Κυριακή 9 Μαΐου 2010

Αινιγματικός ο μάνατζερ του Νέμεθ για το μέλλον του Ούγγρου στην ΑΕΚ

Ο μάνατζερ του Κρίστιαν Νέμεθ, Τίμπορ Πατάκι, ξεκαθάρισε ότι μετά τα πλέι οφ θα αποφασίσει ο Ούγγρος επιθετικός της ΑΕΚ για το αν θα παραμείνει στην «Ένωση» και την νέα χρονιά.

«Ο Κρίστιαν είναι προσηλωμένος στο ποδόσφαιρο και το μόνο που τον ενδιαφέρει στην παρούσα φάση είναι να βοηθήσει την ΑΕΚ να πετύχει τους στόχους της στα πλέι οφ.

»Γι' αυτό το λόγο δεν πρόκειται να πάρει καμία απόφαση, αν δεν τελειώσουν πρώτα οι κρίσιμες αυτές αναμετρήσεις», τόνισε ο Πατάκι σε δηλώσεις του στην εφημερίδα «Goal» και συμπλήρωσε:

«Είμαι ενημερωμένος για τη συνάντηση που είχε η διοίκηση της ΑΕΚ με τη Λίβερπουλ. Την τελική απόφαση θα την πάρει ο παίκτης σε συνεννόηση με την ομάδα που ανήκει, αλλά δεν θέλει να το σκέφτεται αυτό ακόμα.

»Ο ίδιος παρουσιάζεται ευχαριστημένος από την ΑΕΚ, του αρέσει η Ελλάδα, ο τρόπος ζωής σας και είναι θετικός στο ενδεχόμενο επέκτασης του δανεισμού του», επισήμανε ο μάνατζερ του Νέμεθ, ο οποίος στη συνέχεια αναφέρθηκε και στο κατά πόσο θα παίξει ρόλο στην απόφαση του Ούγγρου το οικονομικό σκέλος, αλλά και οι προτάσεις που έχει από άλλους συλλόγους:

«Ο Κρίστιαν ξέρει πως τώρα πρέπει να φτιάξει το όνομά του και να βελτιωθεί ποδοσφαιρικά. Εχει χρόνια μπροστά του για να βγάλει χρήματα. Εχουμε γνώση για την οικονομική κρίση που υπάρχει στην Ελλάδα, αλλά πιστεύουμε πως δεν θα υπάρξει πρόβλημα. Οπως και να έχει, πάντως, ακόμα δεν είμαστε σε θέση να πούμε τίποτα. Θα αποφασίσουμε μετά τα πλέι οφ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...