Τρίτη 11 Μαΐου 2010

Ολυμπιακός: Κριτήριο για όλους και για όλα οι τελικοί της Α1...

Οι τελικοί του πρωταθλήματος μπάσκετ της Α1 θεωρούνται πλέον -ύστερα από την απώλεια του ευρωπαϊκού τίτλου- ως το καταλυτικό κριτήριο για "πρόσωπα και πράγματα" στον Ολυμπιακό. Και είναι πολύ πιθανό η εξέλιξη της τελικής μάχης με τον Παναθηναϊκό (εκτός κι αν γίνει κανένα... θαύμα από Μαρούσι ή Πανελλήνιο) να κρίνει πολλά. Πάρα πολλά...

Και τούτο διότι υπάρχει αρκετή δυσαρέσκεια τόσο στις τάξεις του κόσμου του Ολυμπιακού όσο και σε επίπεδο κορυφής. Όχι τόσο για την ήττα στον τελικό του φάιναλ φορ από μία εμφανώς ανώτερη ομάδα, αλλά για την εικόνα των «ερυθρολεύκων», τόσο σε αγωνιστικό όσο και σε εξωαγωνιστικό επίπεδο. Αλλά αυτό που προβληματίζει ακόμη περισσότερο είναι η απειθαρχία, αγωνιστική και μη. Αρκετοί παίκτες, με κυριότερο παράδειγμα τον Λίνας Κλέιζα, έπαιζαν περισσότερο για τον εαυτό τους και κατόπιν για την ομάδα. Και το πρόβλημα δεν σταματά στο παρκέ. Δεν έλειψαν οι στιγμές έντασης ακόμη και μεταξύ παικτών που έχουν βεβαιωμένα πολύ καλές σχέσεις (μεταξύ Μπουρούση και Βασιλόπουλου, λόγου χάρη, στη διάρκεια του τελικού), οι αντιδράσεις δυσαρέσκειας σε κάποιες εντολές του πάγκου ή σε αλλαγές, καθώς και τα ανεξήγητα νεύρα. Όλα ενδείξεις ή αποδείξεις έλλειψης ομαδικού πνεύματος.

ΟΠαναγιώτης Γιαννάκης ασφαλώς και φέρει το δικό του μερίδιο ευθύνης για την εικόνα αυτή, αλλά προς το παρόν κανείς δεν κρίνει τίποτα και κανέναν. Είπαμε, τα πάντα (και οι πάντες) θα κριθούν μετά τους τελικούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...