Κυριακή 9 Μαΐου 2010

Διπλό μεταγραφικό σενάριο για Ντάτολο και Κ. Παπαδόπουλο


Τα ονόματα δύο ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού αναφέρονται σε μεταγραφικά σενάρια του ξένου Τύπου την Κυριακή. Ο λόγος για τους Χεσούς Ντάτολο και Κυριάκο Παπαδόπουλο, για τους οποίους προκύπτει ενδιαφέρον από Μπόκα Τζιούνορς και Μάντσεστερ Σίτι, αντίστοιχα.

Η θλάση στον τετρακέφαλο έθεσε νοκ άουτ τον Ντάτολο και με την φανέλα του Ολυμπιακού δύσκολα θα τον ξαναδούμε, καθώς ο δανεισμός του ολοκληρώνεται και δεν φαίνεται να υπάρχει διάθεση για επέκταση της συνεργασίας.

Την ίδια ώρα η Νάπολι, στην οποία και ανήκει ο Aργεντινός, ενδιαφέρεται για τον 18χρονο Τζόελ Ακόστα της Μπόκα Τζιούνορς και προσφέρει τον Ντάτολο στα ανταλλάγματα για την απόκτησή του, σύμφωνα με τον τοπικό Τύπο της ιταλικής πόλης.

Η εξάμηνη παραμονή του 25χρονου μέσου στο Λιμάνι δεν είχει την καλύτερη εξέλιξη, τόσο για τον ίδιο, όσο και για τον Ολυμπιακό, και παρά την επιθυμία του να συμπεριληφθεί στους εκλεκτούς του Μαραντόνα για το Μουντιάλ, δύσκολα θα ταξιδέψει στη Νότια Αφρική ως μέλος των «Αλμπισελέστε».

Στο μεταξύ, ο ιταλικός Τύπος αναφέρει πως ο Κυριάκος Παπαδόπουλος βρίσκεται στο στόχαστρο της Μάντσεστερ Σίτι, η οποία παρακολουθεί και τον Βασίλη Τοροσίδη. Συγκεκριμένα το calcionews υποστηρίζει πως η αγγλική ομάδα είναι διατεθειμένη να προσφέρει 4 εκ. ευρώ για τον 18χρονο αμυντικό των ερυθολεύκων.

Το συμβόλαιο του νεαρού διεθνή ολοκληρώνεται το επόμενο καλοκαίρι και στο Λιμάνι έχουν ξεκινήσει συζητήσεις για την ανανέωσή του. Κανείς πάντως δεν μπορεί να αποκλείσει την παραχώρηση των δικαιωμάτων του σε περίπτωση που η οικονομική προσφορά είναι συμφέρουσα. Στο ίδιο ρεπορτάζ γίνεται λόγος και για ενδιαφέρον της Μπάγερ Λεβερκούζεν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...