Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2012

VIDEO: Άρης - Δόξα Δράμας 3-1

Παρ' όλο που βρέθηκε πίσω στο σκορ, από γκολ του Παπαδόπουλου στο 19', ο Αρης κατάφερε με τέρματα των Ακόστα (20') και Καστίγιο (31', 86') να πετύχει την ανατροπή και να πάρει τη νίκη με 3-1 από τη Δόξα Δράμας στο «Καυτανζόγλειο» στάδιο, για την 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκας.

Το ματς από την αρχή ήταν ανοιχτό κι έτσι δεν άργησαν να έρθουν και οι φάσεις και τα γκολ. Στο 13' οι φιλοξενούμενοι έχασαν σημαντική ευκαιρία, με τον Σερεμέτ να εξουδετερώνει απανωτά σουτ των Ακόστα και Σανκαρέ και στο 19' οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ, όταν ο Βελλίδης, στην προσπάθεια να διώξει, έστειλε την μπάλα πάνω στον Παπαδόπουλο και από εκεί κατέληξε στα δίχτυα.

Ο Άρης αντέδρασε αμέσως και στο επόμενο λεπτό ο Καζναφέρης σέντραρε και ο Ακόστα με κεφαλιά ισοφάρισε, ενώ δέκα λεπτά αργότερα (31') πέτυχε την ανατροπή, όταν ο Καπετάνος έδωσε «έτοιμο» γκολ στον Καστίγιο κι αυτός έκανε το 1-2. Στο 40' το σουτ του Ουέλινγκτον πέρασε μόλις άουτ, στο 44' ο Σερεμέτ «νίκησε» δύο φορές τον Ούμπιντες κι έτσι ολοκληρώθηκε το πρώτο μέρος της αναμέτρησης.

Το β' ημίχρονο ξεκίνησε με νέα ευκαιρία του Άρη, όταν ο Καστίγιο ξέφυγε μπροστά, αλλά εξουδετερώθηκε από τον τερματοφύλακα της Δόξας και στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι διατήρησαν την υπεροχή, αλλά δεν μπορούσαν να μετατρέψουν σε τρίτο γκολ τις ευκαιρίες με τον Νέτο στο 71' και τον Καστίγιο στο 72' και έτσι να «τελειώσουν» το παιχνίδι. Στο 77' η Δόξα έκανε αισθητή την παρουσία της, αλλά ήταν άστοχο το σουτ του Σοϊλέδη από πλεονεκτική θέση.

Τελικά το γκολ που εδραίωσε τη νίκη των φιλοξενούμενων ήρθε στο 86' όταν ο Καστίγιο μπήκε από δεξιά κι έκανε το 1-3 κι έτσι ο Μανουέλ Μασάδο ξεκίνησε νικηφόρα τη θητεία του στον πάγκο του Αρη.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κάκος (Κέρκυρας)

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Σικαλιάς - Ντίκο

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Μάκης Κατσαβάκης): Σέρεμετ, Τριποτσέρης, Γελαδάρης, Βάντερσον, Μπριλλάκης, Λίμα, Σικαλιάς (79' Αμπουμπακαρί), Παπαδόπουλος, Ψυχογιός (46' Αραβίδης), Σοϊλέδης, Ουέλινγκτον (69' Ρούτσης).

ΑΡΗΣ (Μανουέλ Μασάδο): Βελλίδης, Νέτο (90' Κατίδης), Μίσελ, Καστίγιο (91' Τριανταφυλλάκος), Φατί, Ντίκο, Καζναφέρης, Σανκαρέ, Καπετάνος, Ούμπιδες (69' Τόχα), Ακόστα.


                                    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...