Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2012

VIDEO: Ατρόμητος- Αστέρας Τρίπολης 0-1

Σε... ανώμαλη προσγείωση, μετά τη μεγάλη πρόκριση επί του ΠΑΟΚ στο Κύπελλο, μέσα στην Τούμπα, υποχρέωσε τον Ατρόμητο ο Αστέρας Τρίπολης.

Το γκολ του Μπαρτολίνι στο ξεκίνημα της αναμέτρησης χάρισε τη μεγάλη εκτός έδρας νίκη στο συγκρότημα του Σάκη Τσιώλη, που προερχόταν από την ήττα στο Καυτανζόγλειο από τη Δόξα Δράμας.

Η πρώτη εφετινή ήττα του Ατρόμητου στο Περιστέρι «συνοδεύτηκε» από τα πολλά παράπονα των γηπεδούχων για τα σφυρίγματα του Βοσκάκη.

Η ομάδα του Γιώργου Δώνη έμεινε με 10 παίκτες στο δεύτερο μέρος, για περισσότερο από μισή ώρα, λόγω της αποβολής του Ανδρέα Τάτου (για διαμαρτυρία) με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Επίσης «φωνάζει» και για ένα πέναλτι στο τέλος του αγώνα. Η σημερινή ήταν η πρώτη νίκη του Αστέρα Τρίπολης μακριά από την έδρα του. 
Μετά από ένα πρώτο μέρος που οι γηπεδούχοι επηρεάστηκαν σημαντικά από το γρήγορο γκολ που δέχτηκαν, στην επανάληψη πίεσαν για την ισοφάριση, χωρίς, όμως, να τα καταφέρουν.

Έτσι, οι «κυανόλευκοι» έχασαν τη μεγάλη ευκαιρία να αποκτήσουν προβάδισμα για την είσοδό τους στα πλέι οφ έναντι της Ξάνθης, μετά την χθεσινή ήττα των «ακριτών» στο Ηράκλειο από τον ΟΦΗ.

                                    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...