Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2012

VIDEO: Ατρόμητος όνομα και πράγμα - 2-1 επί του ΠΑΟΚ

Σε περσινά μονοπάτια βαδίζει ο Ατρόμητος που πήρε πολύ μεγάλη νίκη – πρόκριση στην Τούμπα με το 2-1 επί του ΠΑΟΚ και πέρασε στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας. Μια πρόκριση δίκαιη που ήρθε με δραματικό τρόπο και έκανε περήφανους τους φίλους της ομάδας.

Ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε στο 27’ όταν ο Σαλπιγγίδης έκανε το γύρισμα και η μπάλα βρήκε στο χέρι του Τόμας. Το πέναλτι εκτέλεσε εύστοχα ο Λίνο και άνοιξε το σκορ. Ο Ατρόμητος δικαιολογημένα διαμαρτύρεται πάντως αφού στο ξεκίνημα της φάσης ο Σαλπιγγίδης ήταν σε θέση οφσάϊντ.

Το ματς πήγε ουσιαστικά χωρίς μεγάλη φάση μέχρι το 90’ όταν ο Φυτανίδης επιχείρησε μια σέντρα που πήγε προς την εστία, ο Γλύκος έκανε λάθος υπολογισμό και από το πουθενά οι Περιστεριώτες ισοφάρισαν.

Ο ΠΑΟΚ είχε ευκαιρία με τον Ίβιτς αμέσως μετά αλλά στο πρώτο λεπτό της παράτασης ο Μήτρογλου έκανε έξοχη πάσα στον Μπρίτο που τελείωσε υπέροχα για τη φάση για το 1-2.

Στη συνέχεια χάθηκε από μια μεγάλη ευκαιρία με τους Τσιρίλο και Αναστασάκο και το δράμα παρέμεινε αλλά η ομάδα του Δώνη κράτησε την τεράστια νίκη.

                                    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...