Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2012

VIDEO: O ΠΑΣ 1-0 τον Παναιτωλικό

Τα φέραμε από ‘δω, τα φέραμε από ‘κει, και επιτέλους νίκη, μπορούν να τραγουδούν στον ΠΑΣ Γιάννινα, που μετά από περίπου τέσσερις μήνες πήρε «τρίποντο» στη Superleague. Οι Ηπειρώτες κατάφεραν κόντρα στον Παναιτωλικό να επικρατήσουν με 1-0, σε ένα ματς που βασικό χαρακτηριστικό ήταν το άγχος.

Αλλά, έστω κι έτσι, η δουλειά έγινε για τους παίκτες του Αγγελου Αναστασιάδη. Η «γεύση» της νίκης ήταν τόσο γλυκιά, που έμοιαζε σαν ένα μπουκάλι με κρύο νερό έπειτα από περιπλάνηση στην έρημο που έμοιαζε ατελείωτη. Η διάρκειά της ήταν από τις 2 Οκτωβρίου, όταν ο «Αγιαξ» είχε κερδίσει με 2-1 την Κέρκυρα.

Αλλά, ο Βίλα (πέρασε στη θέση του Μπακαγιόκο στην ανάπαυλα) και έδωσε αυτό που έμοιαζε ως δίκαιο για τον ΠΑΣ και δεν είχε έρθει εδώ και πολύ καιρό. Ο Ντε Βινσέντι εκτέλεσε φάουλ από καλό σημείο, η μπάλα βρήκε στο «κυανοκίτρινο» τείχος και στη συνέχεια στο οριζόντιο δοκάρι του Τσενάμο. Και εκεί που έδειχναν όλα ότι ο εφιάλτης επιστρέφει, ο νεαρός διεθνής Αλβανός ήρθε να στείλει στο… ριμπάουντ τη μπάλα στα δίχτυα για να λυτρώσει την ομάδα του.

ΠΑΣ Γιάννινα: «Τέλος» ο Ζαϊρί

Σε αναζήτηση ομάδας βρίσκεται από σήμερα και τυπικά ο Ζαουάντ Ζαϊρί, καθώς έλυσε κοινή συναινέσει τη συνεργασία του με τον ΠΑΣ Γιάννινα.
Αν και ο Μαροκινός ακραίος μέσος αποτέλεσε την πιο ηχηρή μεταγραφή της ομάδας της Ηπείρου το περασμένο καλοκαίρι, εντούτοις στο διάστημα αυτό δεν κατάφερε να καθιερωθεί, ενώ μετά την έλευση του Αγγελου Αναστασιάδη ήταν μονίμως εκτός πλάνων του Μακεδόνα τεχνικού.

                                    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...