Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2012

VIDEO: ΟΦΗ- Ξάνθη 1-0

Το αήττητο σερί της Ξάνθης των 10 αγωνιστικών (7 νίκες, 3 ισοπαλίες) σταμάτησε σήμερα στο Ηράκλειο Κρήτης.

Με γκολ του Καμπάνταη στο πρώτο μέρος (ο σκόρερ πήρε την θέση του Μάντζιου, που τραυματίστηκε, στο ξεκίνημα του ματς) ο ΟΦΗ πήρε μεγάλη νίκη με 1-0 και πιστοποίησε γι’ άλλη μια φορά την αγωνιστική του φόρμα, ενώ παράλληλα «έπιασε» την ακριτική ομάδα στην 5η θέση της βαθμολογίας.

Η σημερινή ήταν η τρίτη διαδοχική νίκη για το συγκρότημα του Νίκου Αναστόπουλου (προηγήθηκαν αυτές επί των Δόξας Δράμας και Λεβαδειακού με 2-0), που κατάφερε να κρατήσει και πάλι ανέπαφη την εστία του (τρίτο παιχνίδι).

Καλύτερη ήταν η Ξάνθη στα πρώτα 25 λεπτά του ματς. Η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη απείλησε σε δύο-τρεις περιπτώσεις με τους Μαρκόφσκι και Πόι, αλλά ο Βεζυρίδης κατάφερε να διατηρήσει απαραβίαστη την εστία του. Κόντρα στη ροή του ματς, μάλιστα, οι γηπεδούχοι κατάφεραν να προηγηθούν λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου με τον Λεωνίδα Καμπάνταη.

Δυνατά και στο δεύτερο ημίχρονο μπήκε η Ξάνθη, με σκοπό να ισοφαρίσει. Στάθηκε άτυχη, όμως, καθώς στο 68΄ ο «κεραυνός» του Εντιμάρ βρήκε το δεξί δοκάρι του Βεζυρίδη και η μπάλα έφυγε άουτ. Στο 76΄ και πάλι ο γκολκίπερ του ΟΦΗ απεσόβησε το σουτ του Σουάνη, σε νέα μεγάλη ευκαιρία των φιλοξενούμενων στον αγώνα, ενώ στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων ο Μαρκόφσκι απέτυχε να σκοράρει από εξαιρετικά πλεονεκτική θέση.

                                     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...