Σάββατο 5 Ιουνίου 2010

Υπέρ της «μουντιαλικής» μπάλας ο Κακά


Η μπάλα του Μουντιάλ έχει δεχθεί πολλές επικρίσεις από αρκετούς ποδοσφαιριστές, όμως βρέθηκε ένας που την… φίλησε και της έπλεξε το εγκώμιο. Ο λόγος για τον Κακά που με δηλώσεις που έκανε στο ξενοδοχείο όπου έχει καταλύσει η Εθνική Βραζιλίας στη Νότιο Αφρική, τόνισε ότι δεν πρόκειται να ασκήσει κριτική στην «Jabulani».

Ένας δημοσιογράφος έδωσε μια «μουντιαλική» μπάλα στον Κακά, ο οποίος τη φίλησε μπροστά σε δεκάδες ρεπόρτερ και κάμερες τηλεοπτικών σταθμών. «Δεν πρόκειται να κριτικάρω την μπάλα» είπε ο Κακά και πρόσθεσε στη συνέχεια: «Κάθε τι καινούργιο προκαλεί διάφορα σχόλια και αντιδράσεις. Όμως πως μπορεί κανείς να είναι σίγουρος, ότι οι αρχικές εντυπώσεις δεν θα διαφοροποιηθούν κατά τη διάρκεια του Μουντιάλ;».

Στη συνέχεια ο 28χρονος Βραζιλιάνος πρόσθεσε ότι στις ομάδες υπάρχει μεγάλη ένταση τις παραμονές του Μουντιάλ και οι παίκτες τα… έβαλαν με την μπάλα. «Την πρώτη εβδομάδα που χρησιμοποιήσαμε την μπάλα όλοι δυσκολευτήκαμε, όμως σταδιακά τη συνηθίζουμε και όλο και περισσότερο» κατέληξε ο επιθετικός της «σελεσάο».

Ο συμπαίκτης του τερματοφύλακας της Βραζιλίας, Ζούλιο Σέζαρ, παρομοίασε την μπάλα με αυτές που πωλούνται στα σούπερ μάρκετ, ενώ ο Λουίς Φαμπιάνο είπε πως με το παραμικρό χτύπημα παίρνει πολλά φάλτσα στον αέρα, με αποτέλεσμα να είναι δύσκολη στο κοντρόλ.

Ο γενικός γραμματέας της FIFA Τζέρομ Βάλκε με δηλώσεις που έκανε τόνισε, ότι οι Βραζιλιάνοι παραπονούνται για την μπάλα έτσι ώστε να έχουν έτοιμη τη δικαιολογία σε περίπτωση ήττας.

Reblog this post [with Zemanta]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...