Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2014

Ο Αναστασίου πήρε Πράνιτς στην αποστολή για τον ΠΑΟΚ

Παρά το γεγονός ότι οι πιθανότητες να συμπεριληφθεί στην αποστολή δεν ήταν με το μέρος του, τελικά, ο Ντάνιελ Πράνιτς, έστω και ανέτοιμος, θα είναι στη διάθεση του Γιάννη Αναστασίου για το ματς της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο. Αντίθετα, έμειναν εκτός αποστολής, οι Μέντες και Μπαϊράμι. 


Αν και έχασε μεγάλο μέρος των προπονήσεων της προηγούμενης εβδομάδας, αν και ο ίδιος δήλωσε ότι δεν είναι ακόμα έτοιμος να αγωνιστεί, τελικά ο Πράνιτς επιλέχθηκε για την αποστολή κόντρα στον «Δικέφαλο». 


Συγκεκριμένα, ο κροάτης χαφ προπονήθηκε κανονικά το Σάββατο όπως και ο Μπαϊράμι, ο οποίος όμως αποκλείστηκε από την αποστολή.

Ο Ντέιβιντ Μέντες έμεινε εκτός αποστολής, αφού έκανε για μια ακόμα ημέρα ατομικό πρόγραμμα, όπως επίσης ο Μλάντεν Πέτριτς που ακόμα δεν είναι στο επιθυμητό επίπεδο ετοιμότητας.
 
Η αποστολή: Κοτσόλης, Καπίνο, Ταμπάκης, Μαρινάκης, Σπυρόπουλος, Νάνο, Κουτρουμπής, Χουχούμης, Σίλντενφελντ, Τριανταφυλλόπουλος, Ρισβάνης, Αμπεΐντ, Ζέκα, Ατζαγκούν, Λαγός, Πράνιτς, Ντίνας, Κλωναρίδης, Καρέλης και Μπεργκ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...