Πέμπτη 20 Μαΐου 2010

ΑΕΚ: Πουλήστε τους πρωτοκλασάτους

Οι Παππάς και Νοτιάς αποφάσισαν να πουληθούν όλοι οι πρωτοκλασάτοι της Ενωσης, ενημέρωσαν και τον Μπάγεβιτς κι εκείνος συμφώνησε. Αλλωστε ήταν εντολή της διοίκησης, η οποία δεν γινόταν να παρακαμφθεί από τη στιγμή που η ΠΑΕ αντιμετωπίζει πολλά οικονομικά προβλήματα.

Και το ερώτημα πλέον είναι πόσο πωλούνται οι «κιτρινόμαυροι». Οι πιο ακριβοί είναι οι Σκόκο και Τζιμπούρ, για τους οποίους αξιώνουν 2 εκατομμύρια ευρώ. Χθες αναπτύχθηκε έντονη φημολογία για τον Νάτσο ότι έκλεισε στον Παναθηναϊκό! Πως έγινε πρόταση και ότι ο Αδαμίδης ήρθε σε συμφωνία με τους «πράσινους», με την ΑΕΚ να παίρνει ένα ποσό κοντά στα 2 εκατομμύρια ευρώ και ενδεχομένως και κάποιον παίκτη από τους «πράσινους» (ο Μπάγεβιτς θέλει πολύ τον Μάντζιο). Ωστόσο, δεν επιβεβαιώθηκε από καμία πλευρά αυτή η φημολογία, αλλά ήταν έντονη στην πιάτσα.

Για τον Τζιμπούρ είναι δεδομένο πως στην ΑΕΚ θα κάνουν λίγο υπομονή προκειμένου να ξεκινήσει το Μουντιάλ. Και εκεί, από το πόσο καλά θα τα πάει ο Αλγερινός θα φανεί και αν θα είναι σε θέση οι «κιτρινόμαυροι» να αξιώσουν κάτι περισσότερο από 2 εκατομμύρια ευρώ από την παραχώρησή του. Με λιγότερα χρήματα, πάντως, δύσκολα θα τον δώσουν, ακόμα και αν δεν αγωνιστεί καθόλου στο Μουντιάλ.

Ακολουθεί ο Μπλάνκο, για τον οποίο αξιώνουν στην ΑΕΚ ένα ποσό κοντά στο 1,5 εκατομμύριο ευρώ. Πιστεύουν ότι ο «Ζορό» μπορεί να φέρει τέτοια προσφορά, άσχετα αν η σεζόν του δεν είναι καθόλου καλή.

Ο Μαϊστόροβιτς φεύγει και με 200.000 ευρώ. Γιατί το σημαντικότερο στην περίπτωσή του είναι να απαλλαγεί η ΠΑΕ από το συμβόλαιό του, το οποίο μαζί με την εφορία και τις παροχές (σπίτι, αυτοκίνητο, αεροπορικά εισιτήρια) στοιχίζει στη διοίκηση σχεδόν 1,1 εκατ. ευρώ τη σεζόν!

Ακόμα, υπάρχει ο Σάχα, που με 300.000 ευρώ φεύγει κι εκείνος χωρίς δεύτερη σκέψη. Ηδη έχει ενημερωθεί ο μάνατζέρ του και κάνει προσπάθειες να βρει νέο σύλλογο για τον πελάτη του. Στην ίδια μοίρα είναι και ο συμπατριώτης του, ο Αραούχο, που με 200.000 ευρώ φεύγει χωρίς δεύτερη σκέψη...
ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΡΑΖΙΩΤΗΣ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...