Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2012

VIDEO: Λεβαδειακός- ΟΦΗ 0-2

Ο στόχος της παραμονής στη Σούπερ Λίγκα δεν απασχολεί πλέον, τον ΟΦΗ, που «βλέπει»… πλέι οφ μετά τη μεγάλη νίκη του με 2-0 επί του Λεβαδειακού, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής.

Η ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου, μετά το «τρίποντο» επί της Δόξας Δράμας και την πρόκριση επί του Παναιτωλικού στους «8» του Κυπέλλου, πέτυχε την 3η διαδοχική νίκη της (δεύτερη συνεχόμενη στο πρωτάθλημα) κι απέδειξε ότι διανύει περίοδο εξαιρετικής φόρμας. Πρωταγωνιστής του ματς ο Φώτης Παπουλής. Ο σκόρερ των δύο τερμάτων του ΟΦΗ εναντίον της Δόξας, ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ στη Λιβαδειά και αργότερα κέρδισε το πέναλτι με το οποίο ο Μάντζιος «σφράγισε» τη νίκη των Κρητικών.

Ο Λεβαδειακός ήταν καλύτερος στα πρώτα 45 λεπτά, είχε τον έλεγχο στη μεσαία γραμμή, αλλά ήταν ευάλωτος αμυντικά. Στην πρώτη του αξιόλογη επιθετική προσπάθεια, ο ΟΦΗ έφτασε στο γκολ με σκόρερ των Φώτη Παπουλή στο 33΄ μετά από ασίστ του Βαγγέλη Μάντζιου.

Ακολούθησαν τρεις μεγάλες ευκαιρίες για τους γηπεδούχους πριν τη λήξη του πρώτου μέρους. Ο γκολκίπερ των Κρητικών, όμως, Ρόι Κάρολ, έδειξε τη μεγάλη του κλάση, αρχικά στο 36΄ όταν έδιωξε σε κόρνερ το σουτ του Ζαουί και έξι λεπτά αργότερα με τη νέα σπουδαία επέμβαση που έκανε στο τετ-α-τετ με τον Σουμπίνιο. Ακριβώς στο 45΄ ο Τομάς αστόχησε με κεφαλιά από εξαιρετικά πλεονεκτική θέση.

Στην επανάληψη τα πράγματα ξεκαθάρισαν αρκετά γρήγορα. Ο Παπουλής προσπάθησε να μπει στην περιοχή του Λεβαδειακού στο 67΄, ανατράπηκε από τον Μουλόπουλο και ο διαιτητής Καλογερόπουλος έδειξε το πέναλτι. Ο Μάντζιος εκτέλεσε ψύχραιμα κι έκανε το 2-0.
                                     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...