Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2012

VIDEO: Παναιτωλικός και Κέρκυρα 1-1

Ο Αναστασόπουλος βρέθηκε σε εξαιρετική μέρα και ο Παναιτωλικός έμεινε στο 1-1 με τη μαχητική Κέρκυρα. Ο Καμαρά έβαλε μπροστά τους γηπεδούχους με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι ενώ ο Γραμμόζης ισοφάρισε με θεαματικό τρόπο για τους Φαίακες.

Αποφασισμένοι να δείξουν ότι δε συμβιβάζονται με τίποτα λιγότερο από τους τρεις βαθμούς μπήκαν στο παιχνίδι οι γηπεδούχοι αλλά ο εξαιρετικός Αναστασόπουλος είχε… ορθώσει αδιαπέραστο τείχος μπροστά από την εστία του και νικήθηκε μόνο από το σημείο του πέναλτι μετά το εύστοχο «χτύπημα» του Ανρί Καμαρά.  
 
Παράλληλα στην καλή εικόνα που είχε το πρώτο ημίχρονο για περίπου μισή ώρα ήρθε να προστεθεί το εκπληκτικό γκολ του Γραμμόζη με απευθείας εκτέλεση κόρνερ.

Τα υπόλοιπα λεπτά μέχρι την λήξη του πρώτου μέρους είχαν τον Παναιτωλικό εγκατεστημένο μονίμως στα καρέ των Φαιάκων, όμως κάθε προσπάθεια τους σταματούσε στον Αναστασόπουλο. Ο τερματοφύλακας της Κέρκυρας ήρθε από τον πάγκο για να δείξει πως είναι εξαιρετικός και ικανός να βοηθήσει την ομάδα του Γκράθια.

Μετά από ένα διάστημα επιφυλακτικότητας και για τους δύο αντιπάλους στην επανάληψη, οι Αγρινιώτες άρχισαν να εντείνουν τις προσπάθειές τους για το δεύτερο τέρμα αλλά ο Ελληνας πορτιέρο φάνταζε ανίκητος.

Ετσι έπεσαν στο κενό οι προσπάθειες των Πασά, Μπελεβώνη και Ντολεζάι, ενώ από την άλλη πλευρά οι Φαίακες περιορίστηκαν στο να κρατήσουν το σκορ, ενώ προσπαθούσαν έξυπνα να φύγουν στην κόντρα. Το γκολ του Αναστασιάδη στις καθυστερήσεις δεν μέτρησε σωστά, αφού ο αμυντικός του Παναιτωλικού φέρθηκε απερίσκεπτα και δεν άφησε την μπάλα να καταλήξει στα δίχτυα μετά το πλασέ του Καμαρά.

                                    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...