Τρίτη 11 Μαΐου 2010

Τελικός για τον Ολυμπιακό το ματς της Τετάρτης


Χαρακτήρα “τελικού” έχει για τον Ολυμπιακό το ματς της Τετάρτης με τον ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη, όπως είπε ο Μπάντοβιτς στους παίκτες. Ο Σέρβος προπονητής ποντάρει πολλά στην επιστροφή του Ντουντού, ενώ θα απουσιάσει ο τιμωρημένος Ζεβλάκοφ.
"Πρέπει να προετοιμαστείτε κατάλληλα αγωνιστικά και ψυχολογικά, να είστε συγκεντρωμένοι, διότι το παιχνίδι την Τετάρτη είναι τελικός για μας. Είναι ένας αγώνας που πρέπει δώσετε τα πάντα μέσα στο γήπεδο για να έρθει η νίκη" είπε χαρακτηριστικά ο 41χρονος προπονητής στους παίκτες. 
Ο Μπάντοβιτς θα χρησιμοποιήσει στο κέντρο το δίδυμο Ντουντού – Μαρέσκα, ενώ ένα δίλημμα είναι αν θα διατηρηθεί στα χαφ ο Τοροσίδης ή αν θα γυρίσει στο δεξί άκρο της άμυνας. Επίσης δεν θα δοθεί συνέχεια στο περιστατικό με τον Λούα Λούα που καθυστέρησε να κατέβει από το δωμάτιο του ξενοδοχείου στη Θεσσαλονίκη, με συνέπεια να φύγει λίγο αργότερα η αποστολή για το γήπεδο της Τούμπας.

Προπονήθηκε κανονικά ο Στολτίδης, αλλά έμεινε εκτός αποστολής, διότι κρίθηκε ανέτοιμος. Ο Ντιόγκο ακολούθησε πρόγραμμα ατομικής προπόνησης στο γήπεδο. Ο Ζαϊρί συνέχισε το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί στο γυμναστήριο και στο γήπεδο, ενώ ο Ντάτολο έκανε θεραπεία. 


Οι 19 παίκτες που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή για τον αγώνα της Τετάρτης (16:45): Νικοπολίδης, Πάρντο, Γκαλίτσιος, Πάντος, Τοροσίδης, Λεονάρντο, Ρ. Μπράβο, Α. Παπαδόπουλος, Κ. Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Ντουντού, Όσκαρ, Λεντέσμα, Γ. Παπαδόπουλος, Μαρέσκα, Βαλεριάνος, Μήτρογλου, Ντάρμπισιρ, Λούα Λούα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...