιστεύω ότι αν συνεχίσουμε έτσι, εμείς είμαστε το μεγάλο φαβορί για την κατάκτησή του πρωταθλήματος».

-για το αν κρύβει κινδύνους ο αγώνας με τον Λεβαδειακό:
«Κατά τη γνώμη μου αυτά τα παιχνίδια πρέπει να τα τελειώνουμε από το πρώτο ημίχρονο. Να μπαίνουμε δυνατά, να παίρνουμε προβάδισμα και μετά να μας βγαίνουν άνετα και χωρίς άγχος αυτά που θέλουμε».

-για το αν ξελίσσεται η ποδοσφαιρική του καριέρα όπως θα ήθελε:
«Ναι, είναι σημαντικό να παίζω αρκετά λεπτά σε μία ομάδα όπως είναι ο Παναθηναϊκός, που είναι η καλύτερη ομάδα στο πρωτάθλημα. Αυτός είναι και ο στόχος της καριέρας μου. Σιγά σιγά όσο γίνεται να ανεβαίνω πιο ψηλά».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...