Τετάρτη 19 Μαΐου 2010

Μυρίζει... μπαρούτι στο ΟΑΚΑ

Μυρίζει… μπαρούτι στο αυριανό ντέρμπι ΑΕΚ-Ολυμπιακού (21.15, Nova) στο ΟΑΚΑ για την 6η και τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ. Οπαδοί της «Ένωσης» που πρόσκεινται στην «Ορίτζιναλ», πρόκειται να προσδώσουν στο παιχνίδι χαρακτήρα συλλαλητηρίου κατά του Ντούσαν Μπάγεβιτς και της διοίκησης που αποφάσισε την παραμονή του.

Ο αρχηγός της «Ορίτζιναλ» Δημήτρης Χατζηχρήστος με δηλώσεις που έκανε στο ραδιοφωνικό σταθμό NOVA ΣΠΟΡ FM, χαρακτήρισε άχρηστο τον προπονητή της ΑΕΚ και τόνισε ότι ο ίδιος δεν μπορεί να φιμώσει τον κόσμο που είναι εναντίον της παραμονής του 62χρονου προπονητή στον πάγκο.

Μεταξύ άλλων ασκεί κριτική στη διοίκηση, λέγοντας ότι θα έπρεπε εξ αρχής να πάρει θέση όσον αφορά την παραμονή του Μπάγεβιτς και όχι να έλεγε ότι θα κρινόταν από τα αποτελέσματα. Στη συνέχεια πρόσθεσε ότι η απόφαση για την μη αποπομπή του Σερβοέλληνα τεχνικού, πάρθηκε ύστερα από πιέσεις που ασκήθηκαν στους διοικούντες το σύλλογο, από μερίδα οπαδών και δημοσιεύματα του Τύπου.


Σύνθημα νίκης από Μπάγεβιτς

Όσον αφορά το αγωνιστικό μέρος του ματς, η ΑΕΚ καλείται να νικήσει τον Ολυμπιακό ώστε να τερματίσει στη δεύτερη θέση της ειδικής βαθμολογίας των πλέι οφ (3η στο πρωτάθλημα), να αποφύγει να δώσει προκριματικά παιχνίδια τον Ιούλιο και να πάρει το «καλό» εισιτήριο για το Γιουρόπα Λιγκ. Σε αυτήν την περίπτωση θα αγωνιστεί μόνον σε έναν προκριματικό γύρο (όπως πέρυσι με την Βασλούι) στις 19 και 26 Αυγούστου, για να εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στους ομίλους της δεύτερης τη τάξη ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς έδωσε σύνθημα νίκης στην τελευταία προπόνηση και θα παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα, δεδομένων των απουσιών των Τζιμπούρ, Αραούχο, Μαϊστόροβιτς, Μάκου και Χέρσι. Ο 62χρονος προπονητής προσανατολίζεται να χρησιμοποιήσει τους: Σάχα, Γεωργέα, Μανωλά, Γάχιτς, Λαγό, Καφέ, Γκέντσογλου, Μαντούκα, Σκόκο, Νέμεθ, Μπλάνκο. Την αποστολή συμπληρώνουν οι: Αραμπατζής, Κουτρομάνος Ζεράλδο, Αλεξόπουλος, Καραμπελας, Γιάχαγια, Ρίκκα, Λεοναρντο, Γκερέιρο, Ταχτσίδης και Φροξυλιάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...