Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2014

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μηνύει τον ΣΚΑΪ

Τα τύμπανα του πολέμου ηχούν ξανά στον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό, μετά από μία περίοδο ηρεμίας και ειρήνης στα διοικητικά και μετοχικά θέματα της ομάδας.

Το ρεπορτάζ που έπαιξε στην τηλεοπτική εκπομπή "Δίκη" στο ΣΚΑΪ, ιδιοκτησίας του Γιάννη Αλαφούζου και αναφέρθηκε στη δικαστική υπόθεση που έχει στις 13/11/2014 ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, κατηγορούμενος για απειλές και υβριστικές εκφράσεις σε βάρος των διαιτητών, προκάλεσε την οργισμένη αντίδραση του μεγαλομετόχου της ΚΑΕ.


Όπως αποκάλυψε μέσο ενημέρωσης το οποίο ανήκει στον Δημήτρη Γιαννακόπουλος, αυτός θα προχωρήσει σε μηνύσεις και αγωγές σε βάρος του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ, αλλά και όσων είναι υπεύθυνοι για το πρόγραμμα του.

Μάλιστα, το άρθρο που αναφέρεται στις προθέσεις του αφεντικού του "Εξάστερου", φιλοξενεί άκρως καυστικά σχόλια για τον πρόεδρο της ΠΑΕ και της Παναθηναϊκής Συμμαχίας...

"Μήπως αυτή η αήθης επίθεση έρχεται ως… απάντηση στην πρόσφατη εξαγγελία του Δ. Γιαννακόπουλου για προσφορά βοηθείας, από το καλοκαίρι, στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός;", τονίζεται χαρακτηριστικά.

 contra.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...