Παρασκευή 7 Μαΐου 2010

Δύο φορές έφερε «εξάρες» ο Παναθηναϊκός με χατ-τρικ του Ρουκάβινα

Με μια... ντουζίνα γκολ (12-0) φιλοδώρησε ο Παναθηναϊκός την μεικτή ομάδα Αφρικανών ποδοσφαιριστών, την οποία αντιμετώπισε την Παρασκευή σε φιλικό αγώνα 80 λεπτών που έγινε στις εγκαταστάσεις της Παιανίας.

Οι «πράσινοι» είχαν σε μεγάλη μέρα τους Αντε Ρουκάβινα, Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο και Σεμπάστιαν Λέτο. Ο Κροάτης πέτυχε χατ-τρικ, ενώ ο Έλληνας μεσοεπιθετικός και ο Αργεντίνος εξτρέμ πέτυχαν από δύο γκολ. Σαριέγκι, Κλέϊτον, Γκάμπριελ, Φέτσης και Σταμπολζίεφ σκόραραν από μία φορά.
Στο φιλικό, πήρε μέρος και ο Χρήστος Μελίσσης, που επέστρεψε στον Παναθηναϊκό από την Λάρισα, προκειμένου να τον τσεκάρει ο Νίκος Νιόπλιας. Αντίθετα η Καβάλα δεν έδωσε άδεια για τους Σιόντη, Λεοντίου και ο ΠΑΣ Γιάννινα για τον Στάθη, ενώ ο Μπουτζίκος έχει ακόμη επίσημες υποχρεώσεις με την Κέρκυρα.
Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Δάρλας και Καντέ, αλλά και ο Πετρόπουλος λόγω ενοχλήσεων στον αριστερό αστράγαλο, περισσότερο, όμως για προληπτικούς λόγους.

Η σύνθεση του Παναθηναϊκού: Καρνέζης (46' Γκαλίνοβιτς), Μπίαρσμιρ, Σαριέγκι (46' Λιόλιος), Μελίσσης, Μαρίνος, Σιμάο (46' Φέτσης), Χριστοδουλόπουλος, Κλέϊτον, Ρουκάβινα, Γκάμπριελ (46' Μαυρίας), Λέτο (46' Σταμπολζίεφ).
Οριστικοποιήθηκαν τα φιλικά στην Κύπρο
Δύο φιλικά θα δώσουν οι «πράσινοι» την επόμενη εβδομάδα στην Κύπρο, αντιμετωπίζοντας την ΑΕ Λεμεσού και την Αλκή Λάρνακας. Οι δύο συμφωνίες οριστικοποιήθηκαν την Παρασκευή.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού θα αναχωρήσει την Τρίτη 11 Μαΐου και θα διαμείνει στη Λεμεσό. Την Τετάρτη 12 Μαΐου το «τριφύλλι» θα αντιμετωπίσει την ΑΕ Λεμεσού στο Τσίρειο Στάδιο στις 19:00.

Την Παρασκευή 14 Μαΐου θα δώσει φιλικό αγώνα με την Αλκή Λάρνακας στο Στάδιο ΓΣΠ επίσης στις 19:00. Το Σάββατο 15 Μαΐου είναι προγραμματισμένη η επιστροφή της αποστολής στην Αθήνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...