Πέμπτη 20 Μαΐου 2010

Το απόλυτο αφεντικό

Απόλυτο αφεντικό, ο Εκτορ Ραούλ Κούπερ έχει το ελεύθερο να αποφασίσει για το ρόστερ. Και ο Αργεντινός «κόβει» όλους τους ποδοσφαιριστές που δεν μπόρεσαν να ανταποκριθούν στις δυσκολίες της περιόδου. Με δική του παρέμβαση και χάρη στις γνωριμίες του υπήρξε ενδιαφέρον της Χετάφε, η οποία προσφέρει τεράστιο ποσό για την απόκτηση του Σέρτζιο Κόκε. Πρόταση ισπανικής ομάδας έχουν και οι Κάλβο και Χαβίτο, για τους οποίους άναψε «πράσινο φως» ο προπονητής του Αρη.

Εκτός από τους παίκτες που πρέπει να φύγουν υπάρχουν και οι εθελούσιες αποχωρήσεις. Ο Μιχάλης Σηφάκης πιστεύει ότι ο κύκλος του στον Αρη έκλεισε και θέλει να δοκιμάσει στο εξωτερικό. Οι «κίτρινοι» τον θέλουν, ωστόσο αυτός έχει πρώτη επιλογή τις ξένες ομάδες. Αν φέρει πρόταση θα τον παραχωρήσουν, γι’ αυτό και ο Εκτορ Ραούλ Κούπερ εξετάζει τις περιπτώσεις του Γκσμπούρνιγκ της Ξάνθης και του Κωνσταντόπουλου που αγωνίζεται στην Κάρντιφ.

Πάντα καλά προετοιμασμένος, έχει προχωρήσει στις μεταγραφές των παικτών που θα αντικαταστήσουν στο ρόστερ όσους θα φύγουν. Οι Λαζαρίδης από τον Αστέρα Τρίπολης και ο Τσεσνάουσκις από τον Εργοτέλη είναι παίκτες του Αρη.

Αποστολή στην Πορτογαλία

Επι πορτογαλικού εδάφους οι συζητήσεις. Το Σάββατο θα συναντηθούν στην Κοϊμπρά ο υποψήφιος προπονητής του ΠΑΟΚ Ζόρζε Κόστα με τον τεχνικό σύμβουλο του «Δικέφαλου του Βορρά», παλιό του συμπαίκτη μα πάντα καλό του φίλο, Σέρτζιο Κονσεϊσάο, για τον οποίο γίνεται το διεθνές φιλικό, τιμή από την ομάδα της γενέτειράς του. Στην Κοϊμπρά θα είναι ο τεχνικός διευθυντής Ζήσης Βρύζας. Οι τρεις ενδιαφερόμενοι θα συζητήσουν πάνω στις λεπτομέρειες της ενδεχόμενης συνεργασίας τους. Και να συμφωνήσουν δεν θα υπογραφούν συμβόλαια καθώς ο πρόεδρος της ΠΑΕ Θοδωρής Ζαγοράκης δεν θέλει να βιαστούν να κλείσουν προπονητή. Δεν κρύβει ότι είναι διστακτικός καθώς θέλει να ερευνήσουν πολύ προσεκτικά την αγορά πριν επιλέξουν τον αντικαταστάτη του Φερνάντο Σάντος. Ο οποίος είναι απόλυτα σύμφωνος με την έλευση του Ζόρζε Κόστα και μάλιστα είπε δημοσίως τα καλύτερα για τον συμπατριώτη του αν και είναι υποψήφιος να τον διαδεχθεί.

Ο ισχυρός άντρας του «Δικέφαλου του Βορρά» θέλει να καθυστερήσει τη συμφωνία με προπονητή καθώς έχει μπροστά του τη μεταγραφή του Δημήτρη Σαλπιγγίδη. Η επιστροφή του διεθνή μεσοεπιθετικού στην Τούμπα μόνο πανηγυρική δεν θα είναι καθώς οι φίλοι του ΠΑΟΚ δεν είναι απολύτως σύμφωνοι. Δεν έχουν ξεχάσει τη στάση του ποδοσφαιριστή όταν έφυγε και όπως φαίνεται δεν τον έχουν συγχωρέσει. ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΚΑΛΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...