Παρασκευή 21 Μαΐου 2010

Νέα διοίκηση μέχρι τις 10 Ιουνίου στην ΚΑΕ Αρης που επιθυμεί επιστροφή του Γκάλη

Την απόφαση της διεύρυνσης του διοικητικού σχήματος της ΚΑΕ Αρης, δίχως να προσδιοριστεί η σύνθεση αυτού, κάτι που όπως επισημάνθηκε θα γίνει ως τις 10 Ιουνίου, έλαβαν το βράδυ της Πέμπτης οι μέτοχοι της εταιρείας σε άτυπη γενική συνέλευση.

Σαφής πρόθεση των «κιτρίνων» είναι η επιστροφή του Νίκου Γκάλη στα δρώμενα της ομάδας.

Η διαδικασία φιλοξενήθηκε στα γραφεία της ΚΑΕ στο «Αλεξάνδρειο» και στη διάρκεια της δόθηκε ακόμη η εξουσιοδότηση στους νυν διοικούντες να προχωρήσουν στο θέμα του προπονητή της ομάδας, διευκρινίστηκε από τους Θανάση Τζεβελέκη, Δημήτρη Παπαϊωάννου πως δεν επιθυμούν να είναι στο νέο διοικητικό σχήμα, αλλά και πως θα καταβληθεί προσπάθεια να δημιουργηθούν συνθήκες για την επάνοδο στον Αρη του Νίκου Γκάλη.

Με την ολοκλήρωση της συνέλευσης οι «κίτρινοι» εξέδωσαν ανακοίνωση στην οποία αναφέρονται τα ακόλουθα:

«Κατά τη σημερινή άτυπη γενική συνέλευση της ΚΑΕ Αρης αποφασίστηκαν ομόφωνα τα εξής:

» 1. Η άμεση διεύρυνση της εταιρίας 'ΣΑΡΙΣΑ' με τη συμμετοχή μελών της ΓΕΝΕΣΙΣ Α.Ε.. 2. Το υφιστάμενο τριμελές διοικητικό συμβούλιο θα ενισχυθεί με νέα μέλη που θα προέρχονται από τη διευρυμένη 'ΣΑΡΙΣΑ'.

» 3. Προτεραιότητα του νέου ενωτικού διοικητικού σχήματος, το οποίο θα προσδιοριστεί το επόμενο διάστημα, είναι η διαμόρφωση των κατάλληλων συνθηκών για την άμεση επάνοδο του Νίκου Γκάλη στην ομάδα μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...