Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2012

Στο... ρυθμό της συνάντησης στην ΑΕΚ – Έρχονται νέες αποχωρήσεις παικτών


Ένας-ένας οι επώνυμοι Ενωσίτες ανταποκρίνονται στο κάλεσμα του Τροχανά για να συμμετάσχουν στο κρίσιμο -για το μέλλον της ΑΕΚ- ραντεβού της ερχόμενης Κυριακής στα Σπάτα. Νέο κύμα... φυγών αναμένεται στην Ένωση από τη Δευτέρα, με τον Νίκο Καράμπελα να κάνει την αρχή...

Μετά τον Τάκη Κανελλόπουλο και ο Νίκος Νοτιάς εκδήλωσε ενδιαφέρον να παρευρεθεί στη συγκέντρωση της ερχόμενης Κυριακής.

Ήταν και δική του επιθυμία άλλωστε να καθίσουν στο ίδιο τραπέζι τα μέλη της ομάδας που ανέλαβε την ΑΕΚ το 2004 καθώς ο ίδιος δεν έχει διάθεση να συνεχίσει να χρηματοδοτεί μόνος του την ΠΑΕ αλλά ελπίζει να βρει συμπαραστάτες.
 
Εκτός από τους δυο αυτούς, ο Παντελής Αθηνής θα εμφανιστεί επίσης, ενώ ο Ντέμης Νικολαΐδης φέρεται να βλέπει με καλό μάτι το ραντεβού. Παρούσα στη συνάντηση της 29ης Ιανουαρίου θα είναι επίσημα και η Ερασιτεχνική ΑΕΚ.
 
Στην ΑΕΚ ελπίζουν να έχουν θετική απάντηση και από τους Μελισσανίδη, Παππά, Χατζηιωάννου και Γκούμα, που έχουν ενημερωθεί σχετικά, αλλά ακόμη δεν έχουν ξεκαθαρίσει τις προθέσεις τους.
 
Όσον αφορά το κύμα... φυγών που παρατηρείται στην ομάδα, ο Σταύρος Αδαμίδης θα έχει το μεσημέρι συνάντηση με το Νίκο Καράμπελα και τον δικηγόρο του, έτσι ώστε να βρεθεί η “χρυσή τομή” και να λυθεί κοινή συναινέσει το συμβόλαιό του με την Ένωση.

Ο Καράμπελας έχει ήδη συμφωνήσει με την Καρλσρούη, έτσι ώστε να συνεχίσει την καριέρα του. Ο Έλληνας αμυντικός αναμένεται να αποτελέσει τον τρίτο ποδοσφαιριστή της Ένωσης που θα κουνήσει μαντήλι, μετά τους Σάββα Γκέντσογλου και Νέιθαν Μπερνς, ενώ δεν θα είναι ο τελευταίος.

 
Ο Χουάν Κάλα αναμένεται να επιστρέψει στο ισπανικό πρωτάθλημα, για να συνεχίσει την καριέρα του για τους επόμενους έξι μήνες στη Σαραγόσα του Μανόλο Χιμένεθ, ενώ ο Στιβ Μπέλεκ έχει ζητήσει από την Ουντινέζε να επιστρέψει.
 
Όσον αφορά στον Γρηγόρη Μάκο, ο εκπρόσωπος του παίκτη φέρεται να έχει στα χέρια του επίσημες προτάσεις από τη Γερμανία και την Ιταλία, έτσι ώστε να αποκτηθεί αρχικά ως δανεικός και να μπει οψιόν αγοράς για το καλοκαίρι.

 
Τον επόμενο σταθμό της καριέρας τους φέρεται να ψάχνουν οι Λεονάρντο και Κλωναρίδης, ενώ άγνωστη είναι η στάση που θα κρατήσουν και άλλοι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...