Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2012

Βαλβέρδε: «Με συγκέντρωση και κόσμο για τη νίκη επί της ΑΕΚ»

Συγκεντρωμένους στο στόχο της νίκης θέλει τους παίκτες του Ολυμπιακού ο Ερνέστο Βαλβέρδε όπως τόνισε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου ενόψει του ντέρμπι με την ΑΕΚ. Ο Βάσκος τεχνικός δήλωσε πως δεν πρέπει να παρασύρει κανέναν το περσινό 6-0 επί της Ενωσης καθώς «κάθε αγώνας είναι διαφορετικός».

«Το αυριανό (10/2) παιχνίδι είναι πάρα πολύ δύσκολο. Χρειάζεται να δείξουμε ιδιαίτερη προσοχή για να πετύχουμε τον στόχο μας που δεν είναι άλλος από τη νίκη. Μπορεί στον αντίστοιχο περσινό αγώνα να κερδίσαμε με 6-0 και την περασμένη εβδομάδα να κερδίσαμε τον ΠΑΟΚ, όμως αυτό δεν σημαίνει τίποτε γιατί ο κάθε αγώνας είναι διαφορετικός.

Αύριο, πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι μας σε όλη την διάρκεια του αγώνα και προσηλωμένοι στον στόχο μας, ενώ περιμένουμε, όπως πάντα, από τους φιλάθλους μας να μας σπρώξουν προς τη νίκη με τη συμπαράστασή τους και την ατμόσφαιρα που θα δημιουργήσουν στο Καραϊσκάκη».

Με Τζεμπούρ και «Κάνιο»

Ευχάριστα ήταν τα νέα για τους Αριέλ Ιμπαγάσα και Ράφικ Τζεμπούρ την Πέμπτη (9/2) καθώς αμφότεροι προπονήθηκαν κανονικά και τέθηκαν στη διάθεση του Βαλβέρδε για το ματς με την ΑΕΚ.

Αναλυτικά η 18μελής αποστολή: Μέγιερι, Κάρολ, Μοδέστο, Μανιάτης, Α. Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Μαρκάνο, Χολέβας, Φουστέρ, Τοροσίδης, Ορμπάιθ, Μακούν, Ιμπαγάσα, Αμπντούν, Καζίμ Ρίτσαρντς, Πάντελιτς, Μιραλάς, Τζιμπούρ.

Εκτός αποστολής έμειναν οι Ντιόγκο (για ακόμα μία φορά), Φέισα, Παπάζογλου, Ποτουρίδης, Φέτφατζίδης, Μόνχε και Δασκαλάκης. Αυτοί θα προπονηθούν το πρωί της Παρασκευής (στις 10:30).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...