Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2012

VIDEO: «Καυτός» Σιμάο και αεράτος ΠΑΟ στο Παγκρήτιο, 2-0 τον Εργοτέλη!

Οι συνήθειες δύσκολα κόβονται και ο Παναθηναϊκός, αφού «πέταξε» ξανά ένα ημίχρονο, «καθάρισε» το ματς με τον Εργοτέλη μέσα σε ένα εκρηκτικό τετράλεπτο χάρη σε γκολ των Σιμάο (55’) και Μαυρία (59’) με 2-0.

«Καρμπόν» από τον αγώνα με την Ξάνθη ήταν το πρώτο ημίχρονο για τον Παναθηναϊκό. Οι Πράσινοι είχαν την ανούσια υπεροχή στα ποσοστά κατοχής της μπάλας αλλά αδυνατούσαν να τη μετουσιώσουν σε τέρμα αφού οι επισκέψεις στην περιοχή του Σόρεν Πίρσον γίνονταν…με το σταγονόμετρο.

Η χρησιμοποίηση του ανέτοιμου Κώστα Κατσουράνη δε δικαίωσε τον Ζεσουάλδο Φερέιρα ο οποίος δεν άργησε να καταλάβει ότι έπρεπε να ρισκάρει περισσότερο απέναντι σε μία ομάδα που παρουσιαζόταν εντελώς άτολμη επιθετικά και τελείωσε το πρώτο μέρος χωρίς καμία τελική προσπάθεια.

Η είσοδος του Χάρη Μαυρία στη θέση του Πατρινού μέσου έκανε τη διάταξη του Τριφυλλιού πιο ορθολογική ενώ Κλέιτον και Χριστουδουλόπουλος ανέβαζαν συνεχώς στροφές. Η ευκαιρία του Βραζιλιάνου χαφ ήταν προειδοποίηση που η άμυνα του Εργοτέλη δεν έλαβε σοβαρά υπόψιν και τα γκολ των Σιμάο και Χάρη Μαυρία ήταν απόλυτα φυσιολογική εξέλιξη.

Με το 2-0 εις βάρος του ο Εργοτέλης επιχείρησε να ανεβάσει τις γραμμές του αλλά το μόνο που κατάφερε ήταν να δώσει πολλούς χώρους στους παίκτες του Φερέιρα οι οποίοι θα μπορούσαν να διευρύνουν το προβάδισμά τους αν ήταν πιο προσεκτικοί.

Το τελευταίο σφύριγμα του Κάκου βρήκε τον Παναθηναϊκό να πανηγυρίζει τη δεύτερη διαδοχική νίκη μετά το «στραπάτσο» της Λιβαδειάς αλλά και τον Πορτογάλο τεχνικό να προβληματίζεται για το γεγονός ότι ο Σιμάο θα πρέπει να χάσει τα δύο από τα επόμενα τέσσερα παιχνίδια λόγω καρτών. Οσο για τον Εργοτέλη, μάλλον δε θα μπορούσε να ελπίζει σε κάτι καλύτερο με τόσες σημαντικές απουσίες (Λεάλ, Ολίσε) και με τους περισσότερους παίκτες σε κακή μέρα.
 
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων
:

Εργοτέλης (Καραγεωργίου):
Πίρσον, Σαρρής, Χίμπλινγκερ, Σασιασβίλι, Τζούνιορ (64’ Κυριακίδης), Φραγκουλάκης, Κατσικοκέρης (80’ Τζανακάκης), Μπέτο, Δάρλας, Καρέλης (85’ Ευαγγέλου.

Στον πάγκο: Καβουσάκης, Χαντι, Ρέντζας, Γιοβάνοβιτς.

Παναθηναϊκός (Φερέιρα):
Καρνέζης, Μαρίνος, Σαριέγκι, Σπυρόπουλος, Μπιέρσμιρ, Σιμάο, Βιτόλο, Κατσουράνης (46’ Μαυρίας), Χριστοδουλόπουλος, Τοτσέ (76’ Πετρόπουλος), Κλέιτον (70’ Καραγκούνης).

Στον πάγκο: Καπίνο, Βύντρα, Ιωαννίδης, Σεϊταρίδης.

Διαιτητής: Κάκος (Κέρκυρας). Βοηθοί: Γούκος (Ηπείρου), Σωτηρόπουλος (Αχαΐας).

exedrasports.gr

                                     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...