Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2014

ΜΠΑΣΚΕΤ Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Μηδενίστηκε ο Παναθηναϊκός

Οι διαιτητές δεν δέχτηκαν τους ισχυρισμούς των υπευθύνων της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του Παναθηναϊκού και κατοχύρωσαν το παιχνίδι υπέρ της Αναγέννησης Νέου Ρυσίου. Προσφεύγει στην ΕΟΚ ο Ερασιτέχνης για τη διεξαγωγή του ματς.


Οι υπεύθυνοι της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του Παναθηναϊκού δήλωσαν εγκαίρως την κλοπή των δελτίων των αθλητριών από το πούλμαν που τους μετέφερε και μετά τον έλεγχο της Αστυνομίας, παρέλαβαν το σχετικό έγγραφο που κατέγραφε το συμβάν.


Μάλιστα, προκειμένου να κατοχυρωθούν νομικά ενώπιον της αρμόδιας αρχής το παρέδωσαν στους διαιτητές του αγώνα πρωταθλήματος με την Αναγέννηση Ρυσίου ώστε να καλυφθούν για την αδυναμία τους να προσκομίσουν τα δελτία των αθλητριών και τα υπόλοιπα δικαιολογητικά.

Ωστόσο, οι διαιτητές της αναμέτρησης τόνισαν ότι είναι αναρμόδιοι να αποδεχτούν τα αποδεικτικά του Παναθηναϊκού και επικαλούμενοι τους κανονισμούς, έκλεισαν το φύλλο αγώνα υπέρ των γηπεδούχων και μηδένισαν τις πράσινες με ήττα 20-0.

Πλέον, η υπόθεση θα κριθεί στα πειθαρχικά όργανα της ΕΟΚ, στα οποία θα προσφύγει ο Παναθηναϊκός, θα καταθέσει τα έγγραφα που θα τεκμηριώσουν την αδυναμία προσκόμισης των δελτίων και θα διεκδικήσει την κανονική διεξαγωγή του ματς με την Αναγέννηση Νέου Ρυσίου.

Πάντως, εφόσον δεν δικαιωθεί και η προσφυγή του θα απορριφθεί, ουσιαστικά ο Παναθηναϊκός θα μείνει πολύ πίσω στη βαθμολογία της Α1 Γυναικών και θα αγωνιστεί στα πλέι οφ με μειονέκτημα έδρας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού:

"Σήμερα (2/2/14) κατά την αναχώρηση της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του Παναθηναϊκού για το κλειστό του Ν. Ρυσίου, όπου είχε προγραμματιστεί η αναμέτρηση με την ομώνυμη ομάδα διαπιστώθηκε παραβίαση του πούλμαν της ομάδας (φωτό) και κλοπή τόσο των δελτίων των αθλητριών μας, όσο και του φορητού ηλεκτρονικού υπολογιστή και άλλων λοιπών αντικειμένων.
Αμέσως οι αρμόδιοι της ομάδας αλλά και ο πρόεδρος, Ηλίας Μιχαλαριάς, ο οποίος είχε ανέβει με την αποστολή για τον εν λόγω αγώνα έσπευσαν να γνωστοποιήσουν την κλοπή τόσο στις Αρμόδιες Αρχές της συμπρωτεύουσας όσο και στην Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης.
Η αστυνομία κινητοποιήθηκε άμεσα και μαζί με τη σήμανση προέβη σε ενδελεχή έλεγχο του πούλμαν, όπου εξακριβώθηκε η παραβίαση ενώ προχώρησε σε όλες τις διαδικασίες για την εξεύρεση αποτυπωμάτων και άλλων στοιχείων.
Παράλληλα στο κλειστό του Ν. Ρυσίου, οι υπεύθυνοι του τμήματος ζήτησαν από το διαιτητή της αναμέτρησης να πραγματοποιηθεί το παιχνίδι με υπεύθυνη δήλωσή τους, όμως ο άρχοντας του αγώνα το αρνήθηκε. Ο Παναθηναϊκός Α.Ο διαβεβαιώνει το φίλαθλο κόσμο του Συλλόγου ότι θα προβεί σε όλες τις απαραίτητες νομικές ενέργειες προκειμένου η αναμέτρηση με την Αναγέννηση Ν. Ρυσίου να διεξαχθεί κανονικά".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...