Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2012

Ανατροπών συνέχεια στην ΑΕΚ, μένει κι ο Καράμπελας!

Η παραμονή του Λεονάρντο δεν ήταν παρά μόνο η αρχή στα ευχάριστα νέα για τους φίλους της ΑΕΚ την Τρίτη (24/1) καθώς και ο Νίκος Καράμπελας αποφάσισε να μείνει στην ομάδα. Ο αριστερός μπακ της Ενωσης συναντήθηκε με τον πρόεδρο των Κιτρινόμαυρων, Σταύρο Αδαμίδη και έλαβε τις απαραίτητες εγγυήσεις για την αποπληρωμή των δεδουλευμένων του.

Δεδομένου ότι η πρόταση της Καλσρούης δεν ήταν άκρως δελεαστική ο Ελληνας αμυντικός επέλεξε να παραμείνει στην ομάδα που τον εμπιστεύτηκε το καλοκαίρι του 2009. Κι όχι μόνο αυτό, αλλά -όπως διαρρέεται από την ΠΑΕ- έγιναν ήδη και κάποιες προκαταρκτικές συζητήσεις για ανανέωση του συμβολαίου του που λήγει το 2013!

Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής προέβη στην ακόλουθη δήλωση μέσω της επίσημης ιστοσελίδα της ΠΑΕ: «Πήρα την απόφαση να αποσύρω την προσφυγή που κατέθεσα, απορρίπτοντας ταυτόχρονα πρόταση από ομάδα του εξωτερικού, μετά τη χθεσινή συνάντηση μου με τον Πρόεδρο και τον Γενικό Αρχηγό της ομάδας. Τα λεγόμενα τους με κάλυψαν πλήρως.

Η προσφυγή έγινε με μόνο σκοπό να διασφαλίσω τα χρήματα μου και σε καμία περίπτωση για να προσβάλω τη διοίκηση, τους συμπαίκτες, τον προπονητή και φυσικά τον κόσμο της ομάδας μας.

Παραμένω στην ΑΕΚ, ελπίζω για πολλά χρόνια ακόμα, και μαζί με τα υπόλοιπα παιδιά θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο στη συνέχεια του πρωταθλήματος. Συμφωνώ και εγώ ότι αν ενωθούν πραγματικά όλοι οι ΑΕΚτσήδες, ο σύλλογος θα βρει τη λύση που αρμόζει στην ιστορία του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...