Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2012

Primera Division: Τεσσάρα στη Μπιλμπάο η Ρεάλ

Real Madrid 2 - Malaga 0
Image by Jan S0L0 via Flickr
Η εξ αναβολής 1η αγωνιστική της Primera Division δεν άλλαξε την κατάσταση στην κορυφή.

Η Ρεάλ Μαδρίτης, όπως κάνει μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα, πέτυχε άλλη μία ευρεία νίκη και διατήρησε τη διαφορά των 5 βαθμών που έχει πάρει από τη Μπαρτσελόνα. Το «κοινό σημείο» των δύο ομάδων στην αγωνιστική αυτή, ότι πέτυχαν το ίδιο σκορ επί των Μπιλμπάο και Μάλαγα, αντίστοιχα (4-1).

Αν και βρέθηκε να χάνει στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» από την Αθλέτικ (12΄ Γιορέντε), η ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο «απάντησε» με τέσσερα γκολ κατά των Βάσκων. Δύο πέτυχε ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ενώ σκόραραν και οι Μαρσέλο, Καγεχόν.

Με χατ τρικ του κορυφαίου παίκτη στον κόσμο, Λιονέλ Μέσι, η Μπαρτσελόνα πέρασε… σαν σίφουνας από το «Ροσαλέδα», επικρατώντας 4-1 της Μάλαγα. Από το 33΄ έως το 51΄, η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα είχε πετύχει 3 γκολ (άνοιξε το σκορ ο Σάντσες) και μετέτρεψε το υπόλοιπο του αγώνα σε τυπική διαδικασία. Στο τελευταίο 10λεπτο ο Μέσι «χτύπησε» για τρίτη φορά, ενώ λίγο αργότερα, ο Ροντόν πέτυχε το «γκολ της τιμής» για τους γηπεδούχους.

«Χιτσκοκικό» φινάλε είχε η αναμέτρηση στην Παμπλόνα, ανάμεσα στην Οσασούνα και τη Βαλένθια. Ο Σολντάντο έδωσε το προβάδισμα στις «νυχτερίδες» πέντε λεπτά πριν τη λήξη, αλλά στις καθυστερήσεις ο Λόλο χάρισε τον ένα βαθμό στην Οσασούνα.

Τεράστια βαθμολογικής σημασίας νίκη πήρε η Μαγιόρκα στην έδρα της Ράγιο Βαγεκάνο με το γκολ του Ραμίς στο 56΄, ενώ για πρώτη φορά από τότε που ανέλαβε τα ηνία της Σαραγόσα, ο Μανόλο Χιμένεθ, είδε την ομάδα του να παίρνει τον πρώτο της βαθμό στο «Θιουτάτ ντε Βαλένθια» (0-0 με τη Λεβάντε).
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...