Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2012

Primera Division: Ακάθεκτη προχωράει η Ρεάλ Μαδρίτης

Español: La barra del 3 de Febrero en un parti...
Image via Wikipedia
Ακόμη ένα βήμα προς τον τίτλο της Primera Division έκανε απόψε η Ρεάλ Μαδρίτης, που στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής επικράτησε 3-1 της Σαραγόσα.

Η Εσπανιόλ «βλέπει» Champions League με τη νίκη της επί της Μαγιόρκα, ενώ το…άστρο του Γιορέντε χάρισε την εκτός έδρας νίκη στη Μπιλμπάο επί της Ράγιο Βαγεκάνο.

Για 30 λεπτά η ουραγός Σαραγόσα προβλημάτισε την Ρεάλ Μαδρίτης. Το γκολ του Λαφίτα στο ξεκίνημα του αγώνα «πάγωσε» το «Σαντιάγκο Μπερναμπέου», αλλά οι «μερένχες» έχουν αποδείξει ότι ξέρουν να αντιδρούν. Ισοφάρισαν στο ημίωρο με τον Κακά κι από κει και πέρα με άλλα δύο γκολ από τους Κριστιάνο Ρονάλντο και Οζίλ έφτασαν στη νίκη, χάρη στην οποία αύξησαν στους 8 τη διαφορά τους από τη Μπαρτσελόνα (παίζει αυτή την ώρα με τη Βιγιαρεάλ).

Νίκη που της επιτρέπει να ελπίζει στην έξοδό της στο Champions League πέτυχε η Εσπανιόλ επί της Μαγιόρκα, που κινδυνεύει άμεσα με υποβιβασμό. Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση στη Βαρκελόνη πέτυχε ο Βάις στο 18ο λεπτό.

Με χατ τρικ του Φερνάντο Γιορέντε, η Αθλέτικ Μπιλμπάο πήρε μεγάλο εκτός έδρας «τρίποντο» επί της Ράγιο Βαγεκάνο με 3-2, σ’ ένα ματς που στα πρώτα 26 λεπτά είχαν μπει τέσσερα γκολ!

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν μόλις στο 5΄ με τον Μίκου, αλλά με δύο γκολ ο Γιορέντε έδωσε προβάδισμα στους Βάσκους. Λίγο πριν το ημίωρο ο Αρίμπας ισοφάρισε για τη Ράγιο, αλλά στην επανάληψη ο Γιορέντε «χτύπησε» και πάλι.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...