Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012

Συμφώνησαν Άρης και Κόκε

Ο Σέρχιο Κόκε ξαναφοράει τα κιτρινόμαυρα! Ασφαλείς πληροφορίες αναφέρουν πως ο Ισπανός τα έχει βρει προφορικά με τους «κίτρινους», ωστόσο η ομάδα της Θεσσαλονίκης δεν μπορεί να ολοκληρώσει τη μεταγραφή αν προηγουμένως δεν αποκτήσει φορολογική ενημερότητα!


Ο Αρης περιμένει την τροπολογία για την επιμήκυνση του χρόνου αποπληρωμής των χρέων προς το Δημόσιο, ώστε να καταβάλει τη δόση και ταυτόχρονα να προχωρήσει στην ολοκλήρωση της μεταγραφής.
Το δεύτερο ευχάριστο για τον Αρη είναι η λύση που βρέθηκε στην υπόθεση του Μιχάλη Σηφάκη. Ο διεθνής πορτιέρο απέσυρε την προσφυγή, η οποία επρόκειτο να εκδικαστεί σήμερα, αφού πήρε τις απαραίτητες εγγυήσεις από τους διοικούντες.
Ετσι, παραμένει στον Αρη μέχρι το καλοκαίρι και μάλιστα την Τρίτη θα τεθεί στη διάθεση του Μανουέλ Μασάδο, ο οποίος θα έχει μία επιπλέον σημαντική λύση στα χέρια του.
Κατά τα άλλα, η διοίκηση των «κίτρινων» εκφράζει την ικανοποίησή της για τις «επιδόσεις» του Μανουέλ Μασάδο, αφού η ανάληψη των καθηκόντων του συνδυάστηκε με τη συγκομιδή 7 βαθμών σε τρία ματς.
Το κυριότερο όμως είναι ότι πέτυχε την αξιοποίηση του Νέρι Καστίγιο, ο οποίος μετά την αποχώρηση του Πρόμπιερζ πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις κι έχει πετύχει 5 γκολ το τελευταίο 20ήμερο!
Την Τρίτη τέλος, είναι προγραμματισμένα τα μέτρα τάξης τού εκτός έδρας αγώνα με την Ξάνθη, με τον Αρη να έχει ήδη ζητήσει εισιτήρια για το συγκεκριμένο ματς.

SentraGoal

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...