Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2012

Βαλβέρδε: Έχει δρόμο το πρωτάθλημα

Ικανοποιημένος από τη νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ και τη μείωση της διαφοράς από τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό εμφανίστηκε ο Ερνέστο Βαλβέρδε.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού ξεκαθάρισε πως το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμα και πως πολλά μπορούν να συμβούν, επέστησε όμως την προσοχή στους ποδοσφαιριστές του και τόνισε πως θα πρέπει να συνεχίσουν να αποδίδουν όπως απέναντι στον «δικέφαλο» του Βορρά.

«Πάντα λέγαμε πως για το πρωτάθλημα μένει πολύς δρόμος ακόμη και μπορεί να συμβούν πολλά πράγματα. Απ' αυτή τη στιγμή και μετά απομένουν δέκα παιχνίδια. Πρέπει να είμαστε πάντα προσεκτικοί. Δεν μας μένουν περιθώρια για άλλο λάθος. Πρέπει να μπαίνουμε στους αγώνες όπως μπήκαμε με τον ΠΑΟΚ», τόνισε με δηλώσεις του στην τηλεόραση της Nova.
«Ήμασταν πάρα πολύ καλά προετοιμασμένοι ψυχολογικά και θέλαμε πολύ αυτό το παιχνίδι μετά την ήττα του Παναθηναϊκού. Και έχουμε φθάσει στους δύο βαθμούς τη διαφορά. Όμως ακόμη απομένει δρόμος. Και πρέπει να συνεχίσουμε πολύ προσεκτικά», πρόσθεσε.
Για το ντέρμπι με την ΑΕΚ την Κυριακή είπε: «Δεν ξέρω τι είδους ομάδα θ' αντιμετωπίσουμε. Δεν ξέρω με τι ψυχολογία θα έρθει η ΑΕΚ και τι είναι αυτό που θα θέλει η ΑΕΚ όταν θα έρθει. Όμως, στην πραγματικότητα δεν πρέπει να μας απασχολεί και πάρα πολύ αυτό. Γιατί αυτό που πρέπει να μας απασχολεί είναι το τι κάνουμε εμείς. Εμείς πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι. Πρέπει να συνειδητοποιήσουμε πως θέλουμε πολύ να κερδίσουμε. Κι όπως η ΑΕΚ ήταν δυνατή στο δικό της γήπεδο, έτσι θα είμαστε εμείς πολύ δυνατοί στην έδρα μας».
Τέλος, ζήτησε ηρεμία από τους φιλάθλους του Ολυμπιακού και να μην βιάζονται να κρίνουν από ένα αποτέλεσμα.
«Σε όλα τα μέρη του κόσμου συμβαίνει το ίδιο. Ακόμη και στην Ισπανία συμβαίνει αυτό. Απλά εδώ είναι λίγο πιο υπερβολικά τα πράγματα. Να πηγαίνεις απ' το ένα άκρο στο άλλο ανάλογα με το αποτέλεσμα. Πιστεύω πως τα πράγματα στο ποδόσφαιρο έχουν να κάνουν και με την τύχη. Μπορεί σε μία φάση να έχεις τύχη και να βάλεις το γκολ και σε μία άλλη να το χάσεις. Αυτό όμως δεν μπορεί να μετατρέψει έναν ποδοσφαιριστή σε κάποιον που θα λατρεύεις ή σε κάποιον που θα θέλεις να σκοτώσεις, που μισείς. Πρέπει να είμαστε λίγο πιο ήρεμοι με αυτό».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...