Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2012

Μπάσκετ - Euroleague: Ήττα-σοκ του Παναθηναϊκού από Ούνιξ Καζάν

Προσγείωση και μάλιστα ανώμαλη για τον Παναθηναϊκό στο Top 16 της Euroleague η ήττα από την Ούνιξ Καζάν με 89-83 στο ΟΑΚΑ.

Οι «πράσινοι» έμειναν στην εξαιρετική εμφάνιση στο Μιλάνο επί της Αρμάνι και ξέχασαν ότι έπαιζαν με την Ούνιξ Καζάν, την οποία πίστεψαν ότι θα νικούσαν… με κάτω τα χέρια. Τελικά, γνώρισαν ήττα-σοκ με 89-83 και τώρα είναι υποχρεωμένοι να «τρέξουν» για να πάρουν την πρόκριση στα πλέι οφ κι ακόμη πιο δύσκολα την πρωτιά του ομίλου και το πλεονέκτημα έδρας στην επόμενη φάση.

Για να γίνει αυτό η ομάδα του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς θα πρέπει να ξεχάσει το συντομότερο δυνατό την εμφάνιση επί των Ρώσων, τόσο αμυντικά, όσο και επιθετικά. Μετά την πρώτη περίοδο, τίποτα δεν πήγε καλά για τους «πράσινους», που έκαναν μία τραγική εμφάνιση στο τρίτο δεκάλεπτο και παρά την πίεση στο τελευταίο δεν μπόρεσαν να κάνουν την ανατροπή.

Ο Χένρι Ντόμερκαντ με 23 πόντους ήταν μακράν ο κορυφαίος της Ούνιξ, η οποία έκανε το 2Χ2 και προβάλλει ως το μεγάλο φαβορί για να περάσει στα προημιτελικά της διοργάνωσης. Οι 16 πόντοι του Μπατίστ και οι 15 του Σμιθ (στο τέλος) δεν έφτασαν στον Παναθηναϊκό, οι παίκτες του οποίου χειροκροτήθηκαν μετά τον αγώνα από τους οπαδούς τους.

Αξίζει να επισημανθεί, ότι μετά από κατάκτηση ευρωπαϊκού τίτλου, ο Παναθηναϊκός δεν έχει προκριθεί ποτέ στην φάση των πλέι οφ της Euroleague!
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...