Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2014

Ιταλία: Ισοπαλία χωρίς κόστος για τη Γιουβέντους

Ισόπαλη με σκορ 2-2 αναδείχθηκε η Γιουβέντους με τη Βερόνα, ωστόσο, το «δώρο» αυτό δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί η Ρόμα, η οποία έμεινε στο 0-0 με τη Λάτσιο στο μεγάλο ντέρμπι της 23ης αγωνιστικής της Serie A.


Με το Βασίλη Τοροσίδη βασικό σε όλο το ματς η Ρόμα δεν κατάφερε να περάσει το εμπόδιο της Λάτσιο στο «Ολίμπικο» κι έτσι η διαφορά από την πρωτοπόρο Γιουβέντους έμεινε στους 9 βαθμούς.
Η «μεγάλη κυρία», αν και προηγήθηκε με 2-0 εκτός έδρας της Βερόνα με τα γκολ του Τέβες στο 4΄και 21΄, φάνηκε να «επαναπαύεται» και το «πλήρωσε». Ο Λούκα Τόνι στο 52΄ μείωσε σε 1-2 και στις καθυστερήσεις ο Ταλέμπ διαμόρφωσε το τελικό 2-2. Βασικός σε όλο το 90λεπτο με την φανέλα των γηπεδούχων ήταν ο Βαγγέλης Μόρας.

Ισόπαλο χωρίς τέρματα έληξε το παιχνίδι, ανάμεσα στην Πάρμα και στην ουραγό Κατάνια, ενώ Τζένοα και Σαμπντόρια επικράτησαν με το ίδιο σκορ (1-0) των Λιβόρνο και Κάλιαρι αντίστοιχα.

Νίκη με μεγάλη βαθμολογική σημασία, στη μάχη που δίνει για την αποφυγή του υποβιβασμού πέτυχε η Μπολόνια επί της Τορίνο με 2-1. Πρωταγωνιστής για τους «ροσομπλού» ήταν ο Κριστάλντο, ο οποίος στο 11΄ και 24΄ πέτυχε και τα δύο γκολ των φιλοξενούμενων. Ο Ιμόμπιλε στο 5΄ είχε δώσει το προβάδισμα στη «γκρανάτα».

Αλλα αποτελέσματα: Κιβόρνο-Τζένοα 0-1, Πάρμα-Κατάνια 0-0, Σαμπντόρια-Κάλιαρι 1-0, Τορίνο-Μπολώνια 1-2. 

Η βαθμολογία: Γιουβέντους 60, Ρόμα 51, Νάπολι 47, Φιορεντίνα 44.   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...