Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2012

ΠΑΟΚ: «Θα αλλάξει την ψυχολογία η αποχώρηση Ζαγοράκη»

Αλλαγή ψυχολογίας στις τάξεις του ΠΑΟΚ θα φέρει αποχώρηση του Θοδωρή Ζαγοράκη από την προεδρία σύμφωνα με τον Λευτέρη Δούκα. Ο υπεύθυνος επικοινωνίας του Δικέφαλου του Βορρά, με δηλώσεις του σε αθλητικό ραδιόφωνο, τόνισε επίσης ότι ο Ζαγοράκης δεν μετάνιωσε για την εμπλοκή του στα διοικητικά του συλλόγου.

Οι δηλώσεις του Λευτέρη Δούκα, στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6:


-Για την μεταγραφή του Κουτσιανικούλη:
«Αποδείχθηκε –εκ των υστέρων- ότι ήταν λανθασμένη επιλογή. Δεν μπορείς να γνωρίζεις όμως πριν γίνει μια μεταγραφή. Για παράδειγμα στον ΠΑΟΚ υπάρχει και η περίπτωση του Βιεϊρίνια που αγοράστηκε έναντι 300.000 ευρώ και πουλήθηκε 4,5 εκατομμύρια».

-Για την οικονομική εξυγίανση:

«Στην προτελευταία συνέντευξη Τύπου ο Θοδωρής Ζαγοράκης είχε πει ότι η ΟΥΕΦΑ μας αναγκάζει να λειτουργούμε περισσότερο ως εταιρείες και λιγότερο ως ομάδες. Ο Ζαγοράκης, λοιπόν, το καλοκαίρι δεν πούλησε τον Βιεϊρίνια γιατί ήθελε να λειτουργήσει και ως ομάδα. Το ένα κομμάτι το έκανε το καλοκαίρι και το άλλο κομμάτι της εξυγίανσης την μεταγραφική περίοδο».

-Για την πορεία της οικονομικής εξυγίανσης του ΠΑΟΚ:

«Αυτή την στιγμή εκεί που βρισκόμαστε δεν υπάρχει πρόβλημα. Το αύριο δεν μπορούμε να το ξέρουμε».

-Τι προσφέρει η αποχώρηση Ζαγοράκη και η επιστροφή Βρύζα:

«Το να μπουν χρήματα είναι εξαιρετικά δύσκολο αν και τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί. Δεν μπορεί να το γνωρίζει κανείς. Αυτό που θα φέρει είναι μια αλλαγή ψυχολογίας. Έφυγε ένας άνθρωπος που είχε κουραστεί, που ήταν απογοητευμένος και που είχε ζήσει την φθορά 4,5 ετών. Έρχεται ο Βρύζας που ήταν αντιπρόεδρος. Περισσότερο πρόκειται για μια αλλαγή ψυχολογίας. Ο χρόνος θα δείξει».

-Εάν έχει μετανιώσει ο Θοδωρής Ζαγοράκης για την ενασχόλησή του με τον ΠΑΟΚ:

«Δεν νομίζω. Όσο μπορώ να τον ψυχολογήσω δεν το έχει μετανιώσει. Το γεγονός της ενασχόλησης του με τον ΠΑΟΚ δεν νομίζω ότι θα το μετανιώσει πότε. Το έκανε με χαρά και το γούσταρε.
Πρέπει να λάβουμε υπόψη μας ότι ο Ζαγοράκης δεν ήρθε ως οικονομολόγος στον ΠΑΟΚ, αλλά για να συσπειρώσει και να δώσει όραμα, και θα εγγυηθεί ότι δεν θα γίνει στον ΠΑΟΚ ό,τι και τα προηγούμενα χρόνια».

-Αν αποδείχθηκε σωστή επιλογή ή όχι που βρέθηκε σε δεύτερη μοίρα η οικονομική εξυγίανση σε σχέση με την ενίσχυση του ρόστερ:

«Απαντήθηκε στη συνέντευξη Τύπου. Ο ίδιος εξήγησε ότι ήταν μια στοχευμένη επιλογή να μείνει στην άκρη η εξυγίανση. Πίστευε ότι με την ανάπτυξη θα έρθει και η εξυγίανση όταν αυτό είναι αναγκαίο και μάλιστα πιο εύκολα».

-Για την πρόσληψη του Βασίλη Γκαγκάτση:

«Πραγματικά ήταν το όνομα που προκάλεσε την αντίδραση του κόσμου και αυτό είναι πραγματικότητα. Ο Ζαγοράκης ήρθε με την προτροπή του κόσμου να έρθει μπροστά και να τον ακολουθήσει ο κόσμος. Στη συνέχεια πολλοί ήθελαν να έχουν λόγο για τον ΠΑΟΚ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...