Τετάρτη 19 Μαΐου 2010

Αποδεκατισμένος ο Ολυμπιακός κόντρα στην ΑΕΚ


Αποδεκατισμένος θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός στο ντέρμπι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ (21.15, Nova), καθώς ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς δεν υπολογίζει 13 παίκτες. Το παιχνίδι παρουσιάζει βαθμολογικό ενδιαφέρον για τους «ερυθρόλευκους», καθώς χρειάζονται το βαθμό της ισοπαλίας για να τερματίσουν στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας των πλέι οφ και να πάρουν το «καλό» εισιτήριο για το Γιουρόπα Λιγκ.

Αυτό σημαίνει ότι θα δώσουν μόνον έναν προκριματικό γύρο τον Αύγουστο για να διεκδικήσουν την είσοδό τους στους ομίλους τους Γιουρόπα Λιγκ. Σε αντίθετη περίπτωση θα αναγκαστούν να συμμετάσχουν σε δύο προκριματικούς γύρους μέσα στο κατακαλόκαιρο.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού δεν υπολογίζει τους τιμωρημένους Λούα Λούα, Μέλμπεργκ, Μαρέσκα, Ζεβλάκοφ, Ντούντου και Ντάρμπισαϊρ, καθώς και τους τραυματίες Νικοπολίδη, Τοροσίδη, Ζαϊρί, Ντάτολο και Λεονάρντο. Επίσης απών θα είναι ο Ντιόγο, ο οποίος αποθεραπεύτηκε αλλά δεν βρίσκεται σε υψηλό βαθμό ετοιμότητας και ο Κόβατς που νοιώθει ενοχλήσεις στη μέση.

Ο Μπάντοβιτς συμπεριέλαβε στην αποστολή και αρκετούς νεαρούς παίκτες. Η 18αδα αποτελείται από τους εξής: Πάρντο, Πάντος, Α. Παπαδόπουλος, Κ. Παπαδόπουλος, Μπράβο, Λεντέσμα, Στολτίδης, Γ. Παπαδόπουλος, Γκαλίτσιος, Όσκαρ Μήτρογλου (ενδεκάδα), Παναγόπουλος, Ντομί, Βαλεριάνος, Βασιλόγιαννης, Φετφατζίδης, Σταμογιάννος, Κοτσαρίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...