Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2012

ΒΙΝΤΕΟ: ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός 0-2

Με συνοπτικές διαδικασίες ο Ολυμπιακός πέρασε από την Τούμπα, επικρατώντας του ΠΑΟΚ με 2-0 και μείωσε στους δυο πόντους τη διαφορά του από τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό.

Οι «ερυθρόλευκοι» εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρο το σαββατιάτικο στραβοπάτημα του «αιωνίου» τους αντιπάλου στη Λιβαδειά και παίζοντας με πάθος και θέληση κατάφεραν να λυγίσουν την αντίσταση των γηπεδούχων, που δεν έδειξαν όρεξη να παλέψουν το παιχνίδι μετά τα γρήγορα δυο γκολ των φιλοξενούμενων.

Ο Ολυμπιακός έδειξε από την αρχή τις διαθέσεις τους, πραγματοποιώντας το πλέον ιδανικό ξεκίνημα, αφού πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο δεκάλεπτο είχε δοκάρι και βρισκόταν με 1-0 μπροστά στο σκορ.

Στο 5' μόλις ο Ιμπαγάσα βρήκε χώρο και με όμορφο δυνατό σουτ έστειλε τη μπάλα στη συμβολή της εστίας του Ντάριο Κρέσιτς, που δεν ήταν το ίδιο τυχερός στη συνέχεια ουσιαστικά τις ίδιας φάσεις, λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, όταν ο Τζαμάλ Αμπντούν βρέθηκε στην κατάλληλη θέση την κατάλληλη στιγμή για να σπρώξει από κοντά τη μπάλα στα δίχτυα.

Η ασφυκτική πίεση του Ολυμπιακού συνεχίστηκε και μετά το πρώτο γκολ, με αποτέλεσμα γρήγορα οι παίκτες του Ερνέστο Βαλβέρδε να πετύχουν και δεύτερο. Ο Κέβιν Μιραλάς στο 18' με έξυπνη ατομική ενέργεια μπήκε στην περιοχή του «δικεφάλου» και με πλασέ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.

Υπό τις έντονες αποδοκιμασίες των οπαδών τους οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ ξύπνησαν μόνο μετά το 2-0, αλλά πλέον οι όποιες ελπίδες τους για ανατροπή είχαν πετάξει…

Ουσιαστικά η μόνη αξιόλογη φάση που έβγαλαν ήταν ένα δοκάρι από μακρινό σουτ του Πάμπλο Γκαρσιά και πέρα αυτού μόνο πολλά νεύρα και σκληρά μαρακαρίσματα σε βάρος των φιλοξενούμενων. Στο 75' σε ένα «δολοφονικό» τάκλιν του Λαζάρ στον Μιραλάς ο Τζιμπορύ ζήτησε τον λόγο από τον Ρουμάνο και εκείνος με τη σειρά του του απάντησε με μια κουτουλιά, η οποία του επέτρεψε να φύγει νωρίς για τα αποδυτήρια με την κόκκινη που είδε από τον Θανάση Γιάχο.

                                    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...