Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2012

VIDEO: Εργοτέλης- ΟΦΗ 0-1

Την πέμπτη του συνεχόμενη νίκη και δεύτερη φετινή επί του Εργοτέλη πανηγύρισε ο ΟΦΗ. Ο Φώτης Παπουλής με το γκολ του στο 9' έκρινε το ντέρμπι της Κρήτης. Αποβλήθηκε στο 92' ο Κουτσιανικούλης.
Το ντέρμπι της Κρήτης είχε ένταση, πάθος, πολλές κίτρινες κάρτας, μία κόκκινη και μεγάλο θριαμβευτή τον ΟΦΗ.

Οι παίκτες του Νίκου Αναστόπουλου επιβεβαίωσαν την εξαιρετική κατάσταση που βρίσκονται, πήραν ένα ακόμη τρίποντο και ανέβηκαν στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας, μόλις δύο βαθμούς πίσω από την ΑΕΚ.

Το ματς ξεκίνησε ιδανικά για τους φιλοξενούμενους αφού ο Φώτης Παπουλής εκμεταλλεύτηκε την κακή αντίδραση της άμυνας του Εργοτέλη και με αριστερό σουτ νίκησε τον Πίρσον.

Από εκεί και μετά οι γηπεδούχοι προσπάθησαν για την ισοφάριση αλλά ο Βεζυρίδης είπε "όχι" σε όλες τις περιπτώσεις. Η μεγαλύτερη ευκαιρία για τον Εργοτέλη ήταν αυτή στο 23' όταν ο Κουτσιανικούλης νικήθηκε στο τετ α τετ από τον έμπειρο τερματοφύλακα του ΟΦΗ.

Οι παίκτες του Αναστόπουλου θα μπορούσαν να είχαν τελειώσει στο 71' το ματς αλλά ο Σίσιτς (ο σκόρερ του αγώνα του πρώτου γύρου) από πολύ κοντά δεν μπόρεσε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.

Στις καθυστερήσεις ο Κουτσιανικούλης είδε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα για διαμαρτυρία και όλος ο πάγκος του Εργοτέλη μπήκε στον αγωνιστικό χώρο. Το ματς ολοκληρώθηκε με τον ΟΦΗ να πανηγυρίζει τη νίκη που τον φέρνει μόνο του στην πέμπτη θέση.

Εργοτέλης (Νίκος Καραγεωργίου): Πίρσον, Δάρλας (83' Χαλκιαδάκης), Γιοβάνοβιτς, Σαρρής, Γιαλούσης, Φραγκουλάκης, Ολίσε (70' Μπέτο), Κυριακίδης (61' Κατσικοκέρης), Κουτσιανικούλης, Λεάλ, Μπούντιμιρ.

ΟΦΗ (Νίκος Αναστόπουλος): Βεζυρίδης, Βάντο, Ταυλαρίδης, Γεωργίου, Μπούρμπος, Κάλαϊτζιτς, Βερόν (62' Γαλανόπουλος), Ζόρντι Λόπεθ, Σίσιτς, Παπουλής (86' Πίτσος), Καμπάνταης (72' Χόρχε Λόπες).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...