Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2012

ΑΕΚ: Στα Σπάτα Νοτιάς-Παππάς!

Οι Νίκος Νοτιάς και Πέτρος Παππάς θα είναι στα Σπάτα για τη συνάντηση που αφορά το μέλλον της ΑΕΚ- Έντονο ενδιαφέρον από Παππά που κάνει τραπέζι σε συγκεκριμένους δημοσιογράφους!

Από την πρώτη στιγμή είχαμε γράψει ότι οι Ντέμης Νικολαΐδης, Νίκος Νοτιάς και Πέτρος Παππάς ήταν θετικοί στο να πάνε στα Σπάτα στη συνάντηση που κάλεσε ο Μιχάλης Τροχανάς για το μέλλον της ΑΕΚ. 
 
Δύο μέρες αφού ανακοίνωσε την παρουσία του εκεί ο Νικολαΐδης, όπως και οι Τάκης Κανελλόπουλος και Νίκος Κούλης από την «ομάδα του 2004», ήρθε τώρα μέσω της ΠΑΕ η επιβεβαίωση για την παρουσία και των Νοτιά και Παππά. Κάτι ιδιαίτερα σημαντικό γιατί είναι η πρώτη φορά μετά από... χρόνια που θα βρεθούν στον ίδιο χώρο οι Νικολαΐδης, Νοτιάς, Κανελλόπουλος, Παππάς για την ΑΕΚ ενώ απομένει να δούμε τι θα κάνουν οι Δημήτρης Μελισσανίδης, Πόλυς Χατζηιωάννου και Γκίκας Γκούμας.

Ξαφνικά... ενδιαφέρεται ο Παππάς!

Εντύπωση, πάντως, προκαλεί το ξαφνικό ενδιαφέρον του Πέτρου του Παππά για την ΑΕΚ. Ο άνθρωπος που έγινε ξαφνικά Supporter για να μην έχει οικονομικές υποχρεώσεις απέναντι στην ΠΑΕ, ο άνθρωπος που ως μεγαλομέτοχος δήλωσε «βλάκας που παραμένω στην ΑΕΚ», ξαφνικά ένα 24ωρο πριν την κρίσιμη συνάντηση θα κάνει το τραπέζι σε συγκεκριμένους δημοσιογράφους!


Με βάση το γεγονός ότι ο Πέτρος ο Παππάς δεν νοιαζόταν για την ΑΕΚ εδώ και καιρό, μπορεί ο καθένας -αν σκεφτεί λίγο- να καταλάβει τους σκοπούς για τους οποίους καλεί σε τραπέζι δημοσιογράφους λίγα 24ωρα μετά τα όσα είπε ο Ντέμης Νικολαΐδης και μία μέρα πριν έρθουν τετ α τετ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...