Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2012

ΑΕΚ: Με Μανωλά και Μάκο παρόντες στη μάχη του «Γ. Καραϊσκάκης»

«Ας τα αφήσουμε όλα για μια μέρα και ας τα δώσουμε όλα απέναντι στον Ολυμπιακό'», είναι το σύνθημα στα αποδυτήρια της ΑΕΚ λίγες ώρες πριν από το αυριανό (Παρασκευή 10/2, 21.00, Nova 1) ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης» για την 21η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Το ενθαρρυντικό για τον προπονητή της Ενωσης κ. Νίκο Κωστένογλου είναι ότι θα έχει στη διάθεσή του τους Κώστα Μανωλά και Γρηγόρη Μάκο, οι οποίοι αφού κατάφεραν να βγάλουν τη σημερινή (9/2) προπόνηση, δεν αποκλείεται να ξεκινήσουν στη βασική ενδεκάδα του ντέρμπι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κ. Κωστένογλου θα έχει μαζί του 22 ποδοσφαιριστές, οι οποίοι θα είναι οι εξής: Αραμπατζής, Κωνσταντόπουλος, Μοσχονάς, Καφές, Κοντοές, Χέλγκασον, Μανωλάς, Δέλλας, Γκερέιρο, Μπέλεκ, Λεονάρντο, Χοσέ Κάρλος, Σιαλμάς, Τσίτας, Ρίκκα, Μάκος, Καράμπελας, Αργυρίου, Βάργκας, Λυμπερόπουλος, Κλωναρίδης, Φούντας.

Εν τω μεταξύ, ο Παναγιώτης Λαγός έκανε πρόγραμμα φυσιοθεραπείας, οι Νίκος Γεωργέας, Νίκος Εγγλέζου και Μαυρουδής Μπουγαΐδης ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, ενώ ο Έιντουρ Γκούντγιονσεν συνέχισε τις ασκήσεις ενδυνάμωσης.

Μιλώντας σε εκπομπή της «Nova» για την αναμέτρηση της Παρασκευής ο Δημήτρης Σιαλμάς ονειρεύτηκε να σκοράρει κατά των Ερυθρόλευκων: «Σίγουρα είναι διαφορετικό να σκοράρεις σε ένα ντέρμπι και το θέλω πολύ ειδικά κόντρα στον Ολυμπιακό. Ο κόσμος μπορεί να λέει ό, τι θέλει, αλλά σίγουρα όταν υπάρχει ένα ντέρμπι είναι κάτι το διαφορετικό. Ολα τα αποτελέσματα είναι πιθανά. Δεν ξέρω αν φέτος θα πάρουμε ρεβάνς για το περυσινό αποτέλεσμα, αλλά σίγουρα θα δώσουμε το 100%».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...