Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2012

VIDEO: Δόξα Δράμας- Παναθηναϊκός 0-1

Το προβάδισμα των πέντε βαθμών του στην κορυφή της βαθμολογίας της Σούπερ Λίγκας διατήρησε ο Παναθηναϊκός με τη νίκη του με 1-0 επί της Δόξας Δράμας στο Καυτανζόγλειο.

Παίζοντας όσο χρειαζόντουσαν για να πάρουν τη νίκη, οι πράσινοι δεν κουράστηκαν ιδιαίτερα για να καταβάλουν την αντίσταση των αντιπάλων τους, που είχαν πάμπολλα αμυντικά προβλήματα και περιορισμένες δημιουργικές ικανότητες στην επίθεση.

Μετά από ένα αδιάφορο πρώτο ημίχρονο με ελάχιστες φάσεις, αν και με καλό σχετικά ρυθμό, ο Παναθηναϊκός βρήκε τη λύση στο 58' με το γκολ του Τοτσέ. Ο Ισπανός επιθετικός με κοντινή προβολή μετά από παράλληλη σέντρα του Κουίνσι στο 58' σκόραρε για δεύτερο συνεχόμενο ματς του τριφυλλιού και έφτασε τα πέντε τέρματα στο πρωτάθλημα.

Στη συνέχεια είχε άλλες δυο φάσεις για να διευρύνει το προβάδισμα της ομάδας του και να αυξήσει το προσωπικό του ρεκόρ στο σκοράρισμα, αλλά στο 72' αστόχησε από το ύψος της μικρής περιοχής, ενώ στις καθυστερήσεις κόπηκε την τελευταία στιγμή.

Η Δόξα πίεσε επιθετικά μόνο μετά το 1-0, όμως με τον Μπιάρσμιρ να πραγματοποιεί άλλη μια καλή εμφάνιση και τους Βύντρα, Σιμάο και Μαυρία (πέρασε ως αλλαγή αντί του Κατσουράνη) να μη χάνουν ούτε μια κόντρα, ήταν πολύ δύσκολο για τους γηπεδούχους να διασπάσουν την άμυνα της ομάδας του Ζεσουάλδο Φερέιρα.

Αντιθέτως, ο Παναθηναϊκός με του Κουίνσι και Κλέιτον ήταν πάντοτε επικίνδυνος στις αντεπιθέσεις, αλλά οι παίκτες του πέταξαν από βιασύνη πολλές φάσεις με καλές προϋποθέσεις.

Στα τελευταία λεπτά του αγώνα ο Πορτογάλος τεχνικός του τριφυλλιού πέρασε στον αγωνιστικό χώρο και τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο, ο οποίος αγωνίστηκε έτσι για πρώτη φορά από τον περασμένο Ιούλιο και τον πολύ σοβαρό τραυματισμό του.

                                    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...