Σάββατο 8 Μαΐου 2010

Δεύτερος ο ΑΠΟΕΛ με επεισοδιακό φινάλε, νίκης της Ομόνοιας επί της Ανόρθωσης


Επεισοδιακό ήταν το φινάλε στα πλέι οφ του κυπριακού πρωταθλήματος. Η Ομόνοια επικράτησε με 4-2 της Ανόρθωσης στο πλαίσιο της 6ης και τελευταίας αγωνιστικής, σε ένα παιχνίδι που διακόπηκε για περισσότερο από μισή ώρα, λόγω ρίψης αντικειμένων των οπαδών των δύο ομάδων. Ο ΑΠΟΕΛ εκμεταλλεύθηκε με τον καλύτερο τρόπο την ήττα της «κυρίας» και σε συνδυασμό με τη νίκη του με 3-2 επί του Απόλλωνα Λεμεσού, τερμάτισε στη 2η θέση.
Ανόρθωση - Ομόνοια 2-4
Σκηνές ντροπής εκτυλίχθηκαν στο Αντώνης Παπαδόπουλος, με την αναμέτρηση ανάμεσα στην Ανόρθωση και την Ομόνοια να περνά σε δεύτερη μοίρα. Οπαδοί και των δύο ομάδων πέταξαν αντικείμενα στον αγωνιστικό χώρο, με τον διαιτητή της αναμέτρησης, Παμπορίδη, να διακόπτει τον αγώνα στο 71'.
Με την επανέναρξη, όμως, του παιχνιδιού ο Παμπορίδης αναγκάστηκε να διακόψει ξανά τον αγώνα λόγω ρίψης καπνογόνων έξω από το γήπεδο, τα οποία εμπόδισαν την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα. Ρέφερι και παίκτες πήραν τον δρόμο για τα αποδυτήρια, καθώς η ατμόσφαιρα ήταν αποπνικτική, ενώ η αναμέτρηση ξεκίνησε εκ νέου ύστερα από σχεδόν μισή ώρα.
Στο αγωνιστικό κομμάτι, αν και η Ανόρθωση ήταν αυτή που άνοιξε το σκορ, η Ομόνοια κατάφερε να πετύχει την ανατροπή και να πάρει το τρίποντο, ρίχνοντας την κυρία στην 3η θέση. Ο Καφού άνοιξε το σκορ στο 13ο λεπτό, αλλά πριν την ανάπαυλα του ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 38’ ο Ρενχίφο έφερε το παιχνίδι στα ίσια. Ο Σεϊρού έβαλε ξανά τους γηπεδούχους μπροστά στο σκορ στο 47', αλλά το προβάδισμα δεν κράτησε για πολύ, καθώς στο 67ο λεπτό ο Λεάντρο έκανε το 2-2.
Μετά τη διακοπή, οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και με δύο γκολ των Κατσή στο 105' και του Ζουράφσκι στο 107' έγραψαν το τελικό 4-2.
ΑΠΟΕΛ – Απόλλων Λεμεσού 3-2 
Με τον καλύτερο τρόπο εκμεταλλεύθηκε την ήττα της Ανόρθωσης ο ΑΠΟΕΛ, που επικράτησε με 3-2 του Απόλλωνα και σκαρφάλωσε στη 2η θέση. Ο Χαραλαμπίδης άνοιξε το σκορ στο 11ο λεπτό από τα 11 βήματα και στο 58ο ο Παουλίστα έκανε το 2-0. Ο Αβραάμ με δύο προσωπικά τέρματα, στο 61' και στο 76' ισοφάρισε σε 2-2, αλλά ο Χαραλαμπίδης στο 72' έγραψε το τελικό 3-2.
Τα αποτελέσματα της 6ης αγωνιστικής των πλέι-οφ
ΑΠΟΕΛ – Απόλλων Λεμεσού 3-2 (11' πεν., 72' Χαραλαμπίδης, 58' Παουλίστα – 61', 76' Αβραάμ)
Ανόρθωση – Ομόνοια 2-4 (13' Καφού, 47' Σεϊρού – 38' Ρενχίφο, 67' Λεάντρο, 90'+ Κατσής, 90'+ Ζουράφσκι)
«Τεσσάρα» ο Ερμής
Με νίκη ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στα πλέι άουτ ο Ερμής, που επικράτησε με 4-1 της Δόξας στην τελευταία αγωνιστική. Πρωταγωνιστής του αγώνα ήταν ο Ζοεάνο, που πέτυχε χατ-τρικ, και ο Βαϊσχάιμερ σημείωσε το τέταρτο γκολ για τον Ερμή, ενώ ο Ρομά έκανε το 4-1. Χωρίς νικητή το δεύτερο παιχνίδι, όπου ο ήδη υποβιβασμένος Αρης και η ΑΕ Πάφος αναδείχθηκαν ισόπαλοι 2-2.
Τα αποτελέσματα της 6ης αγωνιστικής των πλέι άουτ
Δόξα Κατωκοπιάς – Ερμής Αραδίππου 1-4 (82' Ρομά – 1', 10', 90' πεν Ζοεάνο, 89' Βαϊσχάιμερ)
Αρης Λεμεσού – ΑΕ Πάφος 2-2 (60', 88' πεν. Στογιάνοβιτς – 39', 42' Δημοσθένους)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...